< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1752. sayfa)
-
-
250-300ml civarı su ile Shaker da ürünü karıştırdıktan sonra 3-5 dakika kadar bekleyin, öyle için bu sorunu yaşamayacaksınız. Hammaddenin öğütüm kalınlığıyla ilgili bir durum bu aslında çok normal.. Weider CFM ilk serileri de böyleydi sonradan değişti bi şimdi nasıl bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 30 Aralık 2024; 22:31:48 > -
Hocam daha önce bende yazdım commander kesinlikle tam karışmıyor. Ağızda tortu gibi bırakıyor. 1 servis 300-400 ml su ile denedim, spor öncesi hazırlayıp spor sonrası denedim hepsinde shaker da toz kaldı, ağızda tortu bıraktı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam daha önce bende yazmıştım tam karışmıyor demiştim, siz yine yazmıştınız. 1 saat bekletip tekrar karıştırdım kaç kez denedim, kesinlikle çikolata lı olan karışmıyor(diğer aramolari bu bitince deneyeceğim). Bigjoy, torq, xpro, Hardline, mysupplement kullandım böyle bir sorun yaşamadım
Bence tam karışmaması wpc80 kaliteli ve yağlı olmasından kaynaklı. Piyasadaki çoğu ürün bitkisel protein ve rahatlıkla karışıyor. Eskiler bilir artık bu kalitede ürünler ülkemize gelmiyor ama, hidrolize ultimate v.b proteinler yağ gibi sürekli üstte kalırdı. İstese bunu çok kolay şekilde tortu engelleyici ile yapar ama bebek maması gibi yüksek proteini bozmaları dezavantaj olur diye düşünüyorum
-
Yani bu benim için bi problem olmadığından çok önemsemiyorum. Ürün çok lezzetli olduğu için lıkır lıkır gidiyor zaten bi de sadece suyla da tüketmiyorum yoğurt, yulaf vs.. Her türlü gidiyor benim için.
-
Ilık suyla mi deniyorsunuz bide sheaker icindeki suzgecsiz deneyin ben 250 ml suyla deniyom ılık suyla calkalayip dolaba atiyom sogusun diye hic karismamazlik olmadi butun aromalari denedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seriden seriye değişiyordur illaki. Benim elimde wpc70 bisküvi ve browni var.
Diğer wheylere göre yapısı daha iri evet, pudra/mikronize yapıda değil. Ama ben karışma sorunu yaşamadım hiç.
Sadece yulafa falan sos yaparken, az miktar sıvıyla karıştırmak gereken durumlarda tercih etmiyorum çünkü kıvam pıhtılaşyor karıştırmak zor oluyor.
Shakerda güzel gidiyor su gibi değil de daha gövdeli oluşu içimi güzelleştiriyor bence. Shakerın süzgecini takmam hiç, hem boşuna yıkanacak ek bir parça, hem de onsuz daha iyi karışıyor. Bir de öyle deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam commander ilk kullanmaya başladığımda benimde ağzımda garip bir tad bırakıyordu, ilk başta baya garibime gitmişti ama sonradan alıştım şuanda hiç fark etmiyorum bile.
kullanmaya devam edin bence alışırsınınız. benim düşüncem commander aromaları diğer markalara göre daha ucuz mal olduğu için kaliteli aromadan buna geçince ilk başta afallıyorsunuz. şuanda mysupplement ve commander içiyorum, mysupplement lıkır lıkır gidiyor kakao tadını alıyorum, commander browniede kakao yadı yok, sadece aroma tadı var fakat o garip kireçsi tadı artık hissetmiyorum dilim alıştı. commander ile nutrend arasında baya fiyat farkı var, böyle olması normal bence.
-
bigjoy zma 208 TL. 40 servis.
supplementler.comBig Joy ZMA 120 Kapsül - ZMA & Minerallerhttps://www.supplementler.com/urun/big-joy-zma-120-kapsul-9727?srsltid=AfmBOopTRhbewroT4DPvV_yJNu3wkbRf9nF0_QJsx9ZBrdsQlxo8aYT8 -
Katılmıyorum. Aroma konusunda çok duyarlıyım. Firmayla daha önce iletişime geçmiştim. Aromaları zaten ithal. Çok pahalı aromalar kullanıyorlar. Bu çözünmeyle ilgili konu tamamen WPC80 hammadde türüyle ilgili. Yukarıda bi arkadaş yazmış 3-4 dk shakerda bekletince o durum ortadan kalkıyor ama zaten commander whey müthiş lezzetli olduğu için her türlü gideri var.. bu tarz ufak şeylere niye takılıyorlar anlamıyorum daha önce de optimum için karışmıyor, tortu kalıyor vs yorumları çok dönüyordu.. Önemli olan kalite ve içtiğiniz ürünün gerçekten whey olması bence gerisi boş
Zma arıyordum teşekkürler
-
Iyzico ile komboladığınız kart kampanyası var mıdır? Bir ara parolapara vardı sanki geçerli midir hala?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Optimum hala karışmıyor bu arada😆
Burda nutrendi benden daha çok tavsiye etmiş ve övmüş birini bulamazsınız ama esas nutrend karışmıyor. 30 saniye çalkalıyorum hala küçücük tortu topaklar kalıyor. Ha bu benim için bir sorun değil ama 150 200 ml suya 1 ölçek commander atıyorum ve 5 saniyede karışıyor. Bizler aynı wheylerimi içiyoz ben anlayamadım valla.
Optimumunda mı var yuh be kardeşim. Çok değişik bi charsın.
Testo Taylan Breeking ev ziyareti şart artık
WPC80 ile alakali oldugunu dusunmuyorum. Cilekli olanlar WPC70 gonderiliyor, cileklisini denedigimizde de ayni durumu yasadik, tam cozulmuyor gibi. Sizler kadar tecrubeli degilim, cok cesit denemedim ama kaliteli whey kiyaslamasi yapacaksak optimum ve multipower denedigimde boyle bir durumla karsilasmadim acikcasi. Cok dert degil de, sinek ufak iste :)
@HK-416 hocam benimde su miktarım 250 ml civarında oluyor genelde. bende tam olarak anlayamadım belki full wpc80 olmasından kaynaklı olabilir bilmiyorum.
@FinalVerdict93 bunu deneyeceğim hocam. ben normalde bi 30 saniye çalkalar sonra kafaya dikerim. altta bir arkadaşımız 1 saat bekletsemde karışmıyor demiş ama bu sefer bekletmeyi deneyeyim teşekkür ederim.
@YUVARLAĞIMTIRAK evet hocam tam olarak aynı durumu yaşamışız. çok problem değil karışmaması içiliyor yine. sadece ağızda değişik bir tad bırakıyor ve iddia ettikleri brownie çikolata tadıyla uzaktan yakından bir tad alamadım :) tada çok takılmamda ağızda garip bir tat ve tortu bırakıyor olması acaba bana gelen üründe mi bir sıkıntı var dedirtti.
@07kubi07 nutrend evet daha pahalı bir ürün ama hardline mesela o da çok güzel karışıyordu ağızda kirecimsi bir tat bırakmıyordu. dediğiniz gibi zamanla alışılır. ben acaba üründe mi bir sorun var diye düşündüm ama genel olarak böyleymiş sanırım.
-
Aslında Çilekli de wpc80 hocam. Etiket wpc70 olduğu için wpc70 diyerek satıyorlarmış mecburen. Etiketinde sorun çıkmış tekrar basıma gitmiş vs..
Durum genel olarak abartılıyor sinek vs.. Ucuza alınca kıymeti kalmıyor belki de bazı şeylerin. Pahali olsa kimse konuşmaz burda. Yarından sonra ztn bu fiyatlar imkansız artık pahalıya alınca herkes övmeye başlar 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 31 Aralık 2024; 9:50:0 >
karıştırdıktan sonra 5 dk bekletin sorununuz azalacak hocam dinleyin beni 😎👍
Hocam markayı kötülemek için söylemiyor ama spora giderken çantaya attım 1 saat sonra içtim, içerken çalkaladım ama yine aynı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X