Şimdi Ara

Salona gitmeden karbonhidrat tozu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    171cm 62kiloluk bir yapım var. Spor salonuna gitmek istiyorum fakat bu kilonun kas geliştirmek veya irilesmek için yetersiz olduğunu biliyorum. O yüzden önce kilo alıp sonra spor salonuna gitmek olduğunu düşündüm kendimce. Daha sonra 400tl civarı bir karbonhidrat tozu buldum İnternetten. Burda da mantığım şuydu daha iyi toz daha çabuk ve sağlıklı şekilde kilo aldırır. Sorum şudur spor salonuna gitmeden karbonhidrat tozu kullanmak doğru mudur ya da salona gidip zamanla mi kullanmak gerekir?
    Ve diğer sorum. En iyi tozu mu alıp kullanmak gerekir yoksa daha düşük fiyatlı ürünlerede bakayım mi. Düşük fiyatlı karbonhidrat tozlarinda metal çok olabiliyormus.Siz ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 4 Ağustos 2016; 18:38:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-Spora gitmeden alıp kullanma
    2-spora gidip kullanabilirsin kullanmazsın o sana kalmış
    3-işe yarıyorlar kimisi gainere gereksiz der kimisi kullan der artık sana kalıyor ama tavsiyem giderek kullanman .

Önce kilo alayım sonra gideyim nasıl bir mantık
  • Yağı kasa çevirmek istiyorsan başlama. Öyle bir şey yok. Spora başla, 1-2 ay sonra isteğine göre supplement kullanmaya başla.
  • Spora başlamadan kullanma çok yağlı olursun işin çok zorlaşır

• 1 ay önceki bensin, aynıydım 171 cm 62 kilo. şuan 69 um üçgen vücut tişörtden belli olan göğüslerim var ne protein kullandım nede karbonhidrat. tavsiyemse sen de kullanma hem sağlıksız hemde ilerde vücut bozar, hiç bir şey doğal yolu kadar zararsız değil ayrıca kullanan tanıdıgım var oda 72 olmuş fakat benim yanıma gelince şekilsiz bir şey duruyor ben daha fitim buda doğal yoldan almanın farkı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

1 ay önceki bensin, aynıydım 171 cm 62 kilo. şuan 69 um üçgen vücut tişörtden belli olan göğüslerim var ne protein kullandım nede karbonhidrat. tavsiyemse sen de kullanma hem sağlıksız hemde ilerde vücut bozar, hiç bir şey doğal yolu kadar zararsız değil ayrıca kullanan tanıdıgım var oda 72 olmuş fakat benim yanıma gelince şekilsiz bir şey duruyor ben daha fitim buda doğal yoldan almanın farkı.

Kanıt ?

Ayrıca besinlerinin tamamını kendin ilaçsız bir biçimde mi yetiştiriyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

1 ay önceki bensin, aynıydım 171 cm 62 kilo. şuan 69 um üçgen vücut tişörtden belli olan göğüslerim var ne protein kullandım nede karbonhidrat. tavsiyemse sen de kullanma hem sağlıksız hemde ilerde vücut bozar, hiç bir şey doğal yolu kadar zararsız değil ayrıca kullanan tanıdıgım var oda 72 olmuş fakat benim yanıma gelince şekilsiz bir şey duruyor ben daha fitim buda doğal yoldan almanın farkı.

Vücut bozacağıni sanmıyorum aslında. İyi bir markanın karbonhidrat tozunu alayım diyorum dedim gibi ağır metaller olabiliyormus sanırım ucuzlarinda. Öte yandan bu tozlar ek besin değerinde en azından steroid muamelesi yapmayalım :)

• Cevap için eywallah. Ne kadar süre sonra kullanmak iyi olur. Arti bu kilo aldiktan yeteri bir süre sonra protein tozuda kullanmayı düşünüyorum. İkisi bir arada herhangi bir kötü durum oluşabilecek ihtimali nedir?

• Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 6 Ağustos 2016; 1:50:27 >
  • Bence tek protein kullan.carboyu pasta borek yuklen alirsin bi sekilde

• Resitalim kullanıcısına yanıt
    Dostum bak ben spora başladıkdan 1 ay sonra kullanmaya başladım faydasınıda gördüm hani görmedim desem yalan olur :) 18 aydır felan uğraşıyorum son 2-3 aydır kullanmadım kilom sabitlendi 70 de duruyor .spora başlarken 56 kg ile başladım bu süre içerisinde 3-4 farklı gainer markası kullandım yaklaşık 5-6 tane gainer bitirdim .Protein tozu 15-16 aydır kullanıyorum +kreatin +bcaa+amino da kullandım belirli süreçlerde .Önerim şudur önce spora başla 1-2 işin içine gir 1-2 ay oyalan öğren devam edersen kullan .öle 1 ay kullan sonra bırak bir işine yaramaz kardeşim süreklilik önemli.
  • hocam konuyu baltalamak istemiyorum da en çok verim aldığınız gainer hangisiydi ?
  • Ya tabiki ben sürekli devam etmek istiyorum spora. Benim asıl isteğim kilo almak aslında yani hem kilo alarak vücudu şekile sokmak. o yüzden önce karbonhidrat ardından bir süre sonra da protein tozu. Birde bu +kreatin +bcaa+amino dediğiniz etkenler protein veya karbonhidrat tozunun içinde varmı yoksa bunlar ayrı birşey mi. Ben mesela şu karbonhidratlardan birini alayım diyorum hem içindeki etkenler daha fazla iyi sonuç verir diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?

1-
    supplementler.com
    Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 4540 Gr - Protein Tozu - Whey Protein
    http://m.supplementler.com/urun/optimum-gold-standard-whey-protein-tozu-4540-gr-6080

2-
    www.hepsiburada.com
    Karbonhidrat Tozu Fiyatları | Hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/sci-mx-muscle-meal-hardcore-5270-gr-p-SPORBSNSCIMXMMH52

@ WWalker besinlerden almak toza göre daha yavaş oluyor. O yüzden k. Tozu daha iyi diye düşünüyorum besinler ek yardım olur daha iyi olur :)@semihylc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 7 Ağustos 2016; 0:18:58 >

• blasterjaxx kullanıcısına yanıt
    STİREC,MUSLETECH,OPTİMUM VE DYMATİZE kullandım , en güzel olan bence mushletech sonra dymatize ben onlardan verim aldım iyiydi . ama muschleteh hem karışma hemde verim bence en iyis.
  • Resitalim kullanıcısına yanıt
    Şimdi söyle söylim her ürünün saf halini kullanmak en iyisi fakat sen daha yeni başlayacaksın o yüzden gerek yok protein tozunu bile sonra alırsın önce başla 1 ay vs geçsin alış bi gainer kullan hamlığını at sonra alırsın diğerlerini zaten bunlar mucize felan değil :) benim sana tavsiyem iyi araştır siteler arası fiyat farkları çok oluyor.Ve n11 den al bence sana tavsiyem en ucuz ordan gelir

Bunu alabilirsin kampanyaları takip et 170 e 180 tl getirirsin :)

• Hocam fiyatlara baktım.

Optimum Serious Mass Gainer 2727gr --> servis sayısı 8 ve fiyatı yaklaşık 130tl yanında shaker hediye.
    Muscletech Mass Tech Performance 2300gr --> servis sayısı 23 ve fiyatı yaklaşık 180tl yanında shaker hediye.
    Dymatize Super Mass Gainer 5450gr --> servis sayısı +16 ve fiyatı 190tl yanında shaker hediye.

Hocam Stirec ürünü bulamadım nedense.
    Bu verdiğiniz ürünlerin yanında 2 ürün daha buldum bi' yorumlarsanız sevinirim.

Hardline Progainer 3000gr --> servis sayısı 15 ve fiyatı 120tl yanında shaker hediye.
    Nutrend Gold Gain 14 Mega Weight Gainer 3000 Gr --> servis sayısı 75 (??) fiyatı 140tl yanında shaker hediye. Nutrend'de su ile karıştırın vb. diyor isterseniz linkini atabilirim çok garip geldi 75 servis yani.

180-190 tl verebilsem dymatize alacaktım fakat öğrenci olduğumdan imkansız gözüküyor. en fazla 130 civarı ayırabilirim. Sizce ne yapayım ? Hem belki diğer arkadaşlara da yardımcı olur cevabınız..

dostum şu ürün , N11 arasıra kupon veya indirim yapıyor az daha para biriktir bundan al , birde FİTBULL sitesini takip et her gün 1 üründe indirim oluyor bu ürün 172 tl felan düşüyor .

• Sağolun hocam da ürünü kaç gün günde kaç kez kullandınız acaba ?
    dostum o sana kalmış ama günde 250 gram yeterli bana kalırsa , 125-125 şeklinde 2 sefer de alırsın .Beslenmenede dikkat edersen her türlü kilo alıyorsun bunu içince beslenmeyi ihmal etme.
  • 400 tl ye gainer ne la? 5 kg maltodekstrin 25 tl zaten. al içine whey protein at aynı şey.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.