Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.428
Cevap
707
Favori
2.452.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Herhangi bir marka glucosamine chondroitin MSM için bir fırsat bilen var mı arkadaşlar?

hocam aradığın ürünün multipower ve ultimatesi var.nakit 55 tl kartla 60 civarına gelir.
    piyasada 75 tl den aşşağıya yok hocam.

Dostum, şöyle bi kampanya yapta neosanteden kaptığımız gibi sendende kapalım bişeyler?

bsn amino-x, gaspari aminolast yada herhangi bir toz formda bcaaların fiyatı ne olur ?

bende bsn amino x kullanıyorum bcaa olarak.detaylı olarak fiyatlarda ne yapılabilir kontrol edip sana yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

quote:

Herhangi bir marka glucosamine chondroitin MSM için bir fırsat bilen var mı arkadaşlar?

hocam aradığın ürünün multipower ve ultimatesi var.nakit 55 tl kartla 60 civarına gelir.
    piyasada 75 tl den aşşağıya yok hocam.

Dostum, şöyle bi kampanya yapta neosanteden kaptığımız gibi sendende kapalım bişeyler?

bsn amino-x, gaspari aminolast yada herhangi bir toz formda bcaaların fiyatı ne olur ?

elimizde şu ürünler var toz bcaa olarak fiyatlarıda ancak bu kadar düşürebildim.kargoda bedava.
    bsn amino x 70 tl
    amino fx 65 tl
    perfect bcaa 500 gr 75 tl
    multipower toz bcaa 75 tl

• arkadaşlar

elimde muscletech hardcore pro 1800 g + aminomax 8000 325 tablet var. tr den alınma

200 tl istiyorum
  • provitaminden güvenle alışveriş yapabilirsiniz,her alışverişe animal tşört hediyeleri var yanılmıyorsam şu sıralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sanalpazar.com/Weider-Cfm-Whey-Protein-908-Gr-Sok-Kampanya__isp6061253

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Guney-Ticaret__u243529__dp100682

ARKADAŞLAR SPOR SALONUMUZA %25 İNDİRİMLİ GELEN ÜRÜNLERİ SANALPAZAR ÜZERİNDEN SATIŞA ÇIKARDIK. WEIDER WHEY CFM FİYATI PİYASADA 170 BİZ 140 TL DEN VERİYORUZ. EĞER DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ BAŞKA BİR ÜRÜN VAR İSE GNC ÜRÜNLERİNDEDE GEÇERLİDİR BU DURUM. PM İLE ULAŞIN SİZE DÖNELİM...

GNC ÜRÜNLERİNİN FİYATLARI YARIN İTİBARİ İLE GÜNCELLENECEKTİR. HERHANGİ BİR GNC SATIN ALIMI YAPMAYINIZ. FİYATLAR DÜŞÜRÜLECEKTİR. AMA WEIDER MARKA ÜRÜN ŞU ANDA SADECE WHEY CFM OLARAK BULUNMAKTA VE FİATI SANALPAZARDA OLDUĞU GİBİDİR.... PROFESYONEL BİR TAKVİYE İSTEYENLERE WEIDER WHEY ÖNERİLİR.
    SANALPAZAR DÜKKANI TAKİP EDEREK YARIN FİYATLARA YANSIYACAK İNDİRİMLERİ GÖREBİLİRSİNİZ...

GUNEYWEB@HOTMAIL.COM
    FERDİ GÜNEY
    0541 285 05 06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddysis -- 9 Şubat 2013; 18:35:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Bu konuda en iyi f/p ürünü Ultimate'inkidir. Fırsat değil ama fiyat olarak fazla üzmez...

http://www.sanalpazar.com/Solgar-Glucosamine-Chondroitin-Msm-180-Tbl.-109__isp6173797

• optimum standart kullandim ilk basladgm zamandan gecen seneye kadar. Vucudum su cabuk gelisen vucut tipinden. Yani cok seri kilo verebiliyorum diyet zamanlari. Body yaparken cok cabuk gelisim gosteriyo vucudum. sonra gecen sene gaspari kullandim tadini sevdim ama yari kompleks protein diye cok da verin alamadim. Simdi ne denememi onerirsiniz var mi onerisi olan. Usa cikisli optimum bulsam onu da alabiliim gerci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada yağ yakıcılar için bir şey söyleyeyim

Thermogenic yağ yakıcı kullandım ama düzenli kullanmadım.
    Çok enerji veriyor, benim midemi rahatsız da etmişti ama. Tok ttuyor inanılmaz su içip tuvalete çıkıyorsunuz
    Ve .Thermogenic mi yoksa carnitin mi yoksa cla mı diye soranlar var ki içeriklere baksalar Thermogenic yağ yakıcların bu l carnitine ve cla içerdiğini görürler. Kaldıki l carnitne %90 placebo effect bir ürün bana göre. Çünkü düzenli besleniyorsanız zaten yiyeceklerden sağlıyorsunuz. Uzun süreli l carnitin kullanmak hücrelerde tembelliğe de yol acıyor. Benim tavsiyem eğer sağlık probleminiz yoksa definasyon giderken thermo kullanın. yok ben çay kahve kolasız yapamam diyorsanız low carb + cla kullanın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

provitaminden güvenle alışveriş yapabilirsiniz,her alışverişe animal tşört hediyeleri var yanılmıyorsam şu sıralar

teşekkürler hocam animal tshirt değilde puma ve provitamin baskılı antrenman t shirti hediye ediyoruz genelde.animal almak isteyen varsa uygun fiyattan sağlarım normalde 35 lira 20 e kadar verebilirm.
  • Arkadaşlar Optimum Nutrition Whey Protein Gold Standart Double Rich (Çikolata) 2273gr
    Protein7 sitesinde havale ile 144,15TL nasıl tavsiye edermisiniz
    protein7.com
    404 Sayfa Bulunamadı - protein7.com
    http://www.protein7.com/news/news2012/kategori/Protein-Tozu.php

Birde Hardline Whey Protein 2300gr var
    133.92TL

Hangisini veya bu fiyatlarda daha düşük ne tavsiye edersiniz

• l-carnite alacağım likit en az 3 adet olmak koşuluyla. 1000ml hardline yeni taurine içerikli olanı düşünüyorum. 70TL ücreti var. 33 kullanımlık. Başka önerileriniz nelerdir arkadaşlar ? Nereden daha ucuza l-carnitine edinebilirim. Ayrıca provitamine baktım l-carnite fiyatları çok yüksek normal salonlarda tek tüpü 7tlye satılan ürünlerin tüpü 5tl'ye satılıyor toptan almanın hiçbir mantığı kalmıyor. Yurt dışı bağlantımızda kesildi. Bakalım ne olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simian

Arkadaşlar Optimum Nutrition Whey Protein Gold Standart Double Rich (Çikolata) 2273gr
    protein7.com

133.92TL

optimum iyidir ama extreme mil chocolate al bunun tadı iyi değil su ile.

• Beyler Optimum Nutrition Serious Mass 5455 Gram alacağım. Sitelerde sanırım 220 TL den aşşağı felan yok. Yanılmıyorsam 2x 2727 alarak en uygunu bu oluyor doğru mudur?
    protein7.com
    http://www.protein7.com/news/urun.php?s=urun-goruntule2&id=201
  • ahmtbrk58 ve provitamin e teşekkürler. sorunsuz çok güzel bir alışveriş oldu.

Devamıda olacaktır.
  • Arkadaşlar Hürriyet gazetesinde yazan Demirel in bir zamanlar doktorluğunu yapmış prof dün aman bu gibi ürünleri özellikle protein ve kas geliştirici gıdaları tüketmeyin uyarısında bulundu.onon yerine spor yapın diyor
  • Bilinçli kullanırsan ne gibi zararları olacak?

zaten spor yaptığımız için bu gudaları alıyoruz. sporsuz aha bunu içtim herkül olacakğım diyen yok ki?

Tüm dünya kullanırken her ülkede sağlık onayları alınırken bu kişi (ki yazısını bulup okumak gerek) neden kullanmayın demiş?

Yazıyı buldum :

www.hurriyet.com.tr
    Protein tozlarından uzak durun
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/22583889.asp

Uzak durun demiş ama sebep vs hiç bilgi yok. Evet doğal yollardan beslenmede çok ama çok önemlidir diet şart. kaliteli beslenme şart.

Yazının içi baya boş sebep sonuç neden belirtilse keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patience -- 14 Şubat 2013; 16:43:49 >

• bu tip suplement kullananlar genellikle hormon da kullandığı için büyük sağlık sorunları ortaya cıkıyor.

bende cok suplement kullandım çok sağlıklı diyemem , sonuçta karaciger ve böbreklerde tahribat yapmıyacakları anlamına gelmez bu .
    bu tip ürünler kullanarak resimlerde gördüğünüz insanlara ulaşabileceğinizi sanmayın.

10 yıl bu sporu yapmış bir insan olarak tavsiyem doğal beslenmeniz ama illaki bir ürün kullanırım derseniz amino asit yeterlidir derim.protein almak normal beslenerek cok kolaydır...
  • Hormon dediğiniz steroid ise o zaten herkesten uzak dursun. Herşeyi yok ediyor o ölyorsunuz zaten ...

Her 6 ayda bir komple chekp-up yaptırıyorum tüm kan testi enzim testleri filan.

bu işi zıvanadan çıkmadan bilinçli yapmak lazım.

Bu supp. mucize yaratmaz. Bencede en gerekli 2 ürün amino ve creatin(hacim isteniliyorsa)
    ha gerek yok hacime kilo vereyim filan dersek hiç birine gerek yok. Gidin haftanın 5 günü tempolu yürüyün yeter.

Ben proteini sadece ara öğün olsun diye alıyorum bir nevi nesquick içmek igibi seviyorum zaten toplamda ladığım ölçü 2 (total 45gr protein)
    ha antreman sonrası MP recon alarak bcaa takviyesi yapıyorum.

Şu sıralar tek kullandığım ve riskli gördüğüm MP assault. Assault creatine olması nedeni ile tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: simian

Arkadaşlar Optimum Nutrition Whey Protein Gold Standart Double Rich (Çikolata) 2273gr
    protein7.com

133.92TL

optimum iyidir ama extreme mil chocolate al bunun tadı iyi değil su ile.

hocamwww.goprotein.com a bak hem fiyat daha uygun hem ilk üyeliğe yüzde 10 indirim var.

• goprotein Türkiye'ye gönderim yapıyor mu yapıyorsa bile bizim gümrükten geçiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.