Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fearless coward Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.384
Cevap
708
Favori
2.450.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17541755175617571758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sesli güldürdün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gofretlinin tadını garipseyenler , az miktar naturel toz kakao ekleyince gayet iyi oluyor . bu arada hiq tuzlu karamel almıştım . inanılmaz iyiymiş aroma da ürün de  

• gold30 çalışmadı. geç kaldık

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt

Hocam bu seri bende yok.. Benim dediğim seri son çıkan TETT si 12/2027 olan seri. İçerik komple değişmiş. Şu an ki seride hiç bir karışma, tat vs problem yaşamıyorum. Tüm aromaları da denedim hatta son seride sıfır sorun.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kasım aralık döneminde aldım hep, diğer aromaları daha denemedim ama bu çikolatalı karışmıyor

• deserteagle50ae kullanıcısına yanıt

Üstad kod neredeyse 15 gündür aktif di herkes senelik stoğunu yaptı, inşaallah tekrar almak için denemişsindir yoksa yazık olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

Hocam ben fındık tadı aldım, garip gelen tat fındık tadı olabilir, ben beğendim açıkcası. Hafif, güzel bi tat olmuş. Tatlandırıcı oranı da daha az geldi bana. Yanında hediye gelen portakallı barın tadı da aynı cino gibiydi, onu daha çok beğendim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless coward -- 1 Ocak 2025; 12:46:4 >

bende de aynı seri var kullanıyorum karışma sorunu olmadı hiç, ılık suyla 200-250 ml hazırlayıp dolaba atıyorum 1-2 saat önceden soğusun diye spora giderken çantama atıyorum. shaker içindeki süzgeci kullanmayın bence

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Şu shaker içinde ki süzgeci kullanan var mı cidden. Hiç hatırlamam kullandığımı sanki proteinin bi kısmı orda kalıyormuş hissi yaratıyor bende. Psikolojikte olabilir bilmiyorum ben atıyorum çöpe süzgeci

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam süzgeç yok zaten, 300 ml su ile hazırlayıp spora gidiyorum en az 1 saat geçmiş oluyor ama yine de toz kalıyor içerisinde. Spora giderken hafta içi resim de atarım tam karışmıyor. Midemi rahatsız etmediği ve fiyatı iyi olduğu için 1 yıl yetecek kadar aldım içiyorum ama kesinlikle formülünün iyileştirilmesi lazım

• HK-416 kullanıcısına yanıt

Bende kullanmiyorum hic, geldigi gibi atiyorum zaten çöpe niye koyduklarina da anlam veremiyom 😂

Hocam valla bir süredir kullanıyorum markayı ama senin bahsettiğin sorunu yaşamış değilim, formülden ziyade sendeki ürüne denk gelmiş olabilir. Yeni gofretliyi de denemek için açmıştım o da pek farklı değil öncekilerden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Önce suyu mu koyuyorsun yoksa tozu mu hocam?

• fearless coward kullanıcısına yanıt
    Genelde önce toz sonra su ama tersini de denedim yine aynı

• HK-416 kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum hocam.Bazen 2-3 tatlı kaşığı kakao tozu ve 2 ölçek whey atıp yaptığım karışımlar oluyor, süzgeç olmayınca daha uzun sürüyor karışması, süzgeçten razıyız 😎

Ben kakao tozu eklediğim içeceklerde benzer bir kireç yutma hissi yaşıyorum kakao tozu çözünmediği için, ama sizin bahsettiğiniz daha yoğun bir karışmama anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless coward -- 1 Ocak 2025; 13:37:19 >
  • fearless coward kullanıcısına yanıt
    Senin son siparişler geldi mi hocam denedin mi 80 i

• Gold30 u yine getiririm sorun değil o iyzico bitmiş

• COMM5184 sipariş numarasıyla dün gece son dakikalarda sipariş oluşturdum :)

Sizi etiketliyorlar hocam ben de etiketleyeyim @HK-416 :)

• 
Sayfa: önceki 17541755175617571758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.