< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1751. sayfa)
-
-
İletirim hocam bunu da sorun değil düzeltilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
COMM5072 sipariş no hocam, direkt tarayıcadan sipariş numarasını seçip kopyaladığım için sanırım sizde uygulamadan girince link olarak gözüküp sitenin oturum açma kısmına yönlendiriyor.
-
Üçünüzün de siparişleriyle ilgilendim hocam. İstediğiniz gibi gönderecek arkadaşlar.
Uyarı için yazıyorum linkte attığım ikili seti aldığınız zaman shaker hediye geliyor.
commandernutritionIkili Gold Whey Protein Paketi 1800g (60 Servis)https://www.commandernutrition.com/collections/whey-protein/products/ikili-serious-whey-protein-paketi-1800g-60-servis
1 whey yanına 1 bcaa gibi alım yaptığınız zaman sistem shaker hediyesini eklemiyor depoda ki çalışan arkadaşlar da siparişte görünmediği için shaker koymuyor.
Yine de indirimin bitmesine son 2 gün kala bu şekilde 1 whey 1 yan ürün alan olursa sipariş no bana iletsin ben ilgilenirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
güncel indirim kodu var mı hocam? bir de nerden sipariş geçersek banka kampanyası ile uyguna gelir?
-
Gold30 indirim kodu. İyzico da gıda kampanyasına katılıp iyzico ile öderseniz 1000/200 iade gelir.
COMM5083
sipariş numaram bu hocam. herkes yazmış bende yazayım bakalım.
-
İyzico ile commanderdan bu kod ile alan aldı son 2 gün.. 1 ocak itibariyle şu anki fiyatların 50% üstüne ancak mal edebilecegiz gibi duruyor.. İyzico indiriminin bitiyor olması da buna büyük etmen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gofret aroması fena değil , browniye göre biraz daha hafif olmuş . Sadece ağızda bi tat bırakıyor sonda ona alışmak lazım . Eaa bence çok iyi olmuş . İçerik zaten iyi görünüyordu ama aroma efsane bence .
-
Büyük ihtimalle yeni yılla birlikte gene devam eder iyzico ama limit ve indirim miktarı değişir . 250/1500 gibi olur tahminen
-
Ne için attınız hocam ekstra shakere mi ihtiyacınız var
hocam valla bi daha sipariş verirken sana sipariş numaramı atıcam bana da sheaker koymayı versinler dersin evin içi sheaker doldu
-
Bizim firmalar daha maaşlara zam gelmeden biner TL’den zam yapmışlar
Supplementler.com Hydrolysed Whey Isolate 1000 Gr - 1699.0 TL - supplementler.comSupplementler.Com Hydrolysed Whey Isolate 1000 Gr - İzole Proteinhttps://www.supplementler.com/urun/supplementlercom-hydrolysed-whey-isolate-1000-gr-22885supplementler.comSupplementler.Com Hydrolysed Whey Isolate 1000 Gr - İzole Proteinhttps://www.supplementler.com/urun/supplementlercom-hydrolysed-whey-isolate-1000-gr-22885
Bilgiler doğruysa gayet güzele benziyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bilgiler doğrudur da laktoz intoleransından ölmüyorsanız bu kadar para vermek çok saçma geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Laktoz intoleransından ölüyorum😂 o sebeple izole veya hidrolize bakmak zorundayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknaltdes -- 30 Aralık 2024; 21:25:22 >
Laktozun gözünü seveyim bu fiyat ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba.
Ben burdaki kod ile 3 adet 900 gr whey ile bir adette kreatin sipariş ettim commander sitesinden. Sipariş hızlı geldi gayet iyiydi fakat whey ile ilgli bir sorunum var.
Ben sürekli hardline kullanıyordum. Ve son seferimde de indirim olunca nutrend almıştım hala daha var kutusunda. Hep suyla katıştırıp içerim ben. Hardline ve nutrend su ile karışınca tamamen çözünüyordu suyun içinde. İçerken ağzıma hiç gelmiyordu whey. Ama commanderi merak için açıp denedim birkaç kez. Böyle suyla tam karışmıyor gibi sanki. Ne kadar çalkalasam da içerken ağzımda sanki kireçmiş gibi kalıyor garip bir tad oluşuyor. Ben brownie olanı denedim hardline çikolatalı ve nutrend browni çok daha başarılıydı bence ama damak zevkidir sonuçta çok önemli değil. Sadece tam karışmayıp içtikten sonra ağızda garip bir kıvam ve tad bırakıyor olması garibime gitti bir sorun mı var acaba diye. Haricinde mideme vs herhangi bir rahatsızlık vermedi. Full wpc80 hammadde olduğu için mi böyle acaba dedim ama o da mantıksız geldi. Durum sizlerde de böyle midir bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam o zaman senin cüzdana geçmiş olsun, sana sıcak değil baya lav gibi fırsatlar lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef zor benim açımdan😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X