sanal kart da sayılıyor mu ilk kart kullanma kampanyası için |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1768. sayfa)
-
-
bunu elimdeki açık commander kutusu azaldıkça fark ediyorum hep :D yalnız bu son seri gofret yoğurtla muazzam bir kıvam alıyor . yarım yağlı yoğurtla iyice karıştırıyorum çırpar gibi , pasta kreması gibi oluyor . sıvı halde bıraktığı tadı da bırakmıyor ağızda . öğleden sonraki ara öğünüme 2 haftadır bununla bişeyler hazırlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 16 Ocak 2025; 14:48:24 > -
defactofit hardline base aldım bende. 1.839TL parolapara 200+100 tl geri verdi. 1539 tl ye hardline 2.3 kilo haber veren arkadaşlara teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 16 Ocak 2025; 14:52:29 > -
Akşam bitiyormuş arkadaşlar defactofitin haberiniz olsun stokları eritin :D
-
Dün sipariş verdim şuan kargo geldi şaka gibi :D bi sipariş daha mı geçsek hakkaten
-
100 lira ilk alışveriş mi hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam aralıkta ilk alışverişimi yapıp onu almıştım, yeni aya geçince o sıfırlanıyor mu bilmiyorum ama sanırım oradan geldi. tam anlayamadım doğrusu.
-
Aralıkta ilk alisverise 150 tl kampanyasi vardi birden kayboldu, aralikta yaptığın alışverişte o gelmediyse ocakta yaptığın alışverişte ilk alisveris kampanyasıni da verdi, guzellik yaptı kisaca. Her ay kampanya haklari yenileniyor ama ilk alisveris kampanyasi 1 seferlik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanında o b.ka da battık 9 10 sene olmuştur 🥹
Tribestan mı kaldı hocam neler çıktı üzerine ayrıca kas gelişimi Açısından düşündüğünüz kadar etkili bir ürün değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
whey 3 base cikolata vs 3matrix cikolata tad farki var mi hocam? buyuk ihtimal kullanmissinizdir tskler
-
Var base 10/7
Normal 10/8
Sen en iyisi arkadaşımıza bi kutu anap ver 😆
Anp kara borsa hocam eczanelerde bile yok. Kendime dahi vermiyorum 5 kutum var 🥹
Nişasta tozundan dnbl var merdiven altı istersen 😅
https://forum.donanimhaber.com/reflex-creatine-protein-tozu-vitaminler--160433639
Hepsini toptan 3200 veriyorum benim işime yaramıyor inşallah birine yarar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanyayı paylaşan dostumuza teşekkür ediyorum. 1540 TL'ye geldi parolapara ile beraber. Parolapara kampanyasını paylaşan arkadaşa da ayrıca teşekkürler. Base çikolata olanını aldık.
Bi de pre workout ve creatine almak lazım.
-
Proteinocean lansmana bakın işinizi görürse. %15 kodla uyguna gelir
Creatin 2 / 3 ölçek
Pre W 1.5 ölçek atarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 19 Ocak 2025; 0:15:42 >
Teşekkür ederim hocam, commander pre düşünüyordum da fiyat farkı çok cidden. Böyle baya güzel oluyor fiyat. %15 kodu influencer kodu hariç bir kod mu? alaf10 var mesela %10 benim bildiğim.
-
Commander Owerthrow ile bu ürünü kıyaslıyamazsın ama Commander yakın tarihte indirim düşünmüyor.
Uygun yollu birşey arıyorsanız po lansman alın geçin. Daha önce alışveriş yapmış birinin mailine yorum kodu geliyor o %15 yapıyor.
Söylediğiniz gibi yapayım o zaman hocam en iyisi, teşekkür ederim
-
Ben 8 gr citrülin malate 3 gr beta alanin içine 3 gr da c vit atiyorum inanılmaz etkili oluyor kafein de alırsanız yanında benim diyen preden iyi etkisi var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X