Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1790. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fearless coward Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.800
Cevap
712
Favori
2.469.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17861787178817891790
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çıkabilir şöyle mesela bir ürün sipariş ettiniz onla ilgili getirecek kişi rakamlar daha önceden belirlenmiş oluyor 20 euro istiyor bunun dışında bir ek bir ücret çıkmıyor.
    düzeltme yapayım ben ödemeleri kişi ile anlaştıktan sonra toplu ödemeleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YuSuFBuLDu kullanıcısına yanıt
    Bugün dayanamayıp bu testi bende yaptım çünkü video sonunda çıkan sonuç beni şaşırtmıştı. Commanderin Browni ürününü bende çok beğenmiyordum ama akmasa da damlar mantığıyla içilir bi ürün olduğunu belirttim hep. Yılların markası bu üründen nasıl daha kötü aromaya sahip olabilir diye 2 gündür düşünüyordum sonunda dayanamayıp ürünü açtım.

Marka model ismi yazmadan tek diyebileceğim video sonuna kadar doğru. Açtığım kutuyu nasıl bitirecem onu düşünüyorum pirinç unu karışım vs anca gider.

Canı sıkıldıkça gün aşırı stok yapan bi arkadaş vardı mesajlarda umarım tadına bakarak stok yapıyordur.

300 ml denedim 500 ml denedim bende gitmedi ürün. Benim için çikolatalı protein kralı aroma hala Hardline Whey3matrix.

İşbirliği reklam değildir şahsi damak zevkime göre yorumladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 20 Şubat 2025; 0:2:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• HK-416 kullanıcısına yanıt
    Bigjoy'un çikolata aromalı tozunu ilk çıktığı zamandan beri sevmem lakin bu commander brownie'ye göre daha içilebilir olduğu gerçeğini değiştirmiyor en azından benim damak zevkime göre hocam. Commander brownie ürününde anlamsız ve aşırı yapay bir tat mevcut kötülüğünü tarif edemezken bigjoy'u tarif edebiliyorum en azından. Yoğun ama çok kalitesiz bir kokolin tadı içeriyor bigjoy :)
    İçerik kaliteleri konusunda herkes gibi ben de bir şey diyemem el mahkum hangisi ucuzsa ya commander ya Bigjoy alıyoruz son zamanlarda. Bu ara bigjoy ucuza geliyor oradan devam ettim yılbaşından önce siz sağolun commander'e abandık hakkımızda hayırlısı olsun :)

• Fiyaka1903 F kullanıcısına yanıt
    Commander de dediğiniz gibi yapay bir sütlü çikolata tadı var bende commanderi daha rahat içebiliyorum.

XxX marka da Suriyeli bakkalda satılan Arapça isimli bitter çikolata tadı var iyi ki bir kutu almışım nasıl bitirecem bakalım 😔

• WellsFargo kullanıcısına yanıt

aynen ben de çok rahat alıyordum herşeyi ama yanlış hatırlamıyorsam ilk ciddi zam 2014 veya 2015 yılbaşında gelmişti, fiyatlar bir anca %30-40 civarı artmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ben Dymatize alırdım, durumu biraz iyi olan arkadaş Weider alırdı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality_

aynen ben de çok rahat alıyordum herşeyi ama yanlış hatırlamıyorsam ilk ciddi zam 2014 veya 2015 yılbaşında gelmişti, fiyatlar bir anca %30-40 civarı artmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ben Dymatize alırdım, durumu biraz iyi olan arkadaş Weider alırdı :D

2016 da optimumu 138 liraya alıyorduk hiç düşünmeden şuan 40 takla atıyoruz nasıl ucuza gelir diye
    Bu arada n11 den 814 tl aldığımız big joy çikolatalı içimi oldukça güzel tavsiye ederim almayı düşünen varsa fiyat halen çok uygun

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzminRahTs?z! -- 20 Şubat 2025; 8:55:37 >

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt

bu yine 2016 Kasım ayı için iyi fiyatmış kampanya falan vardı heralde. Çünkü hatırlıyorum Neosante yılbaşı kampanyası olurdu onu takip ederdim ben daha da ucuza almak için 2014-2015 te  

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality_

bu yine 2016 Kasım ayı için iyi fiyatmış kampanya falan vardı heralde. Çünkü hatırlıyorum Neosante yılbaşı kampanyası olurdu onu takip ederdim ben daha da ucuza almak için 2014-2015 te  

Evet kasım kampanyasıydı %50 indirim yapmıştı hepsiburada stoklamıştık 4-5 kutu diğer satıcılarda normal fiyatı da 200 civarıydı sanırım

Az almışsın dün gibi hatırlarım yarı yarıya düşmüştü ürünün fiyatıBesin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

Evet bigjoy çikolatalı güzel akıyor. Sabah akşam içiyorum. Sindirim problemi de yaratmadı. Nutrend cookies siparişim de geldi. Aroma olarak çok başarılı cidden. Tatlı niyetine içilebilecek lezzette.

edit: şekerli tadları sevmeyenleri bayabilir. Ben şekerli sevdiğim için tam benlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 20 Şubat 2025; 11:30:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HK-416

Az almışsın dün gibi hatırlarım yarı yarıya düşmüştü ürünün fiyatıBesin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
    O zamanlar spora yeni yeni başlamıştım pek bilgili değildim 1 kutu aldım önce sonra forumun gazıyla 4 kutu daha aldım şimdi ki aklım olsa direkt 10 kutu alırdım 😂

O dönem bu optimumlara Bulgar malı sahte demişti forumda birisi işkillenip salonda satmıştım hepsini normal fiyattan 100 200 altına. O dönem pt veriyordum 1 ayda bitmişti hepsi bir kutu hariç içmek nasip olmadı bana 😅

• İndirimle 249 tl ödemişim

• quote:

Orijinalden alıntı: hknaltdes

İndirimle 249 tl ödemişim

Bir şey ifade eder mi bilmiyorum eminim uzmanı vardır

Supplementlerin rakip firmasida, weideri bulgaristandan paralel ithalat ile çekip ucuza satıyordu, o dönem weidere mail atmıştım, hologramli urunlerimizi alın digerlerine kefil olamayiz demislerdi. Ki lezzet farkıda vardı. Bu mevzulardan dolayi bende hiç riske girmeyip, o dönem sizin 130 aldığınız optimumu supplerden 180 190 a filan almıştım. Sahtemiydi paralel ithalat miydi bende hala bilmiyorum😀

• defactofit hardline indirim gelmiş. HARDLINESUBAT20 %20 indirim. whey için zam öncesi fiyata geliyor sadece.

Aynen katılıyorum hocam, daha kaliteli bir aroma olmalıydı. Çok dandik bir çikolata gibi tadı. Burayı okuyorlarsa kesinlikle geliştirmeleri gerekiyor.

• fearless coward kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle. İşte ben bunu commander yetkilisine söylediğimde ( browni aromanız tutmadı bi bakın dediğimde) sen diğer rakip firmaların çikolatalısını denedin mi bizim ki daha içilebilir daha kaliteli aroma diyorlar. Ki bana göre haksız değiller.

videoda ki abi olayı kurgulamadıysa, kurgu olduğunu da düşünmüyorum commander beğeni sayısı daha fazla. Burada da commander browni seven yorumlar vardı.

Rakibin kötü olunca firmaya birşey yaptırmıyorsun işte rakibin ne kadar iyi olursa kendini o kadar geliştirirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: HK-416

Maalesef öyle. İşte ben bunu commander yetkilisine söylediğimde ( browni aromanız tutmadı bi bakın dediğimde) sen diğer rakip firmaların çikolatalısını denedin mi bizim ki daha içilebilir daha kaliteli aroma diyorlar. Ki bana göre haksız değiller.

videoda ki abi olayı kurgulamadıysa, kurgu olduğunu da düşünmüyorum commander beğeni sayısı daha fazla. Burada da commander browni seven yorumlar vardı.

Rakibin kötü olunca firmaya birşey yaptırmıyorsun işte rakibin ne kadar iyi olursa kendini o kadar geliştirirsin.

Rakiplerin avantaji isim yapmis olmasi. Boyle dusunmeleri biraz hata gibi geldi bana, ins ellerinde cok kalmamistir yeni seri brownie, ben sevsemde protein tozu kullananlarin %70-80 i cikolata aromasi seviyor ve kullaniyor sonuçta.

Ben cok kotu bulmadim koyu cikolata aromalari beni bayiyor ama genede eski seri brownie yeni seriden daha güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 20 Şubat 2025; 19:16:19 >

• Yeni kampanyalar var mı

• 
Sayfa: önceki 17861787178817891790
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.