< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1755. sayfa)
-
-
Hocam 2 li whey avantaj paketi aldim benim ev shaker doldu sana zahmet soylesende shaker koymasalar pakete
Siparis no : COMM5143
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bende protein + kreatin paketinden aldım.
Gece 12 son diyor hk. Belki sabaha esner ama akşama kalmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam selamlar. Siparişi verebilmek için anladığım kadarıyla iyzico hesabına para aktarmak gerekiyor. Kredi kartı ile bu işlemi yapmak istediğimde bir işlem ücreti alıyor. İşlem ücreti almadan, hesaba karttan para göndermek mümkün mü?
-
Para yuklemene gerek yok odeme adımında kart bilgilerini girip odemeyi tamamla yeter
Teşekkür ederim, yaptım sanırım. İyzico hesabı 350 TL yattı.
-
3 kere daha 200 tl alabilirsin hocam(toplam 800tl), aynı şekilde parça parça 1000tl üzeri alışveriş yaparak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gold30 bu gece son , iyzico meçhul devam edip etmeyeceği
Saat 10 da benim siparis no 5171 saat 6da ki senin siparis 5143
4 saatte 28 sipariş verilmiş valla süper ortalama. Firma iyi kazandı sayemizde
Evet hocam masallah baya satis olmuş, son 1 ayda degerlendiren çok oldu kampanya ve kodlar ile ben son alimim demistim onun üzerine daha 4 tane ekledim, 18 kutu commander, 2 tane de muzlu mysupplement 800 kusurulu gramlik oldu 5 farkli aroma stogumda oldu 😀
4 saatte 28 siparişse firmaya yazık çok az rakamlar bunlar.. Ocn denen firma kampanya döneminde her 10 dakikada bir 28 sipariş alıyor 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Po nun sponsor oldugu adamlarin sosyal medyasi 2 3 milyon hocam. Piyasanın %50 60ı ponun elinde zaten sosyal medya gücü farkına gore bence çok iyi rakam commanderinki, gönül ister geçsin poyu ama ikisini şuan kıyaslamak hata olur 😄
@HK-416 arkadaşımızın ve bütün sporcu kardeşlerimin sağlıklı bol kazançlı geçmesi dileğiyle teşekkürler
5172 de benden
COMM5173 de benim 3 lü paket aldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comm5177 koduyla siparişi oluşturdum hocam. Sana zahmet shaker konusunda yardımcı olursan sevinirim.
Akım gibi oldu bu yok mu arttıran😁 son yarım saat 5180i geçelim beyler hadiii
Şu satışların 10 da 1 i falan HK-416 hocama yazar, HK-416 koduyla %416 indirimi hak ediyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10da 1 i mii puu yazıklar olsun sana😆 buna ürün filan gondertme al direk kara listeye alalal
@HK-416
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 31 Aralık 2024; 23:58:7 >
Demirbaş o. Sipariş vermese bile ben ona kargo yaptırırım canı sağ olsun 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X