< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1795. sayfa)

-
-
valla preyi vs bilmiyorum ama aroması kötü de olsa etkisi ve sindirimi bence iyi ocean wheylerin . fiyat uygun ve farklı aroma olsun diye denemek istedim
-
İyi yapmışsın hocam. Etki için değil ama aroma tadımı için iyi yapmışsın arada değiştirmek iyi oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
base hardline çikolata bi tık bayma noktasına geldi , midem de ekstra hassas bu ara . commander ve ocean bu konuda iyi . ne gaz yapıyor ne şişkinlik .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 5 Mart 2025; 14:27:29 > -
Hiq citrulline yanında muzlu tek şase whey yollamış inanılmaz bir lezzet gözünü kapatınca resmen Kazım büfe muzlu sütü oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuBa2 -- 5 Mart 2025; 15:5:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu fellas çikolatalıyı dene bi ara benim hardlineden sonra en çok beğendiğim çikolata aroması oldu. Soluksuz içirtiyor kendini.
819 tl aldığımız XYZ marka öyle kaldı prinç ununa vs atıyorum protein oranını arttırmak için. Düz shakerle gitmiyor.
Abim dümen yapmıyorsa çok sağlam vs olmuş. İyi rekabet etmişler 😅
Diesmensisyoutube
Proteinocean vs Commander Tadım Testi 2 #reklamhttps://www.youtube.com/watch?si=ax9h3V4HTUnaw-sb&v=LgKiNZ8li28&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 5 Mart 2025; 14:41:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
dümen değil hocam ya çok net , ocean bisküvi gerçekten abdest suyundan hallice . hem tat kötü hem aroma eser miktarda . ancak 2-3 ölçeği 300 ml süte falan yaparsan bişeyler olur belki .
819 olan bigjoydu sanırım , o kadar kötü mü cidden ya
fellası uygun fiyata denk getirirsem deneyeceğim . bir de hocam bu sindirimin çok randımanlı olmadığı dönemlerde clear veya isolate ürünler biraz daha kolay olur mu sindirim açısından ?
-
Abi bütün wheyleri commanderla vs atacak heralde kafaya koydu. Geçende de bigjoyla yapmıştı. Hayırlısı.
-
İki video da sonuç benim açımdan da %100 doğru. Zaten Dayım kek rakip seçiyor. Ben comm vs 3matrix, comm vs hiq beklerdim.
Yüksek ihtimalle olumlu olur sonuç sindirim Açısından
protein tozunu 1,5 ölçek kullanıyorum. antreman olmadığı zamanlar da yarım ölçek. 1.80 78kg yim. sizce doğru mu?
10 senedir off dönem hariç her sabah 1 ölçek whey protein içerim. Sonra ajansı izler kahvaltı yaparım.
Spordan sonra da 1 ölçek içerim. Akşam etsiz yemek varsa sebze vs ağırlıklıysa uykuya 1.5/2 saat kala bi ölçek daha içerim.
Benden tavsiye Antrenman olmadığı zamanda bi ölçek için hatrı kalmasın Wheyin.
ant. günü 1+1 kullanıyorsunuz doğru mu hocam? eğer öyleyse ben de sabah işe giderken 1 ant. dan sonra 1 içeyim. Ya da dediğiniz gibi yarım değil de her gün 1 kullanayım. evde spor sehpası ve ekipmanlarımla mütevazı bir vücut yapma ugrasindayim 5 aydır, teşekkürler. Son olarak kreatini sadece antremandan sonra kullaniyorum 1 ölçek
Hocam siz kitabı ortadan okumuşsunuz.
Müsait zamanda kitaba ön sözden başlayın okumaya.
Kreatin hergün içilir. Spor yapın veya yapmayın. 1 ay boyunca hergün 5 gram alınır. 1 ay dolu yarım ay boş kullanılır.
Whey protein ihtiyaca göre günde 10 yumurta 1 kilo et yiyebilsem hiç kullanmam.
1+1+1 içtiğimde oluyor sadece 1 de. O günlük öğünüme aktiviteme göre değişir
Pre-Workout alacağım, şu marka iyi ise (bilgim yok) servis maliyeti ve içeriği fena değil gibi, ne dersiniz?
1.084,91 TL
www.n11.com
Xpro Noxzilla Pre-workout 1098 G- Mango Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/xpro-noxzilla-pre-workout-1098-g-mango-58885506?magaza=protein7&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuphiBA -- 5 Mart 2025; 22:12:3 > -
Bana da bugün Defactofit mesaj atmış.
Tüm Fitness Beslenmede NET %20 İNDİRİM* 😎🔥
herkes indirim alamaz... Ama sen farklısın 🏆
*SUPFIRSAT20* ile *%20* indirimin hazır 💪🤑
*Sınırlı stok* 🏃♂️
Bigjoy Sports Thermonator Karnitin de indirim vardı. Alacaktım. APPOZEL15 kodu ile çok uyguna geliyordu. Onu kaçırdım. Sabah bu kodu alınca 2'şer adet Commander Nutrition Magma Thermo ile Overthrow Pre-Workout aldım. Zaten Commander de indirim var kod ile güzel indirim oluyor.
İndirim ile HİQ Nutrition Protein tozu alayım mı kararsız kaldım. Denemek için 1 adet Tasty Banana yollamışlardı. İçimi güzeldi. Elimde aromasız whey var ve dondurulmuş muz ile güzel oluyor. SSN WPC 80 mi alsam HİQ mi alsam kararsızım. Arada neredeyse 2 kat fark var.
-
Firmalar yeni yıl ile beraber tüm ürünlere fiyat geçtiğinden elinde az da olsa stoğu olana %20 bile makul gelmiyor. Allah yardım etsin herkese fiyatlar her sene daha da artıyor.
Yine de paylaşımınız için teşekkürler hocam. Anlık ihtiyacı olan bu piyasada az da olsa uyguna almış olacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkür ederim 2 tane overthrow aldım 1097₺ ye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuphiBA -- 6 Mart 2025; 9:13:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X