Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.481
Cevap
707
Favori
2.455.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17661767176817691770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanal kart da sayılıyor mu ilk kart kullanma kampanyası için

• HK-416 kullanıcısına yanıt

bunu elimdeki açık commander kutusu azaldıkça fark ediyorum hep :D yalnız bu son seri gofret yoğurtla muazzam bir kıvam alıyor . yarım yağlı yoğurtla iyice karıştırıyorum çırpar gibi , pasta kreması gibi oluyor . sıvı halde bıraktığı tadı da bırakmıyor ağızda . öğleden sonraki ara öğünüme 2 haftadır bununla bişeyler hazırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 16 Ocak 2025; 14:48:24 >
  • defactofit hardline base aldım bende. 1.839TL parolapara 200+100 tl geri verdi. 1539 tl ye hardline 2.3 kilo Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri  haber veren arkadaşlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 16 Ocak 2025; 14:52:29 >
  • Akşam bitiyormuş arkadaşlar defactofitin haberiniz olsun stokları eritin :D

• Dün sipariş verdim şuan kargo geldi şaka gibi :D bi sipariş daha mı geçsek hakkaten

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    100 lira ilk alışveriş mi hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

hocam aralıkta ilk alışverişimi yapıp onu almıştım, yeni aya geçince o sıfırlanıyor mu bilmiyorum ama sanırım oradan geldi. tam anlayamadım doğrusu.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Aralıkta ilk alisverise 150 tl kampanyasi vardi birden kayboldu, aralikta yaptığın alışverişte o gelmediyse ocakta yaptığın alışverişte ilk alisveris kampanyasıni da verdi, guzellik yaptı kisaca. Her ay kampanya haklari yenileniyor ama ilk alisveris kampanyasi 1 seferlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • consultant34 C kullanıcısına yanıt
    Zamanında o b.ka da battık 9 10 sene olmuştur 🥹

Tribestan mı kaldı hocam neler çıktı üzerine ayrıca kas gelişimi Açısından düşündüğünüz kadar etkili bir ürün değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

whey 3 base cikolata vs 3matrix cikolata tad farki var mi hocam? buyuk ihtimal kullanmissinizdir tskler

• nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Var base 10/7
    Normal 10/8

Sen en iyisi arkadaşımıza bi kutu anap ver 😆

• Breeking B kullanıcısına yanıt
    Anp kara borsa hocam eczanelerde bile yok. Kendime dahi vermiyorum 5 kutum var 🥹

Nişasta tozundan dnbl var merdiven altı istersen 😅

• https://forum.donanimhaber.com/reflex-creatine-protein-tozu-vitaminler--160433639

Hepsini toptan 3200 veriyorum benim işime yaramıyor inşallah birine yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyayı paylaşan dostumuza teşekkür ediyorum. 1540 TL'ye geldi parolapara ile beraber. Parolapara kampanyasını paylaşan arkadaşa da ayrıca teşekkürler. Base çikolata olanını aldık.

Bi de pre workout ve creatine almak lazım.

• Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Proteinocean lansmana bakın işinizi görürse. %15 kodla uyguna gelir

Creatin 2 / 3 ölçek

Pre W 1.5 ölçek atarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 19 Ocak 2025; 0:15:42 >

Teşekkür ederim hocam, commander pre düşünüyordum da fiyat farkı çok cidden. Böyle baya güzel oluyor fiyat. %15 kodu influencer kodu hariç bir kod mu? alaf10 var mesela %10 benim bildiğim.

Commander Owerthrow ile bu ürünü kıyaslıyamazsın ama Commander yakın tarihte indirim düşünmüyor.

Uygun yollu birşey arıyorsanız po lansman alın geçin. Daha önce alışveriş yapmış birinin mailine yorum kodu geliyor o %15 yapıyor.

Söylediğiniz gibi yapayım o zaman hocam en iyisi, teşekkür ederim

Ben 8 gr citrülin malate 3 gr beta alanin içine 3 gr da c vit atiyorum inanılmaz etkili oluyor kafein de alırsanız yanında benim diyen preden iyi etkisi var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17661767176817691770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.