Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1797. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: General Boozer , fearless coward , Guiesy , alwan Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
35.987
Cevap
713
Favori
2.481.033
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17951796179717981799
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HK-416

Restoranta giriyorsa kod isterim firmadan. 700 de güzel fiyat günümüz şartlarında

aralikta giriyodu iyzico ile birlestiriyoduk guzel kombo oluyodu ins birlesir gene pos ayni ise commander in

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parolapara po dan %10 geldi, gıda olduğu için restoran sayıyor heralde. Commanderdan da gelmesi lazım.

• Kod alabilirseniz güzel olur ihtiyaçlarımızı alırız

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

Sindirim konusunda ON çok iyiymiş.1 bardak su içmek kadar anca şişkinlik yapıyor, enzim olmamasına rağmen. Muhtemelen içindekilerde ilk sırada wpi olması bu rahatlığı veriyor olabilir. Bu sebeple yerli izoleleri düşündüm ama fiyatlara bakınca ON daha ucuza geliyor. A101'lere bakıyorum denk geldikçe alacağım.

• fearless coward kullanıcısına yanıt
    Hardline'da da var izole eklemesi ama ona rağmen sert geliyor bu ara . 1450 ye 900 gram hiqlear aldım bugün geldi. Akşam spordan sonra deneyeceğim . On şansıma hiç denk gelmedi a101 de . Görürsem deneyeyim hocam bilgi için teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada wheyde enzim olması bence gereksiz. Zaten sindirim konusunda sıkıntı yaşatacak bir şey değil. Uzun süreli enzim kullanmakta zararlı görülüyor. Bu konuda uyarılar var. Sırf popüler oldu diye tüm markalar enzim koyuyor. Bunu ilk kim çıkardı acaba :)

ON'da içindekiler kısmında ilk sırada izole var hocam, bu da ciddi bir orana denk geliyor olmalı; ondan sonra konsantre, en son da hidrolize(muhtemelen çok çok azdır bu) ama hardline'da ilk sırada konsantre vardı diye hatırlıyorum. Bir kanalda da hardline3matrix izole içeriğinin çok az olduğundan bahsediliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless coward -- 7 Mart 2025; 18:35:16 >
  • Defactofit yine hardline indirimi var bir bakın %6 ya ek indirim

Defactofit.com

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgun -- 7 Mart 2025; 19:4:29 >

dün inatla hardline denedim ve gene hem şişkinlik hem sancı yaptı . tamamen benden kaynaklı bir durum biliyorum ama ocean en ufak rahatsızlık vermedi . akşam da hiqlear ı deneyeceğim . optimum için sanırım tüm sıcak fiyatları kaçırdım . büyük kutu 3975 den aşağı görmedim . yine kötü sayılmaz , hiqlear ın da kilosu 1600 civarına geliyor . ama önce bi ufak boyundan alıp denemem lazım

İsterseniz ben buradan alıp gönderirim ama kargoya da 70-80 tl ödersiniz hocam.

• DeFactofitden hiq aldim denemek için, pek yerli mali kullanmak istemiyorum ama seytan dürttü kodla aldim. Latte macciato tadi gayet güzeldi. Aroma kısmına pek takilmam ama, sıkıldım ayni şeyleri kullanmaktan sanırım kör alim yaptıkm güzeldi tavsiye ederim 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunnyxD -- 8 Mart 2025; 11:18:38 >

sağolasın hocam , bulursam o şekilde denerim inşallah

• 2 gün önce defacto'dan 2 tane overthrow almıştım. Dün geldi. Bu sabah 2 tane daha geldi. Commander'a yazdım "fazladan overthrow geldi, nereye geri göndereyim" diye, "hata bizim, güzel günlerde kullanın" dediler. Daha önce de bir alışverişte 150 lira fazla ödemiştim (yanlış ürün seçtiğim için) direk iade etmişlerdi parayı. Velhasıl sağolsunlar, commander'dan devam.

• SuphiBA S kullanıcısına yanıt
    Bonkör firma. Banada stok bittiği için 300 tllik protein bar yerine bi kutu whey yollamışlardı.

• Breeking B kullanıcısına yanıt
    Bana da geçen 2 tane havlu verdiler

• HK-416 kullanıcısına yanıt

Geçen aylarda whey alınca sadece whey geliyordu ne tester ne de shaker koymuyorlardı geliştirmişler demek ki kendilerini.

• supplementler.com
    Kingsize Nutrition Creatine Powder 1000 Gr - Kreatin Monohidrat
    https://www.supplementler.com/urun/kingsize-nutrition-creatine-powder-1000-gr-15453

Bu ürün nasıldır, alınır mı ?

• İyi geceler diliyorum herkese, naçizane sorum olacaktı. SSN sports protein tozlarında güzel indirimler mevcut bu firmayı tavsiye ediyor musunuz?

Son olarak bazı markaların protein tozlarında bcaa ve glutamin katkıları bulunmakta, bu şekilde olan protein tozlarını tercih etmek mantıklı değil mi?

• Bana bugün 0850 tel ile mesaj attılar bu siteye yönlendirdiler. İndirim var diye. Fiyat çok uygun. Valla dolandırıcı gibi geldi. Emin olamadım. Diğer ürünleri normal indirimde ama ON %50 indirim ne bileyim emin olamadım. Bilgisi yada alışverişi olan arkadaş var mı? Tutar uygun olsa normalde bir deneyeyim derdim.

https://enuygunprotein.com/tr/product-details/optimum-goldstandart-whey-cikolata-2270gr.html?ProductId=164#tab_3

• kombra K kullanıcısına yanıt
    Aynı mesaj bana da geldi ama dolandırıcıdır diye bakmadım bile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17951796179717981799
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.