Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hastaruhluluciferian Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
35.183
Cevap
706
Favori
2.439.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17561757175817591760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normalini çıkartsınlar da tekrar böyle giderse batacak firma 😃

Wpc durmuyor yerinde tırmanışta meret sanki altın tozu
  • HK-416 kullanıcısına yanıt

valla %30 gergin rakamdı , kargosu ambalajı vs derken zarar etmedilerse gene iyi :D ama cidden ürünün kıvamı karışımı çok iyi , aromasız seçeneği olsa çok net piyasada tek olur

Hocam deme şöyle, sen böyle dedikçe daha fazla almadığım için pişman ediyorsun, en sonunda evin bir odasını kampanya bulunca proteinlere tahsis edecem
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Firma %30 verirse aldığınız fiyattan net %10 kazanıyor direkt olarak açıklayayım. 680 e sattı firma size (iyzico bağlamıyor firmayı) 100 tl kalıyor kutu başı adamlara. Iyzicoyu da firma ödese hayır işi yapmış olur para kazanamaz.

Faturalara hakimim gerçek bu şekilde. Kutu başı 100 tl kazanarak ayakta duramazlar. Pelinsular o yüzden önemli %10 kodla satınca kutu başı 300 400 tl civarı para kazanıyor firma.
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    35 kg var bende 12 kg si hardline, mysupp, kalanı commander

valla 100 liraya yapılacak iş değil ama isim duyurmak bilinirliği arttırmak için faydalı bir dönem geçirdiler bence . trendyolda kuponla da biraz satış arttırırlarsa devamı gelir katlanarak .

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Ty da po kimseye kuş uçurtmaz. Oranıın komisyon oranı da yüksek. Önemli olan insanları kendi sitesine çekiş. Komisyonsuz kendi siten.

Bende firmaya aynısını söyledim buraya kampanya yaparken normalde %30 ciddi bir oran zaten birçok firma vermiyor. Forumda ali Mehmete Mehmet Osmana ürün aldırır shaker tshirt salonlarda marka görünür elden ele yayılır düşüncesi oldu.

Firma forumdh den para kazanmadı en azından wpc bazında hammadde alanlardan kazandı mı bilmiyorum hammadde piyasasına hakim değilim. Çok güzel reklam yapıldı umarım amacına ulaşır firma elden ele büyür.

Kral güzel strateji, direkt kullanıcıyı reklam amaçlı yönlendirmiş oluyor marka. Firma bundan sonra kapsamlı bir CRM analizi yaparsa gelecek hedeflerine çok daha iyi yön verecektir. Benzer bir projeyi bir holdingde Veri Bilimci olarak görev alarak uyguluyorum. Bu markanın böyle bir çalışması var mı bilmiyorum ama şu sitedeki kullanıcı yorumları bile çok kaliteli veri kaynağı.

Biz senden razıyız Kral, son 3 ayı yaklasık 15 kutu ile kapattım. Senin kod olmasaydı, iyzico salı kampanyası harici almazdım, rekabetçi fiyatıyla bigjoyun indirimli halinden alırdım. Buda firma için bir kullanıcı yorumu Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

sağolsunlar , bize %30 vermek yerine trendyolda 200/1000 gibi kupon yapabilirlerdi belki daha fazla da satış gelirdi .

bu arada gofretli trendyolda sepette 60 lira indirimle 905 lira . hala gayet makul fiyat diğer markalara göre

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
  • 31 Aralık siparişimde bugün ulaştı gene shaker çıktı
    1 gofret 1 piskevit ile sezonu kapattim artık
    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetlerio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 3 Ocak 2025; 10:42:38 >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Gönderme demiştim göndermişler 😃

Hayrına salonda liselilere dağıt

Hocam bizim salona po sponsor herkeste po shaker var ozellikle liseli tayfa Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

Zamanınız varsa izleyin derim. Güzel bir söyleşi olmuş.

Bu arada bazı influencerlarda commander ın siyah shakerini görüyorum. Bu satışta mı yoksa daha önce mi veriliyordu? Bayağı şekil gözüküyor. Pelinsulara varda bize yok mi Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 3 Ocak 2025; 12:26:30 >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Eski shaker kanka o. Yeni gönderilen ondan daha sıhhatli
  • Son alışverişimi de 3 kutu gofret alarak bitirdim. Bidaha almıycam söz bu sondu.
    \(^-^)/
    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
  • Commander yeni seri çilekliyi denedim, eskisi hiç hoşuma gitmemişti şurup gibi bir tadı vardı ama belki düzelmiştir diye denemek istedim. Yeni seride yoğunluk ve şurubumsu tat baya azalmış ama bu da pek hoşuma gitmedi, tad yorumlama tamamen kişisel zevklerle alakalı tabiki.

Aromalarla ilgili güncel görüşüm bisküvi = gofret > çikolata > çilek olduğu yönünde, bisküvi ve gofret diğerlerine göre bence çok daha üstün.

Commander 'in protein bar yapma gibi bir fikri var mı?

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Atılan videoda söylüyor sahibi, yokmuş.
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Yukarıda paylaşılan videoda böyle bir fikirlerinin olmadığını söylüyorlar. Ayrıca yeni ürün ve aroma çıkarma konusunda da pek hevesli değiller anladığım.
  • Adamlar bu gidişle 3 5 aya protein tozu üretemeyecek diyorum biri diyor protein bar, biri diyor aromasız protein tozu, breeking kafeinsiz pre, bana da oralet 😅

Sizin var mı isteğiniz 😅
  • 
Sayfa: önceki 17561757175817591760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.