Şimdi Ara

Besin takviyesi (supplement) günlüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
1
Favori
13.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gayet iyi bir şekilde kilo vermeye devam ediyorum ve l-carnitine kullanmaya da başladım,protein olarak whey protein kullanıyorum ve kutu bittikten sonra gainer almayı planlıyorum.
    yağlandırmadan kas gelişimi sağlayan içinde bcaa,glutamin,vitamin ne varsa barındıran tavsiye edebileceğiniz bir gainer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 26 Mart 2013; 21:46:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

gayet iyi bir şekilde kilo vermeye devam ediyorum ve l-carnitine kullanmaya da başladım,protein olarak whey protein kullanıyorum ve kutu bittikten sonra gainer almayı planlıyorum.
    yağlandırmadan kas gelişimi sağlayan içinde bcaa,glutamin,vitamin ne varsa barındıran tavsiye edebileceğiniz bir gainer var mı?

gainer a ihtiyacın oldugunu dusnmuyorm ben senin yazdıkalrından, ustelk yaglanmadan kas gelisimi diye bir olgu yok 2 si beraber olur steroid kullanmıyosan eger tabi. Eger beslenmen duzgunse gainer a gerek yok onun yerine whey degil kompleks bi toz al ustune de toz bi bcaa al gayet isini gorcektir. Gainer ı her zmn cok gereksiz bisy olarak gordm iceriklerini oku bak 40 gr scoop ta 20 gr seker var mesela sacmalık sadece onun yerine al onune bi kap esmer seker ye onu aynı sey yani. Onune verseler yemem dersin saglıksız dersn ama gainer ole bisy yani bence gercekten zayıf degilsen hic gerekli bisy degil gainer.

• Ev arkadaşım Multipower Mass Gainer kullanıyor... Memnunmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

quote:

gayet iyi bir şekilde kilo vermeye devam ediyorum ve l-carnitine kullanmaya da başladım,protein olarak whey protein kullanıyorum ve kutu bittikten sonra gainer almayı planlıyorum.

gainer a ihtiyacın oldugunu dusnmuyorm ben senin yazdıkalrından, ustelk yaglanmadan kas gelisimi diye bir olgu yok 2 si beraber olur steroid kullanmıyosan eger tabi. Eger beslenmen duzgunse gainer a gerek yok onun yerine whey degil kompleks bi toz al ustune de toz bi bcaa al gayet isini gorcektir. Gainer ı her zmn cok gereksiz bisy olarak gordm iceriklerini oku bak 40 gr scoop ta 20 gr seker var mesela sacmalık sadece onun yerine al onune bi kap esmer seker ye onu aynı sey yani. Onune verseler yemem dersin saglıksız dersn ama gainer ole bisy yani bence gercekten zayıf degilsen hic gerekli bisy degil gainer.

şu an gaspari myofusion kullanıyorum,
    yiyecekelerden aldığım protein ve karbonhidrat az,bu şekilde kilo vermeye devam edeceğim ama kas gelişimim az olacak gibi.
    gainerların beni çeken tarafları içlerinde bcaa,glutamin falan da olması,yani ayrıca bunlara da para vermeye gerek kalmaz diye düşünüyorum,tabi oranları yeterli mi bilmiyorum,bakıyorum gainerlara da 0 şeker yazıyor ama içlerinde kompleks karbonitratlar da var,fazla yağlı ve şekerli yiyecekler yemiyorum,gainer bu karbonhidrat ihtiyacını da karşılayabilir gibi,bsnnin true mass yorumlarını okudum,adamlar yağlanmadan kas yapmışlar,sadece çalıştırılan bölgelerde hacimlenme olmuş yani kas kütlesi artışı olarak geri dönmüş,alıp denemekte fayda var gibi,ancak gainer servilerine bakıyorum genelde 1 serviste 3 ölçek koyun yazıyor,günde de 3 servis kullanacakmışsın,ne yapar 3*3 günde 9 ölçek ,çok abartı değil mi,parada dayanmaz buna

• quote:

quote:

quote:

şu an gaspari myofusion kullanıyorum,
    yiyecekelerden aldığım protein ve karbonhidrat az,bu şekilde kilo vermeye devam edeceğim ama kas gelişimim az olacak gibi.
    gainerların beni çeken tarafları içlerinde bcaa,glutamin falan da olması,yani ayrıca bunlara da para vermeye gerek kalmaz diye düşünüyorum,tabi oranları yeterli mi bilmiyorum,bakıyorum gainerlara da 0 şeker yazıyor ama içlerinde kompleks karbonitratlar da var,fazla yağlı ve şekerli yiyecekler yemiyorum,gainer bu karbonhidrat ihtiyacını da karşılayabilir gibi,bsnnin true mass yorumlarını okudum,adamlar yağlanmadan kas yapmışlar,sadece çalıştırılan bölgelerde hacimlenme olmuş yani kas kütlesi artışı olarak geri dönmüş,alıp denemekte fayda var gibi,ancak gainer servilerine bakıyorum genelde 1 serviste 3 ölçek koyun yazıyor,günde de 3 servis kullanacakmışsın,ne yapar 3*3 günde 9 ölçek ,çok abartı değil mi,parada dayanmaz buna

gainerların ole bi drumu var arkasında yazan 1 servis dedigi oran 3 veya 4 scoop olmus oluyo. Biraz hızlı btiyo haliyle tabi ama daha az alabilirsin tabi istegine baglı. Gainer icnde bcaa veya glutamin oluyo ama dısardan direk bcaa alsan kat kat daha yararlı olur. Kutle kazanımı bakımından tabiki hklısn gainer sna kutle kazandırcak ama bu artıs kas ve yag karısık olucak atıyorm gainer kullandıgn sure boyunca 4 kilo aldıysan iste 1.5 2 si yag kalanı kas olur iste. Kısacası kutle artısı istiyosan ama yag kas karısık tabiki kullan gainer ama yagsız kas elde ediym ama biraz daha ugrasıym dersen myofsion un yanına bi toz bcaa alırsın hadi bi de istersen creatin alırsın mis gbi bi kombine olur.

• quote:

gainerların ole bi drumu var arkasında yazan 1 servis dedigi oran 3 veya 4 scoop olmus oluyo. Biraz hızlı btiyo haliyle tabi ama daha az alabilirsin tabi istegine baglı. Gainer icnde bcaa veya glutamin oluyo ama dısardan direk bcaa alsan kat kat daha yararlı olur. Kutle kazanımı bakımından tabiki hklısn gainer sna kutle kazandırcak ama bu artıs kas ve yag karısık olucak atıyorm gainer kullandıgn sure boyunca 4 kilo aldıysan iste 1.5 2 si yag kalanı kas olur iste. Kısacası kutle artısı istiyosan ama yag kas karısık tabiki kullan gainer ama yagsız kas elde ediym ama biraz daha ugrasıym dersen myofsion un yanına bi toz bcaa alırsın hadi bi de istersen creatin alırsın mis gbi bi kombine olur.

gainerda protein oranı düşük,karbonhidrat fazla,karbonhidrat ihtiyacını meyve suyundan karşılamaya devam edeyim en iyisi,vazgeçirdin beni gainerdan
    peki bcaa ve creatin alırsak 1 ölçek wheye hangi oranlarda bunları eklemeli?

• quote:

quote:

gainerda protein oranı düşük,karbonhidrat fazla,karbonhidrat ihtiyacını meyve suyundan karşılamaya devam edeyim en iyisi,vazgeçirdin beni gainerdan

sole anlatıyım bcaa yı toz al kesnlkle. Toz oludugu zamanda en akıllıca icme yontemi ya spor esnasında veya spordan sonra whey le beraber. Creatini de 2 sekilde kullanabilirsin spordan sonra hemen bos mideye veya spordan once alabilirsin alcagın supplemente gore degisir bu olay. Yukleme donemi olmayan bi creatin alırsan daha rahat olur kullanması. Bunun dısında kompleks karb alman lazm kutle icn bunun icn en onemli sey yulaftır aklında bulunsun daha cok tuket yulafı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

sole anlatıyım bcaa yı toz al kesnlkle. Toz oludugu zamanda en akıllıca icme yontemi ya spor esnasında veya spordan sonra whey le beraber. Creatini de 2 sekilde kullanabilirsin spordan sonra hemen bos mideye veya spordan once alabilirsin alcagın supplemente gore degisir bu olay. Yukleme donemi olmayan bi creatin alırsan daha rahat olur kullanması. Bunun dısında kompleks karb alman lazm kutle icn bunun icn en onemli sey yulaftır aklında bulunsun daha cok tuket yulafı.

whey proteine bcaa,kreatin ve glutamin eklemeyi düşünüyorum,sorun olur mu acaba,bu üçünün de tozu var mıdır?
    bir de önerebileceğin markalar,bcaada şu,kreatinde şu gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

whey proteine bcaa,kreatin ve glutamin eklemeyi düşünüyorum,sorun olur mu acaba,bu üçünün de tozu var mıdır?
    bir de önerebileceğin markalar,bcaada şu,kreatinde şu gibi

3 unun de tozu var tabiki bcaa olarak turkiyede alablcegn en kaliteli bcaa cytosport un monster amino sudur eger amerikadan getrtebilirsen Scavition Xtend cok ii bcaa dır. veya bsn in aminox u da iidir Gaspari nin bcaa 6000 iidr(ama diger soledklerimden 1 sınıf assagıda kalite olarak). Bu soledigim bcaa ları spor esnasında da kullanabilirsin.
    Kreatin icin once karar vermen gerek pre workout, post workout urunleri kreatin icerir ve kendi basına sadece creatin iceren urunler de var(ama genelde yukleme yapmak gerekiyo). Hangisi gerekliyse sana. Glutamin icnde aldıgn bcaa nın icnde zaten olucak glutamin ama ek almak istiyosan eczanden bile alabilirsin glutamin.

Sana onercegim ilk supplement kombinasyonu whey protein, Monster amino, Cell mass olcaktır. Monsterı sporla beraber iciceksin, sporu bitrdign an cell mass onun ustunden 20 dk falan sonra da whey i alcaksın. Hem monster ın icnde glutamin var 1 gr kadar cell mass in icnde de 2 gr var ayrıca glutamin yazmadm o yuzdn bu soledklerimin ort fiyatı toplam 250 civarı. Monster 100 cell mass 150 falandır.

Veya en bilinen kombinasyonu yapıcaksın 1 tane pre workout 1 tane protein tozu 1 tane bcaa tek farkı yukarda yazdıgm cell mass yerine creatin iceren bi pre workout alıcaksn. Jack3d, noxplode, cell tech, vpx shoutgun gbi seyler kullanabilirsin eger amerikadan getirtme imkanın varsa musclepharm assoult cok kalitelidir. Aslında bana kalırsa bu yazdıgm daha ii bi kombinasyon eger ii bi pre workout alabilirsen, ort aynı fiyat olur yukardakiyle.

• sağol hocam,şimdilik sadece bcaa almaya karar verdim,antrenman öncesi l-karnitin alıyorum üzerine bir de kreatin alırsam iyi olmaz heralde,ilerisi için kreatin içeren SciVation Novem nasıldır,bcaada da glutamin varsa şimdilik onu da erteleyeyim,fazla da masraf olmamış olur.bcaayı wheyle karıştırıp antrenman öncesi ve sonrası içsek nasıl olur
  • quote:

sağol hocam,şimdilik sadece bcaa almaya karar verdim,antrenman öncesi l-karnitin alıyorum üzerine bir de kreatin alırsam iyi olmaz heralde,ilerisi için kreatin içeren SciVation Novem nasıldır,bcaada da glutamin varsa şimdilik onu da erteleyeyim,fazla da masraf olmamış olur.bcaayı wheyle karıştırıp antrenman öncesi ve sonrası içsek nasıl olur

SciVation Novem i ne duydum ne kullanan bliyorm o yuzden bi arastrmak lazm.
    bcaa yı whey le karıstrablirsn gayet ii olur.
  • BSN true mass kullanıyorum gainer olarak en iyilerinden.
  • quote:

quote:

sağol hocam,şimdilik sadece bcaa almaya karar verdim,antrenman öncesi l-karnitin alıyorum üzerine bir de kreatin alırsam iyi olmaz heralde,ilerisi için kreatin içeren SciVation Novem nasıldır,bcaada da glutamin varsa şimdilik onu da erteleyeyim,fazla da masraf olmamış olur.bcaayı wheyle karıştırıp antrenman öncesi ve sonrası içsek nasıl olur

cyto amino 105tl civarı,Gaspari Nutrition Bcaa 6000, 180 Tablet ise 80tl civarı,cimriliğim tuttu ve gaspari aldım hocam,aslında toz alıp wheye karıştırmak daha iyi olurdu,artık bir dahaki sefere

• quote:

quote:

quote:

cyto amino 105tl civarı,Gaspari Nutrition Bcaa 6000, 180 Tablet ise 80tl civarı,cimriliğim tuttu ve gaspari aldım hocam,aslında toz alıp wheye karıştırmak daha iyi olurdu,artık bir dahaki sefere

olsun artık hepsi kaliteli supplementler ins yararını gorursun

• eyvallah hocam sağol
  • ve cratine de almaya karar verdim,
    ya Gaspari Nutrition Qualitine Creatine Monohydrade ya da Olimp Creatine Xplode almayı düşünüyorum,
    olimpin içinde taurin var,ne işe yarar bu taurin.

pre workout creatinelere baktım da kalbi fazla hızlandıracak içerikleri var gibi,onun yerine bir fincan kahve içmek yeter sanırım,bazılarında ise karbo oranı yüksek, o yüzdden saf creatin daha iyi olacak
  • toz creatini whey proteine karıştırıp almak istiyorum,
    şöyle bir durum var;bir ölçek creatini suya karıştırıp 15 dk içinde içmek gerekiyormuş,ben 1 ölçek wheyi 400ml suya karıştırıp yarısını antrenman öncesi yarasını da sonrası içiyorum,şimdi bu 1 ölçek creatineyi wheye karıştırsam 15 dk olayı yalan olacak,bir sorun olur mu ya da creatineyi wheye karıştırmadan mı içsem
  • gaspari creatine bugün geldi,yarın antrenman öncesi ve sonrası kullanacağım inş,
    ayrıca gaspari glutamine siparişi de verdim,
    whey,bcaa,creatine,glutamine hepsi gaspari oldu,hayırlısı bakalım
  • bugun glutamin de geldi,beyaz un gibi birsey ayni creatineye benziyor,kutularin uzerinde ne oldugu yazmasa hangisi carnitine hangisi glutamin ayirt edilemez,bir terslik yok degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takviyelere scivation xtend ekledim,karpuz tadında olanı aldım,
    hoş bir tadı var,antrenman öncesi alıyorum,ter ve enerji garanti

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.