bilgi için teşekkürler canaydın harbiden dıışımızdan biri ya neler yapıyor bu adam galatasarayımıza yoksa fenerbahçenin ajanımı hayır istese daha kötüsünü yapamaz adnan bolkeseden atmıydı neydi unuttum şimdi uyuyor galiba ergun gürsoy neden bıraktı anlaşılıyor
Ya ben bıle ısdeyerek yapsam bu kadr takıma sıcamam bi insan hayatını bı takıma verıpde bole sıcabılırmı yaf
quote:
Orjinalden alıntı: casper_55
GS son macta da ankarada iller bankasına 3 - 0 maglup oldu, 1 tane de erteleme macı var onda da muhtemelen yeşilyurta set vermeden yenilecekler
Düşen takım bayanlar farkındaysan. Erkekler ile bayanlar aynı ligde değil seninde bildiğin gibi. Bu yüzden birlikte oynama şansımız yok.
Üzmesene sevimli hayaleti aaaaaa
Ah şu kahrolasıca çenem
Çocuk seviniyodu ne güzel,n'aptım ben?
ben de biliyorum bayanlar oldugunu, ayrıca senin futbolu takipe ettiğin kadar voleybolu takip ediyorum, ablam da eski bir samsun dsi voleybol sporcusu ve profesyonel olarak oynadı.. mecaze anlamda söyledim ben ama siz olayın özüne ineceğinize her zamanki gibi ayrıntı peşindesiniz yani hiç şaşırmadım yok alfabe yanlıslıgı yok anlatım bozuklugu
bak bak bak futbolu takip ettiği kadar voleybolu da takip ediyomuşş...
quote:
Orjinalden alıntı: ***imp***
bak bak bak futbolu takip ettiği kadar voleybolu da takip ediyomuşş...
ne o çok mu şaşırdın ? Eğer basınızda sporu sadece futbol gören, diğer bransları dışlayan (kendisi de basketbolcuydu), 100. yılında bayan basketbolcularının düşmesine müsade eden vs. bir başkan olmasaydı sen de benim gibi takip ederdin belki takımını.. Suç sizde değil, en tepedekinde..
Keske GS ve BJK voleybolda ve basketbolda eskisi kadar basarılı olsalar da şu müessese takımlarına karsı birlikte hareket edilebilse
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
mantıkdışı
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
mantıkdışı
bak voleybolu takip etmediğimizi sawunuyo
haydi ikinci küme yolcusu kalmasın.. önden BAYANLAR, ardindan ERKEKLER reziller sizi.. hala gülme iconları koyuyorlar üzülecekleri yere..
quote:
Orjinalden alıntı: casper_55
haydi ikinci küme yolcusu kalmasın.. önden BAYANLAR, ardindan ERKEKLER reziller sizi.. hala gülme iconları koyuyorlar üzülecekleri yere..
şimdi rezil olduk değil mi!?
ki biraz önce bunları diyen sen.
"yoksa hepsi arkadaş aslında milli takımda felan beraber yüzüyorlar"
artık reziller.
ben sporculardan bahsetmiyorum reziller diyerek, küme düştükleri halde hiçbirşey olmamıs gibi davrananlara o lafim. sporcular yoneticilerinin gazıyla yanlıs şeyler yapabilirler, voleybolcular da daha buyuk kaynak olsaydı dusmeyeceklerdi.. Iste bu reziller bu sporcuları bu hale getirenler.. Sporu sadece futbol sananlar, her bransta basarılı olacağiz diyip basa gelenler ve de tüm bunlara tepki vermeyip anca gülme iconları koyarak çaresizliklerini gösterenler..
çok seviyon galiba soldaki resimciklerle oynamayı, istersen boyama kitabı vereyim oraya yaz çiz bişiler
la bi yerden ses geliyo ama hayırlısı..
Galatasaray kümeye Galatasaray, yolcudur abbas bağlasan durmaz! Cim Bom'un Bayan Voleybol Takımı, küme düşmek üzere... Klasman Grubu'nda sondan 2 sırada bulunan Sarı Kırmızılılar'ın 1. Lig'de kalması artık mucizeye bağlı.
Sarı Kırmızılı kulübün 100. Yıl'ında 2. Küme'de mücadele eden Bayan Takımı, çıktıktan sonra asnsör gibi inmeye hazırlanıyor. Son sıradaki 3 takımın düşeceği Klasman Grubu'nda 7 maçta 3 puanı bulunan Cim Bom'un lige tutunabilmesi için kalan 5 maçını da kazanması; küme düşme hattının üstündeki Yeşilyurt'un da son 5 maçında en az 3 mağlubiyet alması, Polisan Değirmendere'nin de kalan 4 maçında 2 yenilgi alması gerek...