Şimdi Ara

kahvaltıda yumurtanın yanına karbonhidrat tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kas inşa etmeye çalışıyorum. kahvaltıda 3-4 yumurta yerim genellikle ancak yanında karbonhidrat ayarlayamadım bir türlü. yulafı yiyemiyorum sadece shakelere katıp içebiliyorum. yulaf haricinde pratik bir karbonhidrat kaynağına ihtiyacım var. patates felan denedim ancak fırında yapması uzun sürüyor. yulaf unu ile omlet yapıyordum ancak her gün omlet de yenmiyor sıktı.



  • Hocam ketojenik beslenme araştırabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 avuç çerez veya patatesi haşlamayı dene

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk ekmekte ekşi mayadan yapılma organik ekmek var ondan al ye peynirle vs ya da yumurtayla. Karbonhidrat yerine bir avuç kuruyemiş yiyebilirsin badem,ceviz, fındık vs.

    Yulafı niye yiyemiyorsun ? Yulafı sütü koyduktan sonra en az 15 dk beklet mutlaka iyice sütü emsin yumuşasın yoksa gerçekten iyi olmuyor. Muz ezip ceviz koyabilirsin çok lezzetli oluyor. Ya da evde mevcut reçellerden ekleyebilirsin.
  • Kalka kalka doğranmış yumurta yanında haşlanmış beyaz iri taneli kuru fasulye. Limonlu ve zeytin yağlı havuç rendesi Bir tane kuşkonmaz. İsteye göre biraz maydonuz. İki adet küçük salatalık turşusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

    Halk ekmekte ekşi mayadan yapılma organik ekmek var ondan al ye peynirle vs ya da yumurtayla. Karbonhidrat yerine bir avuç kuruyemiş yiyebilirsin badem,ceviz, fındık vs.

    Yulafı niye yiyemiyorsun ? Yulafı sütü koyduktan sonra en az 15 dk beklet mutlaka iyice sütü emsin yumuşasın yoksa gerçekten iyi olmuyor. Muz ezip ceviz koyabilirsin çok lezzetli oluyor. Ya da evde mevcut reçellerden ekleyebilirsin.
    hocam yulafı dediğin gibi yapıyorum. yemesi çok uzun sürüyor.benim günde 100 gram yulaf yemem lazım. benim tek öğünde çiğneyerek yiyebildiğim yulaf miktarı 20 gram felan. cidden çiğnemesi çok uzun sürüyor masa başında oturuyorken sıkılıyorum. kuruyemişleri yağ kaynağı olarak kullanıyorum. kahvaltımda ya fıstık ezmesi yerim 20 gram ya da fındık yerim direkt.

    halk ekmekte altın çörek var onun 100 gramında(2 paket) 45 gram karbonhidrat var gayet iyi benim için ama için de şeker de var diye biliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rookie PG

    hocam yulafı dediğin gibi yapıyorum. yemesi çok uzun sürüyor.benim günde 100 gram yulaf yemem lazım. benim tek öğünde çiğneyerek yiyebildiğim yulaf miktarı 20 gram felan. cidden çiğnemesi çok uzun sürüyor masa başında oturuyorken sıkılıyorum. kuruyemişleri yağ kaynağı olarak kullanıyorum. kahvaltımda ya fıstık ezmesi yerim 20 gram ya da fındık yerim direkt.

    halk ekmekte altın çörek var onun 100 gramında(2 paket) 45 gram karbonhidrat var gayet iyi benim için ama için de şeker de var diye biliyorum.

    Alıntıları Göster
    Bak altın çörek aklıma gelmemişti iyi fikir. Şeker oranı çok düşük, bir kısmını zaten içindeki üzümden alıyor.

    Bu acelen nedir onu anlayamadım. Hızlı yemek iyi değil sindirim organları yorarsın iyi çiğnemeden.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

    Bak altın çörek aklıma gelmemişti iyi fikir. Şeker oranı çok düşük, bir kısmını zaten içindeki üzümden alıyor.

    Bu acelen nedir onu anlayamadım. Hızlı yemek iyi değil sindirim organları yorarsın iyi çiğnemeden.

    Alıntıları Göster
    hocam sabah yiyip çıkmam lazım. uzun uzun kahvaltı edecek vaktim yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rookie PG

    hocam sabah yiyip çıkmam lazım. uzun uzun kahvaltı edecek vaktim yok.

    Alıntıları Göster
    Yulaf en iyi seçenek işte.

    Ben bi ara şey yapıyordum, yulaf unundan omlet yapıyordum domatesli biber zeytinli, sonra o omleti ikiye katlayıp arasına peynir koyup sıcak haliyle buzdolabına koyuyordum. Soğuyana kadar peynir eriyip şeklini alıyordu zaten. Sabah yemesi çok güzel oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

    Yulaf en iyi seçenek işte.

    Ben bi ara şey yapıyordum, yulaf unundan omlet yapıyordum domatesli biber zeytinli, sonra o omleti ikiye katlayıp arasına peynir koyup sıcak haliyle buzdolabına koyuyordum. Soğuyana kadar peynir eriyip şeklini alıyordu zaten. Sabah yemesi çok güzel oluyor.

    Alıntıları Göster
    hocam bende yulaf unundan omlet yapıyorum zaten ancak alternatif olsun diye farklı seçenekler arayışına girdim yoksa yine mecbur yulafa devam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.