Şimdi Ara

Ton Balığı + Yarım Yağlı Süt(Protein Tozu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 saat önce 2 kutu ton balığı yemiştim az öncede yarım yağlı sütle protein tozu karışımı içtim, bi sıkıntı olurmu beyler?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ton Balığı ve Yarım Yağlı Süt (Protein Tozu): Protein Alımını En Üst Düzeye Çıkar

Protein Tozu ve Balık: Uygun Bir Kombinasyon

Protein, sağlıklı bir yaşam tarzı için gerekli bir besin maddesidir. Ton balığı ve yarım yağlı süt (protein tozu), önemli miktarlarda protein içeren iki popüler besindir. Bu besinleri birlikte tüketmek, günlük protein alımını artırmak ve çeşitli sağlık yararlarından faydalanmak için etkili bir yol olabilir.

Balık Yedikten Sonra Protein Tozu İçmek:

• Balık yedikten sonra protein tozu içmek, toplam protein alımını artırabilir.
    • Protein tozu, balıkta bulunmayan ek amino asitler sağlayarak protein profilini tamamlamaya yardımcı olur.

Protein Tozundan Sonra Balık Yemek:

• Protein tozundan sonra balık yemek, midenizin daha uzun süre tok kalmasına yardımcı olabilir.
    • Balık, sağlıklı yağlar, vitaminler ve mineraller içerir ve bu da genel beslenmenizi iyileştirir.

Ton Balığı Yedikten Sonra Protein Tozu İçmek:

• Ton balığı yedikten sonra protein tozu içmek, özellikle kas geliştirme veya kilo verme hedefleri için faydalı olabilir.
    • Protein tozu, egzersiz sonrası kasların onarımına ve iyileşmesine yardımcı olur.

Sonuç:

Ton balığı ve yarım yağlı süt (protein tozu), birlikte tüketildiğinde önemli miktarlarda protein sağlayan uyumlu besinlerdir. Bu kombinasyon, protein alımını artırmaya, tokluk hissini iyileştirmeye ve genel sağlığı desteklemeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Rahmetli de böyle yemişti son yemeğini. Sportmen bir kişiliği vardı :(
  • zehirlenme ihtimali var doktora git
  • Balık içinde canlanım seni canlı canlı yiyecek. Hamsi yeseydin bir şey olmazdı ama ton balığı yer bitirir seni.
  • Hiçbirşey olmaz ton balıgında keske ligth olsaymıs.
  • ben ton balığının yanında ayran içmiştim harika oluyor sıkıntı yok

edit: harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_gvz -- 1 Eylül 2011; 19:34:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarım yaplı ton balıgıın üzerine yumurta beyazı akıt 3-4 tane antremandan 1.5 saat önce ye öyle gt salona.
  • Fazla olmuş bir öğünde bildiğim kadarıyla max .35-40 gr protein alırsın, gerisi atılır. Senin ki bunu bayağı aşmış boşa almışsın. Protein tozunu sonraki öğüne saklayacaktin. Tavsiyem antreman sonrasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Fazla olmuş bir öğünde bildiğim kadarıyla max .35-40 gr protein alırsın, gerisi atılır. Senin ki bunu bayağı aşmış boşa almışsın. Protein tozunu sonraki öğüne saklayacaktin. Tavsiyem antreman sonrasi

Antremandan 1 saat önce ve antremandan hemen geldikten sonra içiyorum ama..
  • Eğer öyleyse sorun yok hocam ben yanlış anladım, bunların hepsi 1 saatte gerçekleşti sandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.