buz gibi liste sanki bi avantaj göremedim . zaten çoğu glisin deposu markalar |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1774. sayfa)
-
-
Mart gibi iyzico parolapara devam ederse cehenneme çevirecem yine burayı yanacaksınız hepiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam commander yeni aromalar gelir mi marta kadar
-
kanıt diye tutturanlar olur hocam şimdi glisin dedin diye
-
3 yeni aroma kesin gelecek ama mart mı olur haziran mı olur bilemem
Anladim hocam hazirana zaten yarilanir eldekiler, martta ramazan var spora pek gidilmez gibi hem oruc hemde iftar sonrasi cumle elalem salona hucum ettigi icin m2 ye 5 kisi düşer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek bir kıvılcıma bakar hocam . El ele tutuşur koşarız o alevin içine . Sen yeni aromadan haber ver yeter ki
Paylaşım için teşekkürler, güzel liste olmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_92kanıt diye tutturanlar olur hocam şimdi glisin dedin diye
onlara afiyet şifa olsun , hiç tereddütsüz içmeye devam edebilirler
-
Amazonda 45 tl vitamin.
İçeriği güvenilirliğini bilmiyorum menşei ülke çekya yazıyor. Stt 04/05 günde 2 tablet içene bir kutu 1 ay gider.
Ben 2 kutu aldım 90 tl para değil satıcı amazon.
amazonCYB Complete Your Body Multivitamins and Minerals TRhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CK8M63JD?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_RGS60EAYZSPCXE5VYZBZ&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_RGS60EAYZSPCXE5VYZBZ&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_RGS60EAYZSPCXE5VYZBZ&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Selam beyler kısa bir avrupa seyahatim olacak kesin al dediğiniz ürünler var mıdır ? Wheylerin vs. fiyatları tr ye yakın gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ashwagandha,tongkat ali arıyorum tr de grimlabs die bir marka var usa yazıyor ama herhangi bir bilgi bulamadım bu konuda bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yurt dışından çantaya bcaa protein kreatin atmak amelelik. ( boşa taşıma maksadıyla )
Daha kompleks ürünlere yönelin animal serisi, termojenik nutrex lipo6 muscletech hydroxcut gibi veya yurt dışı pre w c4, animal primal, pump
Yani ülke de olmayan ithalatı yasak olan ürünlere yönelin. Satıp nakite çevirebilir buradan 2 kutu protein alırsınız.
Kullanıyorsanız sms, gw, anbk gibi ürünler alın ya da toplu getirmeniz sorun yaratmıyorsa çok yüksek karla satabilirsiniz. ( legal olarak ülkeye sokabilirmisiniz bilmiyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 29 Ocak 2025; 21:2:38 >
Fiyat çok iyi. Araştırdınız mı hiç?
Edit: Skt çok yakınmış. Nisana kadar anlaşılan bu yüzden ucuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 29 Ocak 2025; 21:21:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bitter ve sütlü çikolatalısı adet 18.71 tl . a101den almıştık fena değildi .
supplementler.comMuscle Station Supreme Crunchy Protein Bar 40 Gr 24 Adet - Protein Barhttps://www.supplementler.com/urun/muscle-station-supreme-crunchy-protein-bar-40-gr-24-adet-16262 -
Bitter olan daha güzeldi. Sütlü çikolatayı sevememiştim. A101'de de 15tl di sanırım o zaman.
-
Kandıralı Ferdi - Hiq 1
Bu 2 yeni favorim
Enes infulucerleri çok arıyor musunuz abicim sponsor olurken 😅
instagramfitnesscı gençler on Instagram: "Arkadaşlar ümidinizi asla yitirmeyin bı markanın reklam yüzü olmak için hala bir şansımız var 😁#fitness #keşfet #gym #gymlife #fitnessmotivation #workout"https://www.instagram.com/reel/DFK5q67sZIX/?igsh=MXgzMmFxZXBmN3hmdQ==
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ben de tam tersi sütlüyü daha çok sevmiştim ben geçenlerde trendyolda flaş ürünlere düştüğünde tanesi 20 civarına 15 gram proteinli waspco almıştım . 4 çeşit geldi hepsi de çok iyi lezzet olarak . ama commanderden gelen ogilia favorim bu konuda :D
-
Ogilia bitkisel kanka wpc yok içinde comm ucuza kaçmış.
Yüreği yeten varsa multipower xxl göndersin ürün yanına 😅
valla tadı çok iyiydi hocam ya , abur cubur hiç yemeyince bu ilaç gibi geldi o an sonra trendyolda gördüm gayet pahalı satılıyor aslında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X