Gurme mi olmam gerekiyor yorum yazmak için? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1770. sayfa)
-
-
Yok hocam estf. yanlış anladınız. Ben ciddi sordum çok detaylı yorum yapıyorsunuz gerçekten mutfakla veya yemekle ilgili bir uğraşınız mı var diye merak ettim ? Bir de kullandığınız diğer wheyleri de değerlendirebilir misiniz hangi markalar lezzet bakımından sizin için daha önde ?
-
6kg aldık, keşke daha çok aroma olsa çok teşekkürler
-
-
Msa mezunuyum. Yemek yarışmalarında derecem de var. Ama damak zevki kişiden kişiye değişir. Çok iyi yemek yapan birinin damak tadı belki bir tık gelişse de yemek yapamayan birinin de gelişmiş olabilir diye düşünüyorum.
sonuçta whey i kas kütlesi kazanmak için içiyoruz. Fakat tadı da güzel olsa iyi olur düşüncesindeyim. Benim commander da takıldığım şey brownie ile alakası olmayan bir tadı var. Yoksa acı badem kurabiyesi tadı deseler seven bayılır belki.
Benim favori wheylerim tad olarak şöyle.
scitec- kırmızı kutuda orman meyvesi vanilyalı harikaydı. Bir numaram bu olur.
hardline/ bigjoy çilek
nutrend çikolata
ssn in muz mangosu başta olmak üzere diğer tadları da başarılı.
protein ocean birthday cake güzeldi.
commander bisküvi üsttekilerin içinde sonuncu ama commander için en iyisi bence.
edit: mor kutulu eski bir whey vardı. Artık satılmıyor galiba. Onun raspberry da güzeldi. İsmini hatırlamıyorum. İlk kullandığım whey di. Edit2: ultimate nutrition
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 20 Ocak 2025; 20:42:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En çok satan yerli firmaların üretim tesisleri bile çıkmıyor ben anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kn06 -- 20 Ocak 2025; 20:51:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok çünkü bulamazsınız ben yıllar önce baktım bulamadım ithal bilinen markalara baktığınız zaman hepsinin fabrikası var hatta bpi sports kendi çiftliğinden doğan şekilde beslenen ineklerden aldığımız süt ile ürünlerini üretiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangileri mesela sorun eğer bildiğimiz varsa yardımcı olalım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X