Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1785. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.800
Cevap
712
Favori
2.469.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17831784178517861787
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hepsinden aldım :D farklı birşeyler daha cıkar mı bekliyorum. Malum yakında zamlar başlar ki başladılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam bilmiyorum ama şöyle bir şey var ben bunları Instagram‘da takip ediyorum mesela geçen bir protein tozu paylaştı gümrükte açılmış bakılmış ucuza veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknaltdes -- 11 Şubat 2025; 19:45:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

Karıncalanma yapıyor üstü bende. Myprotein marka takviyeler. Beta alanin özellikle etkili. L citruline etkisi kendi deneyimime göre citruline malate a göre az. Araştırmalarıma göre tam tersi olması gerekiyordu.

Spor sonrasında da vitamşn d3-k2 ile omega 3 krill yağı öneririm (ocean omega 3 almayın ishal yapıyor). Bir de complex magnesium.

• n11’deki whey getiralışveriş’te kuponla 100 lira daha düştü. Üstüne garanti paracard’a bana özel kampanya tanımlamış 150 lira da iade gelecek. 665 gibi rakama gelmiş oldu sizde kontrol edebilirsiniz bu şekilde iyi fiyata denk gelmiş oldu😄

Masterpass kampanyası dimi   ben de hep o şekilde aldım.

Hocam link atar mısınız?

• Suplementler.com da ki indirimdeki protein barlardan deneyen oldu mu ? Hangi aroma güzeldir.

• Josephyi J kullanıcısına yanıt
    www.n11.com
    Bigjoy Sports Big Whey Classic Whey Çikolata Aromalı Protein Tozu 1020 G 30 Servis Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/bigjoy-sports-big-whey-classic-whey-cikolata-aromali-protein-tozu-1020-g-30-servis-33431762?magaza=n11

Muscle stationı diyorsanız, bitter olan bana daha güzel gelmişti. Kişiye göre değişir tabi. İki üç ay önce 15TL olarak A101'e gelmişti iki çeşidi de.

Bu arada 28 servis Scitec izole de 1150TL supplementler.comda. Ben almadım ama laktoz intoleransı olanlar için fırsat sayılabilir.

isterseniz az fiyat farkıyla şöyle bi deneme paketi de alınabilir .

• Defactofitten 2 kutu commander cilek sipariş ettim 1536 ya geldi, gitmis brownie yollamislar, kargo iade vs ugrasmak istemedim neyse kalsin dedim deneyim bi, harbi eski brownie ile yenisi arasinda fark var eskisi daha iyiydi, yenisinin tadını pek anlayamadim cikolata tadi cok azdi kotu degil farkli bisey olmus

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

Aromayı beğenmediyseniz bir görüşün yine de değiştirme işini. Bence açılmış olanı da alırlar. Defactofitle değil de firmayla görüşün defactonun pek sistem oturmamış gibi.

Benim nutrend geldi içtim bile, halen sipariş hazırlanıyor görünüyor.

• Yok begendim ben aslinda cikolata aromalari beni bayar bunda beyaz cikolata aromasi da var belli o fazla olmus o yuzden eskisiyle yeni arasindaki fark bence, benim icin icilir rahat bi sekilde begendim kısacası. Zaten sürekli commander whey aliyorum hem fiyat hem aroma hemde icerik olarak guvendigim firma gelecek alimda bu hata olursa artik onu gönderirim degisim için.

Defactofit sistemi ile ilgili degil bence commander hata yapmış cunku defactofitten 4 kutu commander almistim dogru gelmisti. Siparis guncellemelerini ilgili firma guncelliyor, siteden bayilik acilmis hepsine is onlarda

• Tüm Mysupplement Ürünlerinde Gecerli %25 Indirim Firsatini Kacirma! Hemen Satin Al!

https://www.mysupplement.com.tr/

Mersis No: 0385140228600001 Mesaj almak istemiyorsaniz RET MYSUPP yazip 3347'ye gonderin B043

• İzole için iyi gibi

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

Ben bunu söylediğimde bir dövmedikleri kalmıştı 3-5 sayfa önce. Yeni seride tadın brownie ile alakası YOK

• eediz kullanıcısına yanıt
    Hocam eski seride karışma güzel değildi, bende bunu yazdığımda ilk defa duyuyor gibi davrandılar. Kesinlikle karışmıyor tortu bırakıyordu. Fiyat uygunsa alıyorum ama biraz farkla bigjoy Hardline varsa onları alıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum size. hardline bigjoy her zaman benim de tercihim olur bu markalar arasında. Son günlerde 814 liraya n11 den alınabilen 1 kg'lık bigjoy çikolatalının tadı da cidden çok iyi. midemde bir rahatsızlık da yaratmadı. 2 kutu daha sipariş edip stokladım.

• eediz kullanıcısına yanıt

ocak ayında parolapara ile beraber hardline 4 kg 2790'a geldi,parolapara olmadan 3090'a geliyordu. Kg fiyatı olarak 700-775'e hardline bigjoj olduğu sürece stok yapmak mantıklı.

• dangerous kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. bu sitede yabancı menşeili tavsiye ettiğiniz protein tozu var mı?

Ed: bu sitede yok galiba. yine de tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 13 Şubat 2025; 9:8:42 >
  • 
Sayfa: önceki 17831784178517861787
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.