Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Josephyi Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.660
Cevap
710
Favori
2.462.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 2kiloluk optimumda geçerli sanırım.
  • Beyler siparişlerin yanında güzel hediye veren site var mı ? shaker olmasın mümkünse.. Veya hediye çeki.350-400 liralık alışveriş yapacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Beyler siparişlerin yanında güzel hediye veren site var mı ? shaker olmasın mümkünse.. Veya hediye çeki.350-400 liralık alışveriş yapacağım..

goprotein de yüzde 10 indirim var hediyeden iyidir bence.
  • Bu indirim kuponunu bir sonraki alışverişte mi kullanıyoruz ? Birde kampanyalı ürünlerde kullanılmıyormuş.. Ne anladım ben o işten o zaman.
  • quote:

Bu indirim kuponunu bir sonraki alışverişte mi kullanıyoruz ? Birde kampanyalı ürünlerde kullanılmıyormuş.. Ne anladım ben o işten o zaman.

ilk alışverişte kullanıyorsunuz. benim aldığım ürğn her yerde 140 ken 126 aldım bence iyi idi.
  • goproteinden superpump siparişi verdim 70 liraya bar göndermişler tadıda güzeldi. %10 indirimlede gaspari elite protein alıcam büyük ihtimal
  • @ahmtbrk58 arkadaşımızdan

1 adet Optimum Nutrition Gold Standard Whey
    2 adet amix maxuimum gh alımıştır.. Teşekkürler..
  • quote:

@ahmtbrk58 arkadaşımızdan

1 adet Optimum Nutrition Gold Standard Whey
    2 adet amix maxuimum gh alımıştır.. Teşekkürler..

güle güle kullan kardeşim.supplement ihtiyacı olan iletişime geçebilir
  • beyler bir sorum var, ben kilo almak istiyorum ama düzenli olarak spor yapabileceğim konusunda şüphelerim var. yani salona gitmeye vaktim olmayabilir. bu durumda kilo alabilir miyim? en iyi yolu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

beyler bir sorum var, ben kilo almak istiyorum ama düzenli olarak spor yapabileceğim konusunda şüphelerim var. yani salona gitmeye vaktim olmayabilir. bu durumda kilo alabilir miyim? en iyi yolu nedir?

beslenmenizi düzenli az yağlı bol iyikarbonhidratlı yapacaksınız. spor olsun olmasın.
  • Ağırlık sporuna yeni başlayacak olanlar mutlaka el bileklerinizi destekleyen bilekliklerden takın. Yaklaşık 3 aydır çalışıyordum 1 hafta önce sağ el bileğimde sızı ile beraber ağrı baş gösterdi bileği döndüremez oldum. Doktor kontrolünde ve çekilen mr sonucunda 3 hafta el bilek ateli kullanmam ve spora ara vermem gerektiği söylendi. Kısaca 3 aylık emek 1 ay verilecek ara ile güme gitti. Siz siz olun eklemlerinizi mutlaka koruyun. Emekler boşa gitmesin.
  • 1 ayda birşey güme gitmez moralini bozma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Ağırlık sporuna yeni başlayacak olanlar mutlaka el bileklerinizi destekleyen bilekliklerden takın. Yaklaşık 3 aydır çalışıyordum 1 hafta önce sağ el bileğimde sızı ile beraber ağrı baş gösterdi bileği döndüremez oldum. Doktor kontrolünde ve çekilen mr sonucunda 3 hafta el bilek ateli kullanmam ve spora ara vermem gerektiği söylendi. Kısaca 3 aylık emek 1 ay verilecek ara ile güme gitti. Siz siz olun eklemlerinizi mutlaka koruyun. Emekler boşa gitmesin.

ara verme hocam spora devam et. sadece bacak çalış. çok faydasını görürsün.
  • quote:

beyler bir sorum var, ben kilo almak istiyorum ama düzenli olarak spor yapabileceğim konusunda şüphelerim var. yani salona gitmeye vaktim olmayabilir. bu durumda kilo alabilir miyim? en iyi yolu nedir?

Alamazsın, en iyi yolu düzenli spora gidip ve bunun yanında daha önemli olan düzenli ve ölçülü beslenmen. Gerçek hayatta çoğu insan düzenli beslenemez, bu yüzden insanlar spor salonları gidip bilinçlenmek üzere besinlerine bir düzen oturturlar. Kendilerini motive etmek için ellerinden geleni yaparlar. Gerek besin düzeni olsun, gerekse devamlılık olsun. Sözün özü spor + düzgün beslenme. Beslenme nasıl olur, araştırınca birçok bilgi mevcut. Son olarak ciddi para ve daha da önemlisi zaman gerektiren, bunun yanında disiplin isteyen bir şeydir vücut geliştirme ya da fitness. Eğer saçma bir şekilde kilo almak istiyorsan, tüm abur cuburları saat farkı olmaksızın ve fazla miktarda tüketerek sonuca ulaşabilirsin ki bunu düşmanıma tavsiye diye vermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

quote:

Alamazsın, en iyi yolu düzenli spora gidip ve bunun yanında daha önemli olan düzenli ve ölçülü beslenmen. Gerçek hayatta çoğu insan düzenli beslenemez, bu yüzden insanlar spor salonları gidip bilinçlenmek üzere besinlerine bir düzen oturturlar. Kendilerini motive etmek için ellerinden geleni yaparlar. Gerek besin düzeni olsun, gerekse devamlılık olsun. Sözün özü spor + düzgün beslenme. Beslenme nasıl olur, araştırınca birçok bilgi mevcut. Son olarak ciddi para ve daha da önemlisi zaman gerektiren, bunun yanında disiplin isteyen bir şeydir vücut geliştirme ya da fitness. Eğer saçma bir şekilde kilo almak istiyorsan, tüm abur cuburları saat farkı olmaksızın ve fazla miktarda tüketerek sonuca ulaşabilirsin ki bunu düşmanıma tavsiye diye vermem.

cevap için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

quote:

cevap için teşekkürler

Sana tavsiyem, tüm önyargılarını bırakıp, mahalle altı olmayan, güzel ve temiz bir yerde(özellikle duşu ve soyunma kabini) tabir-i caizse, mıçarım lan ben başlıyorum diyerek spora spor salonunda başlaman. Ben de zamanında çok tereddüt etmiştim inanki yaşadığın düşünceler çok normal, ama işte kendini oraya atmadan insan binlerce fikir üretip kendini soğutabiliyor. Eğer iş hayatın gerçek anlamda zamanını kısıtlamıyorsa ve sadece psikolojik değerlerinin bir gün pozitif bir gün negatif olacağını düşünüp de ben bırakırım edalarında isen, kesinlikle kendini bir spor salonuna at, bunca atılım önce gereksiz düşüncelerin boşa olduğunu anlayacaksın. Düzenli birine benziyorsun imzandan anladığım kadarıyla, bence başarabilirsin. Eğer konuşmam da çok gevşek davrandıysam affola, içten olsun istedim. Rica ederim.

• quote:

Ağırlık sporuna yeni başlayacak olanlar mutlaka el bileklerinizi destekleyen bilekliklerden takın. Yaklaşık 3 aydır çalışıyordum 1 hafta önce sağ el bileğimde sızı ile beraber ağrı baş gösterdi bileği döndüremez oldum. Doktor kontrolünde ve çekilen mr sonucunda 3 hafta el bilek ateli kullanmam ve spora ara vermem gerektiği söylendi. Kısaca 3 aylık emek 1 ay verilecek ara ile güme gitti. Siz siz olun eklemlerinizi mutlaka koruyun. Emekler boşa gitmesin.

bilekler hassastır. çoğu sporcu buna dikkat etmez ve sakatlanır. destekli eldivenlerden öte haftada en az 1 kere bilekleri çalıştırmaya yönelik program uygulamak ve kesinlikle iyice ısınmadan spora başlamamk daha etkili olacaktır.
    geçmiş olsun 3 aylık emek birşey değil başlayınca kısa zamanda toparlarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpayfatih

quote:

bilekler hassastır. çoğu sporcu buna dikkat etmez ve sakatlanır. destekli eldivenlerden öte haftada en az 1 kere bilekleri çalıştırmaya yönelik program uygulamak ve kesinlikle iyice ısınmadan spora başlamamk daha etkili olacaktır.

+1
    geçmiş olsun
    ben de zamanla farkettim,kesinlikle en az 45 dakika ısınmadan hiçbirşeyi zorlamamak gerekiyor,evde bazen gaza gelip dambılları alıyorum ama aslında yapılmaması gerekiyor

• quote:

en temiz ve sağlıklısı güzel bir beslenme ve spor programı ile haftada 3 günden az 5 günden fazla olmamak şartı ile spor yapmak. bunun dışında evde oturarak düzenli spor yapmayarak abur cubur ile beslenerek alacağın kilolar, zayıf olan vucuda davul gibi bi göbek ile geri döner :) sonrada onu eritmeye uğraşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: alpayfatih

quote:

+1
    geçmiş olsun
    ben de zamanla farkettim,kesinlikle en az 45 dakika ısınmadan hiçbirşeyi zorlamamak gerekiyor,evde bazen gaza gelip dambılları alıyorum ama aslında yapılmaması gerekiyor

45 dk de biraz fazla :) 10 dk güzel bir ısınma yeterli olur.

45 dk ısınmaya ayırırsan o daha çok kardiyo olur bence :) yapman gereken programa geçtiğinde bu sfer dermanın kalmaz :)

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.