Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1754. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MücahitÖrde YR8O5 , Kazazedeli , Kazazedeli Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü2 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
35.153
Cevap
706
Favori
2.437.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17521753175417551756
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır hocam pek takip edemedim. Şu anda 150 tl ilk sipariş dışında katılabileceğim başka bir kampanya var mı peki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Commanderin deposuna girip @breeking'e göndereceğim creatin.

07.00 dan sonra dinlemeye başlayın

Atakan BAŞARANyoutube
    Kadir Hocanın Creatine Yerine Steroid Verdiği Öğrenci Anısı
    https://www.youtube.com/watch?si=LFx-S3xepa5E5ak4&v=GngbsaucrYs&feature=youtu.be

• msayin41 M kullanıcısına yanıt
    150 dediğin sanırım ilk sipariş için, onun dışında gıda alışverişi kampanyası var hocam 1000tl üstüne 200tl veriyor(4 kere alabiliyorsun toplamda 800tl iade)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasir19 Y kullanıcısına yanıt

smootie blender iş görür hocam ufak tek kişilik olanlar . ama her seferinde bunu yapmak biraz yorucu bana göre . bundan kullanan arkadaşlarım var karışımla ilgili sorun yaşadıklarını duymadım genelde .

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

valla ben fix 300-350 civarı soğuk suyla karıştırıyorum , çok kısa sürede pürüzsüz içilebilir hale geliyor . bu konuda kullandıklarım arasında po ve commander çok başarılı . 3. kutu commanderim hiç zor karıştığını görmedim .

• hocam bende 3erli olarak iki kez sipariş verdm bugünde bi uclu geceym diyorum ama shaker ve havlu geldi evde 2ser tane var .onun yerine Siyah M beden bi tshirt gonderseler de salonda giyip reklam yapsak ya😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 31 Aralık 2024; 11:35:3 >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Isteseler etiket basımını bekleyip yeni etiketle satarlardı ama durumu gizleyip böyle bir ikram yapmaları çok farklı bi seviye. Halbuki bizler wpc35 + glisine layığız baksana bu bonkörlüğü bile tuhaf bulanlar var. Adamlar ne yapsa yaranamıyor yok karışmıyor yok tadı şöyle böyle valla ilgincsiniz ha bende browninin tadını begenmiyorum ama, pirinç ununa katıp geçiyorum yada gofret bisküviyle karıştırıyorum. Ürünün dibinde tortu kalsa nolur? Devamına su ekle fonfiple bitsin işte midende karışır en kötü, bunlar çoook ucuza aldığınız bi whey için konusulcak konular değil bence. Adam 3k para bayılıp scitec almış izole hemde o bile karışmıyomuş, ben aktif kullanıyorum optimum nutrend karışmıyor düzgün. Shakerda karışmıyor ama midenizde karışır beyler daha ne diyim.

• Breeking B kullanıcısına yanıt
    Yukarıda biri yazmış ki “wpc70 yazıp, içine wpc80 koymaları etik değil” 😂😂

Valla komedi bi milletiz. Daha düne kadar glisin+nişasta tozu içen insanlar wpc80 i bulunca birden dengeleri şaştı galiba 🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Söylediğiniz şeyleri yaptım, şimdi hangi wheyler avantajlı hocam hangisinden almaliyim

• KoRrGeNeRaL kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün bunu söyleyen 3. Kişisiniz firmaya ilettim hiç tişört kalmamış geldiği zaman diğer siparişlerde ayar çekeriz artık 😔

• dirilhakan D kullanıcısına yanıt
    2 li set alıp iyzico ile ödeyin. Gold30 kodunu kullanın

İhtiyacınız kadar 2 li 2li alıp devam edin. Her 1000 tl olunca siparişi verin üstüne çıkmayın tekrar 1000 tl sipariş verin

• Hk-416 hocam öncelikle teşekkür ederim kod sayesinde bayağı indirimli ve kaliteli ürüne ulaşma fırsatımız oldu. Commanderin sitesine de yazdım ne yazık ki gönderdikleri shaker damlatıyor, tam olarak kapanmıyor. Yeni bir sipariş geçsem shaker noktasında yardımcı olabilir misiniz ?

Ürün özelinde konuşacak olursam da ben bisküvi aromalıyı çok beğendim Karışması ve kıvamı güzel. Topaklanma yapmıyor. Etkisini ise zamanla göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim , sipariş ettin

• Eldarionv2 E kullanıcısına yanıt
    Yeni ürün al 2 shaker koydurayım. Arızalı shaker gelmiş size damlatma yapmaz nornalde

• Çilekliyi ben de beğendim. Bir de denildiği gibi wpc80se süper.

Browniyi beğenmedim. Tabii yine içilir. Protein sonuçta. :)
    Bisküviyi de beğendim sayılır. Gofreti henüz denemedim.

İki adet daha çilek ve bisküvi mi alsam diye düşünüyorum. 2025te bu fiyatları zor buluruz gibi.

Fırsatı ve kodu paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 31 Aralık 2024; 14:25:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar.

Forum DH BodyBuilding ailesi olarak yılın son dönemini kampanya yönünden baya aktif geçirdik. Bizim kombo ve kampanya kodlarımız bize sorulmadan youtube videolarında,insta sayfalarında,telegram wp gruplarında paylaşıldı.

Kampanyanın bitmesine 12 saatten az kala hala görmeyenler için son şans olarak tekrar atıyorum.

Linkte ki ürünü iyzico + GOLD30 kodu ile kutu başı 580 tl alıyoruz. (Iyziconun mantığını 5 10 mesaj yukarıda anlattım)

12 saat sonra iki kampanya da son bulacak şimdilik benden bu kadar

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Blenderda denedim o kaba yapışıyor. Yıkamakta çok zorlanıyorum. Sırf bu yüzden kullanmadığım gün oldu. Weider, commander, bigjoy hiç birinde böyle bir sorunla karşılaşmadım.

• yasir19 Y kullanıcısına yanıt
    Nereden almıştınız hocam , supplementler harici satan da yok sahte ürün olsa diyeceğim .

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Supplementlerden almıştım. Ürünün yorumlarında da yapışma sorunundan bahsedilmiş. Pratik bir yöntem bilen varmıdır diye buraya yazmak istedim

Üç kutu whey, bir kutu creatine siparişi verdim. İlk kez kullanacağım Commander( brownie+ cookie ve gofret) bakalım umarım tatmin eder.

• 
Sayfa: önceki 17521753175417551756
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.