Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1787. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.781
Cevap
712
Favori
2.468.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17851786178717881789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abiler sakin, bi ürünün tadını beğenmedik ne tatlı su bıraktınız ne pazartesi :)

EAA nın içeriği çok iyi (commander) ama tadı mysupp/bigjoy bcaa+glut a göre kötü. ikisi farklı kategorilerde ürünler, bu yazılanlar da kişisel tercih ve fikirler, bu kadar sinirlenmeyin. Özür dilerim :)

• eediz kullanıcısına yanıt
    Hocam Commander markasını kampanya döneminde aldım kullandım, aroma -Karışım-fiyat vs olarak genel yorum yaptım. Fiyat uygun alınabilir ama içerken tortu bırakıyor vs dedim.benzer şeyleri yazan başka kişilerde oldu .bu sayfaya bu markayla ilgili birisi böyle yorum yaptığında hemen tepki geliyor, aynı şeyi başkası da yazıyor her yazıldığında ilk defa duyulmuş oluyor. Hardline bigjoy xpro mysupp torq nutrition markalarını denedim, burada olsun spor salonunda olsun bu markalarla ilgili kimseye tepki gösterir gibi yorum yapmadım ama nedense son dönemde Commander markasını savunur gibi yorum yazanlar arttı. Ben fiyat performans olarak bakarım uyguna denk gelirse alırım aromayı önemsemem ama buraya gelipte kimseye tepki verir gibi markayı övmem. Daha önce acı tadı olan berbat bir mama da kullandım, o yüzden kimse aroma için boşa yazmasın lezzet aramıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt
    Lezzet arayabilirsiniz ve aramak en doğal hakkınız 10 tl de versen 10 bin tl de versen emeğinin karşılığında kazandığın paradan verip mal alıyorsun tabi ki lezzet arayacaksın ben şahsen 30 yaşından sonra lezzet arıyorum.

Aromasız bcaa aromasız arjinin içtiğim günlere hayret ediyorum. Shake yapmadan ağzıma döker içerdim ne kazandım arnold classic mi? Geri zekalıymışım artık aroma arıyorum ben. Commanderi de analiz garantisi,üretim tesisi dışında aroma kalitesi içinde alıyorum gerçekten çok güzel aromaları. Tadını Bozdukları zaman da firmaya söylüyorum bak bu olmamış gitmez haberiniz olsun diye.

• HK-416 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha öncede yazdım senin yorum ayrı bir yerde benim için, sen markayı savunmuyor yorum yapıyorsun. Ama bazı kişiler markanın çalışanı gibi yorum yapıyor. Benim için lezzet yok gibi. 7-8 yıldır çikolata, cola, abur cubur vs hiçbirisi yok. Bir yerden sonra sadece içeriğine bakıyorum tadına önem vermiyorum :)

• YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt

Ben bazı arkadaşların çalışan olduğunu düşünmeye başlıyorum bu kadar savunulduğunu görünce. Hem iyi yanlarını hem kötü yanlarını konuşuyoruz. Gelin yakınsak bir nutrade ananaslı eaa için, bigjoy bcaa için sonra comanderi bir daha tad olarak beğenir misiniz? Nedir bu saldırı ben anlamıyorum. Tadı da güzel içeriği de güzel olsun isteyemez miyiz? Şurada sohbet ediyoruz. Memnun olduklarımızı söylüyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben eaayı preworkoutun içinde kullanıyorum. Prenin tadını kesinlikle yukarı taşıyor daha guzel hale getiriyor. Ama atılan ölçegın suya oranı da önemli. Deneye deneye en iyi oranı bulabilirsiniz.

• fearless coward kullanıcısına yanıt

hocam senin tarifine en yakın olan benim içtiklerim arasından 3 way matrix çikolata düz olan . en bariz çikolata tadı bunda bence . ona yakın ve hindistan cevizi kokusuyla bana göre bambaşka bir tat yakalamış olan hiq olabilir . düz çikolatasını denemediğim için bişey demem zor . keşke saf çikolatalı süt tadı olan bi whey olsa sadece onu alsam ben de :D

• Breeking B kullanıcısına yanıt

valla ben de eaa'nın tadını muhteşem buldum . tek ölçek 1 lt suya yapıyorum antrenman sırasında içmek için bence muazzam oluyor . bitmesin diye 1 antreman kolajen + ocean bcaa , 1 antreman commander eaa içiyorum

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de tek başına da içtim oylede gayet guzeldi ama ağız lezzeti herkesin farkli demek ki.

• Breeking B kullanıcısına yanıt
    Eaa spor öncesi mi içilir, spor sırasında mı bilimsel birşey okudun mu yurt dışı kaynaklarda.

+ gliserol işe yarıyor mu po kaldırmış gliserolü

Makrolara dikkat eden için antreman esnasında yada sonra.
    Antreman oncesi iyi beslenmeyenler ise öncesinde içebilir

• Paylaşıldı mı bilmiyorum ama bence güzel. 18 TL'ye geliyor bir tanesi. Normalde 40 TL'ye falan satılıyor sanırım. Whey kaynaklı yazıyor ama.

Bazen tatlı krizlerinde benim için çok iyi oluyor protein barlar. (whey ve şeker oranı az olmak kaydıyla)

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetlerisupplementler
    Muscle Station Protein Barlarda Avantajlı Fiyatlar!
    https://www.supplementler.com/l/muscle-station-barlarda-indirim-firsati-29012025
  • Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

• Hocam o nerenin protein tozu öyle 380 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ya haklı da bunun sonu yok ki, protein tozunda da tatlandırıcılar var onlar da bağırsak florasını parçalıyor. Bütçe ile alakalı bir durum, zaten para olsa tavuk yemeyiz ki her gün çakarım 500g bonfile ya da 600 700 gr antrikot azıcık peynir, 1-2 ölçek protein oldu bitti. para olmadığı için tavuk yiyoruz. tavuk bile çok pahalı oldu.

süt hormonlu

sebze yeme ilaçlı

tavuk hormonlu

et çok pahalı

nohut yeşil mercimek temiz herhalde bi

• nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Kırmızı etin sürekli tüketimi de önerilmiyor zaten(genel olarak hayvansal ürünlerin sürekli tüketimi önerilmiyor ama kırmızı et üzerinde daha fazla duruluyor), öyle veya böyle sıkıntı var her üründe. Ancak benim bahsetmek istediğim yanlış bir görüş var, baklagillerin proteinleri kesinlikle "çöp" statüsünde değil, haliyle spor yapanlar kesinlikle baklagilleri de öğünlerine ekleyerek proteinin bir kısmını buradan almalı, spor yapanlara tamamen hayvansal bir beslenme şeklini dayatmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearless coward kullanıcısına yanıt
    Hocam son kez Optimum Gold aldığım 2022 yılından beri ben de o tadı arıyorum inanın 😀 hiçbir Türk markasında o tat o kıvam o keyif yok optimum'dan sonra en güzel aromalar myprotein'de idi artık o da yok ülkemizde. Ultimate prostar yoğun çikolatalı idi o da yok. İnsan bu kaliteli ürünleri içince ülkemizdeki ürünlerden iyice şüpheleniyor.
    Elimdeki tozlar bitip biraz da maddiyatı düzeltince el mahkum optimum'a devam edecek gibiyim zira artık içemiyorum piyasadaki aromaları.

Bu arada commander brownie inanılmaz kötü o aromanın kaldırılması lazım.
    Çikolatalı gofret içilir bisküvi ise güzel.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyaka1903 F kullanıcısına yanıt
    scivation xtend bcaa,bsn,dymatize gibi markaların aromaları millet eskiden çöp içildiğini falan sanıyor.yerli marka aroma eleştirisi firma dikkate alırsa onlar için şans olur

• hknaltdes kullanıcısına yanıt
    Öğrenci iken o kadar rahat optimum, ultimate hatta gözü karartıp weider bile alabiliyordum ki bsn, dymatize, scitec falan tatlarını bilmiyorum hocam :D şu an bsn'e falan ağzımın suyu akıyor weider desen o kadar forumlardan ortamlardan silindi ki yeni nesil bodyciler bilmezler bile :D
    Şaka bir yana Scitec fiyatları makul halen. Ne diyorsunuz tavsiye midir Scitec?

• 
Sayfa: önceki 17851786178717881789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.