< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1761. sayfa)
-
-
Mail geliyor alışveriş yaptığınız hesabın mailine. Yorum yapınca %20 Kod veriyor.
Gainer hiçbir şekilde gelmeyecek artık. Yakın planlamalarında yok.
Farklı aroma whey çalışıyorlar onun yerine 2 3 farklı aroma gelebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam bir test yöntemi bulmuştu. O yöntemle çoğu markanın whey proteinini test edeceğim diye bir video çekmişti. Test yöntemi gerçekten doğru mu vesaire araştırmadım doğrusu. Firmalar da bunu sorguluyor olabilir ya da kendi ürünlerinin kalitesini sakladıkları için gerçek kalitelerinin ortaya çıkacak olmasından korkmuşta olabilirler, bilemiyorum.
Sonuç olarak bu firmalar adamı korkutmuşlar taa çek cumhuriyetinden bile bir marka adama ulaşmış "bu testi yapmaktaki amacın ?" vesaire diye soru sormuşlar adama. Bizim türklerden de 2 firma aynı şekilde adama ulaşmışlar. Bakalım adam bir şekilde baskı altında kalmayıp bu testleri yapacak mı yapmayacak mı. yorumda da biri bir kaç firmanın ürününe test yaptırdığını, wpi90 raporlu proteinin pudra şekeri çıktığını, hammadde aldıkları üreticiden hammadde alıp onu test ettirdiğini ve sahte çıktığını yazmış.
Sıkıntı işler.
DiesmensisyoutubeProtein üreticisi firmalar tarafıma ulaşarak çekincelerini ve bu testin ne kadar geçerli olabileceğini araştırmak istediklerini bana anlattılar. Bende markalar ile görüşerek onlara haklı olabileceeklerini söyledim çekincelerini anladığımı belirttim. Hafta sonuna kadar markalar ürünlerini tedarikcilerini hammadelerini tekrar gözden geçirmeleri için bir süre belirledik ve ardından bizde test videolarımıza ya devam ya tamam diyeceğiz. Elbette bu markalar bizim markalarımız direkt olarak kötülemek bize yakışmaz. Güzel haberlerden bir tanesi de çek cumhuriyetinden geldi bir marka yine bize ulaşarak bu testin kabul görebileceğini ve detayları benimle konuşmak istediklerini bildirdiler. Videoların geçikmesinden dolayı hepinizden özür dilerim. Biliyorum üzerimize muazzam bir görev üslendik layıki ile de sürdürmek istiyoruz. Biraz daha sabırlı olmanızı istiyorum anlayışınız için şimdiden teşekkürler... #REKLAM #değildir #işbirliği #değildir Twitch ► https://www.twitch.tv/diesmensis Instagram ► Diesmensis_ Yeni videolardan haberdar kalmak için abone olmayı ve sosyal medya hesaplarımı takip etmeyi unutmayınız!https://www.youtube.com/watch?v=2ASJT55mD0o&ab_channel=Diesmensis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 6 Ocak 2025; 22:38:43 >
-
Güvenilir sağlam gainer az piyasada keşke devam etselermiş bende yeni tatlar gelir diye bekliyordum. Hiç gelmeyecekmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gainerin müşterisi kalmadı yeni nesil tayfa sevmiyor. 1000 kutuyu 1 sene de satamadı adamlar
5 tanesini falan ben almışımdır herhalde hahaha neyse sağlık olsun artık.
Yeni nesil pirinç unu ile girdi bu işlere. Bizim zamanlarda pirinç unu yoktu paso yulaf yiyordum. Şimdikiler yulaf bile yemiyor sürekli pirinç unu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 6 Ocak 2025; 23:18:25 > -
Arkadaşlar günaydın, konudan bağımsız olarak bir doru soracağım, evde kardiyo yapmak için bisiklet almak istiyorum. Sessiz, koltuğu vs rahatsız etmeyen, kullandığınız bisiklet marka model bilgisi verir misiniz? Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yorumlara baktım, o kişinin yorumunda pek doğruluk payı olduğunu sanmıyorum açıkçası. Cümlelerinden anladığım kadarıyla yaşı küçük bir arkadaş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 7 Ocak 2025; 10:5:28 > -
aynen, doğru. ben analize gönderdi sanmışım ama bu çocukta adamın dediği şu kaynar su testini yapıp ona göre kendince yorum yapmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 7 Ocak 2025; 10:47:12 > -
Hala Cici bebe çikolatalı süt ile beslenen ben 😃
Yulaf ezmesi ile güzel gidiyor aslında cicibebe. Bende ara ara kullanıyorum. Hatta öğün aralarında atıştırmalık olarakta iyi gidiyor.
Normal biskuvilerden daha iyi ve daha ucuz. En azından vitamin mineral var ama içindeki kalsiyum bebekler için olduğundan yüksek oranda bulunuyor haberiniz olsun.
Şurda neyi övsem arkasına popüler oluyor, forumun ege fitnessi gibiyim 😃
Yarın eti ile görüşeceğim %30 cicibebe kodu + iyzico için
Commanderdaki yüzde 20 indirim kodunun son kullanma tarihi ne zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi veriye dayanarak kaynar su ile protein kalitesinin orantısı belirleniyor ? Kaynar su hep 100 derece mi, ısısı sabit mi ve bir çok mantıksızlık var bu testte. Cidden tuhaf bir dönemden geçiyoruz. Bilgiye erişmek kaynar su ile olmamalı.
-
ben de bilmiyorum araştırmadım ama dediğine göre protein tozu firmaları bu testin geçerliliği nedir doğruluğu nedir doğru ve geçerli bir testse de ne şartlarda yapılmalı onu araştırıp bu kişiye döneceklermiş. bakalım.
edit: azıcık baktım şimdi. "yüksek ısı peynirden elde edilmiş olan peynir altı suyu tozunun kesilmesine neden olur." yazılmış. kesildiği için de topaklanarak bir bütün biçiminde kalıplaşıyormuş. yani sütün kesilip lor elde edilmesi gibi bu toz da yüksek ısı içeren suyu görünce kesilip birleşerek bir bütün haline gelir denilmiş. testin mantığı bu, fakat baktığım kadarıyla tamamen bu mantığa dayalı bir test olmuş, bilimsel bir gerçekliği yok. bu teste güvenmek çokta mantıklı durmuyor. boş iş gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 8 Ocak 2025; 0:54:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X