Alınır, supplementler.com'un ikincil ürünü. Fiyat olarak Mysupp doypack önerecektim ancak hemen hemen aynı fiyat, dolayısıyla alınır. |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1798. sayfa)

-
-
Konuyu çok iyi bilmemekle birlikte, yakın zamanda güven kaybettirecek bir durum olmuş bu firmada. Bcaa ve glutamin katkılı tozlar toplam protein miktarına etki ettiği için diğer kısmın payından çalıyor, bu nedenle bana göre mantıklı değil.
Yerli ürünlerden hardline, bigjoy, mysupp, commander, hiq (aklımdakiler bunlar) indirim zamanı yakalayıp stoklamak daha doğru sanıyorum.
-
Hocam comm’u rahat bırak %35 kod falan olursa adamların kalbine iner, ekmek yesinler biraz güzel hizmet veriyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım teşekkür ederim, tavsiyeleriniz için.
-
Ashwaganda tongkat ali vs gibi supplementleri nereden alabiliriz
-
Fellas Protein Tozu 150 g (5 Porsiyon) Çikolata Aromalı
181₺
amazon
Fellas Protein Tozu 150 g (5 Porsiyon) Çikolata Aromalıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09DFY7WFL -
Hocam iyzico kampanya yapmış %20 indirim veriyor. En fazla 2500/500 tl ye kadar commander kuponu+parolapara kampanyasi ile baya guzel kombo yapılabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%35 vermiyor firma kaç kurtarır sizi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben en fazla 2 kutu alırım, alsamda olur almasam da olur aslında 24 kutu varmış
,ben siz ve burdaki arkadaslar faydalansin diye söyledim
25-30 gibi olursa 3 kutu whey alırım. İyzico da var gibi görünüyor.
-
Iyzico varsa kesin olarak %25 %30 bi kod çözerim
31 marta kadar var hocam ama 15000 katılım ile sınırlı . Ay sonuna doğru bitebilir . Yeni aromalar da gelecek mi bu kodu verdiklerinde
Gelmez yeni aroma
Ben de bekliyorum.
-
Iyzico kesin geçiyor mu commanderde bilmiyorum hocam şimdi geçmiyorsa boşa kod istemiş olurum bunu netleştirsek güzel olur alırım kodu
Şu iyiziconun cüzdandaki bakiyeyi nasıl kullanacağımızı bilen bir arkadaşımız varmıdır?Çok makbule geçer buraya yazarsa.
-
Hocam commander iyzico ile ödeme kullanıyor, %20 indirim kampanyası var ise hesaba tanımlı, bende 3 hesap var 3 hesaptada var indirim büyük ihtimal herkese gelmiş, gecmemesi icin hicbir sebep yok, parolapara ile ekstra indirim olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 11 Mart 2025; 12:48:34 >
quote:
Orijinalden alıntı: compasstŞu iyiziconun cüzdandaki bakiyeyi nasıl kullanacağımızı bilen bir arkadaşımız varmıdır?Çok makbule geçer buraya yazarsa.
Migros whatsapp hattından dijital kod alıp moneypay kullaniyorsaniz oraya tanimlayabilirsiniz
İyzico %20 kampanya geçerli markalar listesinde commander gözükmüyor
önceki kampanyalarda da görünmüyordu commander mağaza listelerinde ama tüm iadeleri aldık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X