Wpc70 iken iyiydi elimdekiler wpc70 son serisi güzel baya sevdim ama yeni seri bu kadar bozmussa almayalım gofret biskuvi devam o zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1772. sayfa)
-
-
Gofret ve piskevit elimde cok var cikolata-brownie azdi ekleme yapmayı düşünüyordum ama wpc80 ile brownie bozmus baya o zaman. Gofret piskevit devam o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Commander brownie ile ilgili yapılan yorumları hayretle okudum. 20 yıldır spor yapan ve whey kullanan biri olarak commander brownie gayet lezzetli ve keyifli bir ürün. Gofret de çok iyi ama benim favorim hala brownie..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Damak tadı arkadaşlar herkesin gerçekten farklı.
Benim favorim de bisküvi ve çilek.
Hocam sizdeki ürün wpc 80 mi? Parti numarası nedir? Sizdeki gayet lezzetliyse benimkinde sıkıntı var o zaman. Üretici ile iletişime geçeyim.
Ben de tüm aromaları denedim. Çilek favorim kesinlikle, biskuvi de güzel sayılır. Diğerleri benim damak zevkime hiç uymadı
Bende seviyom wpc70 i var elimde cok begenerek iciyorum, ama wpc80 ile bozmus diyen arkadaslar gorunce tereddutte kaldım.
Tüm aromalar mevcut elimde. Gofret-biskuvi>brownie>cilek şeklinde begenime göre bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 23 Ocak 2025; 10:53:50 >
Beyler evde son kullanma tarihi bir hafta geçmiş hiç açılmamış bcaa var. Kullanılır mı yoksa atayım mı ? Olimp marka atmaya kıyamadım içmeye de gözüm kesmedi. Dh gurmelerinden yardım bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Eldarionv2
Beyler evde son kullanma tarihi bir hafta geçmiş hiç açılmamış bcaa var. Kullanılır mı yoksa atayım mı ? Olimp marka atmaya kıyamadım içmeye de gözüm kesmedi. Dh gurmelerinden yardım bekliyorum.Serin kuru bi yerde sakladiysan, icinede nem su degmediyse bisey olmaz kolay kolay son kullanma tarihi değil o tarihler tavsiye edilen tuketim tarihi yazar genelde
Teşekkürler hocam
Stt 6 ay geçmiş orjinal assault kullanmıştım. Son Ölçeği içtiğimde 8 ay geçmişti artık. Hafif topaklanma vardı içme ölürsün dediler oysa ki ölen ağırlıklardı
Hocam bilmiyolarki öleceğini bilsen yine içeceğini
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mp assault ne üründü bu ya aklima geldi şimdi kutusu durur hala deterjan koyuyoruz içine 🙂 cok ekmeğini yedim 🙂
Benim favorim hala animal pump. Ama mp assault fa napalm da çok iyidir keşke 2013 2014 geri gelse xtend ile salona girdiğim günleri özlüyorum
Sixpack çıksa 37 cm kol olsa sporu bırakırım diyen çocuklardık ne ara 1000 testo 100 anpln giren abilere dönüştük...
ben niye artık bu ürünler yok anlamıyorum, zaten yerlilerde aynı fiyat. weider optimum, universal, ultimate aşağısı bişey içmeyen öğrenciydik çalışarak yerli marka anca içebiliyoruz. universal 3001 ne aminoasitti be
-
Eski kaliteli urunler gelmiyor artık, xtend,mp, v.b büyük ihtimalle kâr marjları düşüyor ülkeye girerken adamlarda getirmiyor. Dandik dandik mallara kaldik maalesef
İyzico da bugüne özel indirim var 300 tl, parolapara 150 tl ile birleşince 2 kutu commander cektim 1296 tl ye geldi
iyzicoya bu parolapara kartını mı tanımlıyoruz ödemede hocam ? benim decathlonda alacaklarım vardı , %20 kış indirimiyle 300/600 %50 indirimi kombolayıp aldım giyecek bişeyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 27 Ocak 2025; 13:45:2 > -
İster iyzico ile ode ekraninda kart bilgilerini gir ister uygulamadan tanit farketmiyor hocam benim bildigim. Benim iyzicoda kayıtlıydi ama iyzico uygulamaya kayit edip yapmak daha dogru sanki ne olur ne olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X