Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1753. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fearless coward Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.384
Cevap
708
Favori
2.450.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17511752175317541755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tadına karışmasına çok takılmam hocam aroma sonuçta kişisel bir durum ben sevmedim aromalarını ama sırf aroması güzel diye de bir whey almam mesela. karışması da çok problem değil dikerim kafama gider. Sadece şu içtikten sonraki o tuhaf kirecimsi hisse alışmam lazım sanırım. Ben acaba bozuk ürün mü geldi diye şüphelenmiştim ama genel bir durummuş demek ki ona da zamanla alışılır Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

• YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt
    Hangi seri hocam ? Nzmn almistiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Kasım aralık ayında aldım hocam, eve geçince seri numarasını atarım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bunu sadece ben biliyordum burda size kim söyledi çileklinin de wpc80 olduğunu 😃

Pozitif yönden bakarsak adam wpc70 kutusuna wpc80 koymuş. Wpc80 kutusuna wpc35 koyanlar da var 😔

• HK-416 kullanıcısına yanıt

Hocam dün 3 adet daha protein tozu siparişim verdim, yılbaşı için arkadaşlarıma hediye edeceğim. Acaba 3 tane shaker gönderirler mi ? Sipariş daha yola çıkmamış, COMM5114

• Pyhtontoncu P kullanıcısına yanıt
    Bu yeni sipariş mi hocam diğerinden bağımsız olarak . 3 zor olur ama sorarım bi

Ben özellikle arayıp müşteri hizmetlerini sordum. Kıvam aynı çünkü. Doğruladılar. Son dakika çileklinin etiketi matbaada makine arızası nedeniyle basılamamış. Mecburen eski etiket ile dolum yapılmış. Wpc70 diye satıyolar bunu ama özellikle sorduğunuzda söylüyorlar durumu.

Evet hocam yeni sipariş bu, 3lü protein tozu aldım

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyhtontoncu -- 31 Aralık 2024; 10:3:23 >
  • Pyhtontoncu P kullanıcısına yanıt
    İlettim kanka firmaya uygun olursa yollarlar söz vermiyorum ama. Kargoların gelince dönüş yaparsın burdan

Teşekkür ederim hocam, yaparım hocam tabii ki de

@HK-416 hocam kodu ilk gonderdiginde wpc80 icin kargolar gec cikacak, cilekliler wpc70 hemen gonderiyolar demisti, benim kafada o kalmis :)) ama sizin dediginiz gibiyse de cok etik bir durum degil bana gore. Etiket farkli ici farkli. Yararimiza olsa da garip.

Ama dedigin gibi hocam ‘ucuz ya kesin bi b*kluk olmali’ dusuncesi bu cografyada kanimiza islemis 😅

Neyse abi analizli (gerci daha wpc80 analizi gormedik ama) ucuz protein iste, cokta seyapmamak lazim icin gitsin. Begenmeyenler icin kaliteli protein markalari listesi vardi onlara bakin

Şu çilekliyi cidden merak ettim, gelsin buzlu buzlu bir tadına bakacağım. Tam bir gizemli kutu, wpc70 yazıp wpc80 gelen çılgın şey Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

• terzi.txt kullanıcısına yanıt
    Wpc80 diyerek wpc0 satan yarışmacılar gördük daha 6 ay 1 sene önce. Wpc70 kutusuna keşke Wpi90 koysalar 😊

Çilekli diğer 3 aromadan bi 2 hafta önce dolum yapıldı. Kutu ve ambalaj hazır olduğu için. Diğerleri ambalaj basımı bekledi. Ondan dolayı çilek hazırdı gönderime.

Ben bunu Açıklamayacaktım normalde ifşa olmasa. Wpc70 olarak alsın alan diyordum hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 31 Aralık 2024; 10:11:21 >
  • Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

Bu ürünü karıştırmada ciddi sorun yaşıyorum. Shakera yapışıyor çözünmüyor. Önerisi olan var mı ?

• Commander'de Salı günü iyzico ile tüm indirimler geçerli mi acaba? Birde zamanında bir kod vardı yüzde 30 civarı indirim veren o hala geçerli mıdır?

• Genel olarak bir özet geçebilecek var mı , commanderden kaliteli ve güzel protein tozu alabilmek için neler yapmam gerekiyor ?

• msayin41 M kullanıcısına yanıt
    Evet iyzico hala geçerli(uygulamadan katılmayı unutmayın), kendi sitesinde gold30 indirimi de geçerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Salı gününe özel ekstra bir kampanya daha oluyordu onu iptal ettiler sanırım. Göremedim ben

• msayin41 M kullanıcısına yanıt
    O indirim Aralık ayında hiç olmadı bitti yani, onu kastettiğini düşünmedim o yüzden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dirilhakan D kullanıcısına yanıt
    Iyzico uygulaması indirip tüm kampanyalara katılım yapın. Kredi kartınızı ekleyin. Sanal kart açın.

Commander sitesinde gold30 kodu kullanın. Her 1000 tl alışverişe 200 tl iade verecek iyzico ile ödeyince.

İyzico bakiyesini sanal kart ile istediğin yerde harcarsın.

@msayin bitti o kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 31 Aralık 2024; 10:46:56 >
  • 
Sayfa: önceki 17511752175317541755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.