Şimdi Ara

Besin takviyesi (supplement) günlüğüm (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
13.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son takviye vitargo carboloader portakallı

Besin Bilgileri

1 Porsiyon (g) 75 g
    Protein 0.5 g
    Karbonhidrat 69 g
    Yağ 0.5 g
    Enerji 1160 kcal

tam porsiyon kullanmıyorum tabi, 1160kcal:)...
  • 1160 kj hocam 280 kcal
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

son takviye vitargo carboloader portakallı

Besin Bilgileri

1 Porsiyon (g) 75 g
    Protein 0.5 g
    Karbonhidrat 69 g
    Yağ 0.5 g
    Enerji 1160 kcal

merhaba , bu vitargo tam olarak hangi amaçla kullanılıyor ? pek bilgi bulamadım açıkcası, bulk döneminde olan kütle kazanmaya çalışan birisi için uygun bir ürün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

1160 kj hocam 280 kcal

Servings: 1 port (x 75 g)

Calories 280 Sodium 0 mg
    Total Fat 1 g Potassium 0 mg
    Saturated 0 g Total Carbs 69 g
    Polyunsaturated 0 g Dietary Fiber 1 g
    Monounsaturated 0 g Sugars 68 g
    Trans 0 g Protein 1 g
    Cholesterol 0 mg
    Vitamin A 0% Calcium 0%
    Vitamin C 0% Iron 0%

burda da 68gr şeker yazmışlar

280kalori fazla değilmiş ama fazlası bayar beni tat olarak,o yüzden antrenman öncesi ve sonrası 10ar gr yeter bana şimdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

son takviye vitargo carboloader portakallı

Besin Bilgileri

1 Porsiyon (g) 75 g
    Protein 0.5 g
    Karbonhidrat 69 g
    Yağ 0.5 g
    Enerji 1160 kcal

merhaba , bu vitargo tam olarak hangi amaçla kullanılıyor ? pek bilgi bulamadım açıkcası, bulk döneminde olan kütle kazanmaya çalışan birisi için uygun bir ürün müdür?

selam

VITARGO vitargo

Vitargo olimpik sporculardan, sağlık uzmanlarına, fiziksel görünümlerini iyileştirmek isteyen milyonlarca sporcuya ve fitness tutkunlarına kadar herkesin tercih ettiği gelişmiş bir enerji kaynağıdır.

Yaşamsal faaliyetlerin yerine getirilmesi ve özellikle spor yapanların performanslarının olumsuz etkilenmemesi için vücudun glikojen depolarının dolu olması gerekir. Özellikle spor öncesi ve sırasında glikojen depolarını sindirim rahatsızlıklarına sebep olmadan, hareketi, performansı ve konforu kısıtlamadan en hızlı şekilde doldurmak gereklidir.

Vitargo’nun glukoz, waxymaize, maltodekstrin ve sukroz içeren enerji içeceklerine göre üstün bir seçim olması emiliminin tüm diğer karbonhidrat kaynaklarına göre çok daha hızlı olması ve bu sebeple enerji ihtiyacını anında karşılayabilmesidir. Patentli molekül Vitargo 700 000 dA molekül ağırlığı ile, 11 dakika gibi inanılmaz bir sürede dolaşıma girerek, bireyin glikojen depolarının dolumunu sağlar. Mideyi yüksek hızda geçerek bağırsağa ulaşır, şişkinlik, doluluk, rahatsızlık hislerine sebep olmaz.

Vitargo Ultra-Hipotonik olarak sınıflandırılır. Hipotonik, kan ozmolaritesinden daha düşük ozmolariteye sahip çözeltilerin tanımlamasıdır. Vitargo açısından Ultra Hipotonik demek enerjinin en yüksek hızda aktif hale gelmesi demektir.

Vitargo Tüm dünyada profesyonel sporcular tarafından da tercih edilen, fonksiyonu ile kendini kanıtlamış İsveç gıda endüstrisinin ileri teknoloji ile geliştirip ürettiği bir üründür.

Kesinlikle doping değildir ve hiç bir doping maddesi içermez.

Vitargo’nun Kullanım Alanları

Kas Gelişimi

Kasların onarılması, yenilenmesi ve gelişimi için antrenman sonrasında mutlaka hızlı kana karışan bir protein + karbonhidrat karışımı almak gereklidir. Böylece anabolik etkiyi yaşayabilirsiniz. Bu sırada vücudunuz adeta bir sünger gibi kas gelişimi için gibi

vitargo

gerekli olan besinleri çeker ve yeni kas kütlesi eklemek için kullanır. Vitargo boşalan depolarınızı diğer karbonhidrat kaynaklarına göre %63 daha hızlı bir şekilde doldurarak, kaslarınızı ve vücudunuzu bir sonraki antrenmanınıza hazır hale getirir.

Kas Gelişimi için Kullanım Önerisi:

Antrenmandan 10 dakika sonra favori içeceğinize 1 servis vitargo karıştırarak tüketebilirsiniz. Ayrıca eğer çok ağır antrenman yapacaksanız antrenmandan 30 dk önce bir servis vitargo alabilirsiniz.

Dayanıklılık ve Performans

Olimpik sporcular dahil dünyanın en iyileri ve performans uzmanları Vitargo’ya güvenirler. Kompleks bir karbonhidrat olarak Vitargo, enerji depolarını tüm diğer basit ve kompleks karbonhidratlardan daha hızlı bir şekilde doldurur. Ayrıca kan şekerinde ani dalgalanmalar yaparak performansınızı olumsuz etkilemez, antrenman veya yarışma öncesi mide bulantısı veya rahatsızlık hissi yapmaz. Antrenman ve maçlarda tükenme riskinin önüne geçmek için birebirdir.

İster bireysel, ister takım sporu yapıyor olun yarışmalar sırasında performansınızı en üst seviyede tutmanızı sağlar.

Dayanıklılık ve Performans İçin Kullanım Şekli:

Antrenmandan 30 dk önce 1 servis alınız. Uzun saatler süren antrenman ve yarışmalar sırasında da Vitargo tüketebilirsiniz. Yarışma veya antrenman boyunca Vitargo almaya devam ederek antrenman bitimine kadar 1 servis Vitargo’yu tüketebilirsiniz.

Günlük Olarak Kullanımı:

Gün içerisinde enerji ihtiyacı hissettiği zamanlar çoğu çalışan insanın tercihi bir fincan kahve ve şekerli bir atıştırmalık olur. Bu tür ara öğünler kan şekeri seviyenizde ani dalgalanmalar yapacağı için odaklanma sorunu ve uyuşukluk hissi yapar. Bu öğünlerin yerine Vitargo tüketerek enerji seviyeniz düşmeden kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz ve işinize daha iyi odaklanabilirsiniz.

Mutfakta Vitargo:

Yemek hazırlarken Vitargo yine son derece iyi bir enerji kaynağı ve sağlıklı bir alternatif olarak karşımıza çıkar. Özellikle aromasız Vitargo’yu pek çok elit sporcu gibi kek, pancake, kahvaltılık gevrek vs. tariflerde kullanabilirsiniz.

• hocam ben bu bilgiye nette de ulaşabilirdim , firmalar tabiki kendi ürünlerini allayıp pullayıp tanıtım yazıları yazacaklar hangi firma ürününü kötüler ki ? ben kullanan biri olduğunuz için size özel olarak sormuştum neyse teşekkür ederim yinede. @feelulive
  • quote:

hocam ben bu bilgiye nette de ulaşabilirdim , firmalar tabiki kendi ürünlerini allayıp pullayıp tanıtım yazıları yazacaklar hangi firma ürününü kötüler ki ? ben kullanan biri olduğunuz için size özel olarak sormuştum neyse teşekkür ederim yinede. @feelulive

hocam nette pek bir bilgi bulamadım yazınca:)

ben de yeni kullanmaya başladım,bulk döneminde gainer kullanman daha iyi olur,
    yemeden içmeden kesildiğim bu sıcak yaz günlerinde vitargo hızlı sindirilen iyi bir karbonhidrat kaynağı

bu arkadaşların allı pullu boş ürün yapacaklarını hiç düşünmüyorum
    http://www.vitargo.com/clinical-studies/

• quote:

quote:

hocam ben bu bilgiye nette de ulaşabilirdim , firmalar tabiki kendi ürünlerini allayıp pullayıp tanıtım yazıları yazacaklar hangi firma ürününü kötüler ki ? ben kullanan biri olduğunuz için size özel olarak sormuştum neyse teşekkür ederim yinede. @feelulive

hocam nette pek bir bilgi bulamadım yazınca:)

ben de yeni kullanmaya başladım,bulk döneminde gainer kullanman daha iyi olur,
    yemeden içmeden kesildiğim bu sıcak yaz günlerinde vitargo hızlı sindirilen iyi bir karbonhidrat kaynağı

bu arkadaşların allı pullu boş ürün yapacaklarını hiç düşünmüyorum
    http://www.vitargo.com/clinical-studies/

gainer kullanmak istemiyorum içinde şeker olduğu için , temiz kas kütlesi kazanmak amacım gainer kullanacağıma yulaf ezmesi + bal yapar yerim daha hesaplı

ama bu vitargo kan şekerini yükseltmiyormuş galiba antrenmandan sonra blend protein ile birlikte alsam güzel olur diye düşünmüştüm. 75 gram da çok fazla ben en fazla 30 gram alırım alırsam eğer

• antrenman harici proteini olarak Dymatize Elite Gourmet proteini kullanmaya başladım

bu arada gaspari superpump max ın dibine yaklaştım ve şu an acayip bir topaklanma var,bir daha da alacağımı sanmıyorum,
    bitse de mp assault a başlasam
  • beyler mp assualt+mp recon kombinesi mi yoksa mp creatin+recon kombinesi mi ? Bunu sormamdaki amaç assualt ile recon içerirklerinin benzer olması
  • french press kullanıcısına yanıt
    sadece creatin, assualtın vereceği etkiyi yaratmaz, recon yerine karbonhidrat + bcaa alınabilir.
  • hocam assualt+recon kombinesine başladım .. daha 2. günden farkı hissdiyorum.. Bu iki ürün biribiriyle çok uyumlu..
  • son ölçek superpumtan sonra ben de assaulta a başlıyorum
  • quote:

son ölçek superpumtan sonra ben de assaulta a başlıyorum

Hocam bide Hardline Noxx 5 kullansanız merak ettiğim bi üründü.

Bu arada Gaspari Aminomax'tan memnun musunuz ? fiyatı makul orta seviye bi ürün sanırım ?
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    hardline kullanacağım tek ürünü whey 3 matrix olabilir şu an,
    aminomax iyi güzel de bazen yutamıyorum ve çiğniyorum tadı fena değil,

bugün mp assaulta (raspberry lemonade) başladım, ölçek dipte değil üstteydi çok güzel bir kokusu var,küçük küçük tanecikli,superpump gibi topaklanma yapacağını sanmam,
    yarım ölçek (23gr) bardağa koyup karıştırdım,kolayca karışıyor ve rengi pembe,tadı ekşimsi garip ama mide bulandıracak tarzda değil,
    daha sonra 1 ölçek vitargo ile birlikte tekrar shakerda karıştırıp içtim,
    çok ahım şahım bir etki hissetmedim ama salonun o havasız ortamında ciğerlerim sanki oksijenle doldu,çok daha rahat nefes alıp verdim,midemde de bir rahatsızlık vs yaratmadı,assaultla çok verimli antrenmanlar beni bekliyor öyle hissediyorum,eksi yönü tam ölçek kullanılması halinde servis sayısı 16ya düşüyor,
    bu arada yeni formülü çıkmış
    http://musclepharm.com/products/assault

• Whey 3 Matrix'te olur hocam içeriği çok sağlam görünüyor nerdeyse 1 servis kreatin bcaa içermeside cabası.
    Hocam bide superpump nasıl performans açısından ilk sayfada resmini gördümde yorum göremedim veya gözümden kaçtı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 27 Ağustos 2013; 12:59:28 >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    performanstan çok kutunun dibinde topaklanma yapmasını sevmedim superpumın, c4 ya da assaultun yanında çözünürlük olarak kötü, shakerda çok iyi sallamak gerek,
    performans olarak ta idare eder, zaten gaspari yeni ürün çıkarmış, tercih gaspariden yana olacaksa ona bakmak lazım,tabi ne zaman gelir bilinmez
  • stoktan görüntü, şimdilik bu kadar yeter heralde

soldaki nutrex creatine , amix carbojet ve myofusionu eylül sonu kullanmaya başlayacam,
    şu an syntrax whey kullanıyorum o bitince meşhur on wheye başlayacam,

amix beef protein de var ama birkaç olumsuz yorum okudum hakkında, umarım bünye ile alakalı birşeydir
     Besin takviyesi (supplement) günlüğüm

• clean bulk kapsamında amix carbojet basic i kullanmaya başladım,
    tadı çok iyi, kolayca karışıyor,
    bugün ağır antrenmanlara başladım, kol ve omuz günüydü, limitlerimi zorladım

• forumda bazı arkadaşlar suppelement! düşmanı kesilirler fakat denemedikleri supplement kalmamış :)
    bu konu gerçekten iyi olmuş :)

hocam bcaa tavsiye istiyorum senden sadece ?
    kullandıgını gördügüm icin soruyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.