Şimdi Ara

BEST BUY İZMİR EKİBİNE BASVURU YAPANLAR SON DURUM NEDİR? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
16.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[:o][:o]

Best Buy İzmir ekbinde işe alımları onaylanan arkadaslar facebook ta "best buy izmir" adı altında (tırnak işareti olmadan) grup kurduk üye olabilirsiniz.

Not: Grubumuz şimdilik sadece çalışanlara özeldir, yani son görüşmeye gidip sözleşmelerinizi imzaladıysanız üyelik başvurusu yapınız.

[:o][:o]

• quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

Kolaylık yapayım

http://www.facebook.com/group.php?gid=125708332283

yap tabi herşeyi devletten beklemeyin
  • Arkadaşlar 23 ünde gidicektiniz ne oldu???

• Ne zaman açılacak mağaza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz94

Arkadaşlar 23 ünde gidicektiniz ne oldu???

Şimdi çıkıyorum yola :)

• o modem problemi neymiş merak ettim
  • arkadaşlar mağazanın açılış tarihi hakkında kesin bir bilgi var mı?
    ayrıca içeriği ve işleyişi nasıl olacak, mediamarkt gibi dümdüz bir alan mı yoksa farklı farklı dükkanlar mı olacak? mediamarkta kıyasla daha mı pahalı daha mı ucuz olacak? duruma göre bekleyelim ya da mediamarkt'a saldıralım. gerçi best buy'da mediamarkta olmayan ürünler de olacak ama yine de yardımlarınızı, bilgilendirmenizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
  • yukaridaki arkadasin mesajina cevap verebilecek olan var mi?
  • Yahu bu best buy gördüğüm kadarıyla çok çabuk kaybolacak piyasadan daha girmeden korktular çünkü ülke teknoloji marketi doldu hiç biride iş yapmıyor teknosa piyasaya hakim olacak gibi gözüküyor çünkü yerli malı ve her semtte şube açtı ve açmayada devam ediyor. büyük marketlerin derdide büyük olur bakınız çiğli darty bom boş hafta içi hafta sonu biraz hareket var ama o kiraları işçi ücretlerini elektrik su vs. uzun vadede belki iş olur diye bekliyorlar ama izmir kaldırmaz bu kadar marketi. birde mediamarkt en ucuz fiyat garantisi taahhüt ediyor best buy korktu bence piyasa geç girecek bu yüzden girse bile çok çabuk söner görünen bu varmı itirazı olan efem :))
  • son gordugumde insaati tam gaz devam ediyordu valla.
  • 10 gün sonra açılıyor.
  • Yahu şöyle çevreye bir bakıyorumda artık her binanın altında bir ev eşyası elektronik ürün satan bir mağaza açılmış millet iş bulamıyorki alsın :))) küçükler yetmiyormuş gibi şimdide büyük marketler sardı ortalığı. istediğiniz kadar açın gıda sektörüne girmek lazım anladığım kadarıyla yoksa her krizde halimiz harap karar verdim farmville de staj yapıp çiftçiliğe başlıcam :))))) mevsimine göre ekeriz bişeyler en kötü ihtimal ektiğimizi yeriz yine aç kalmayız :)))
  • peki ayni zamanda oradaki ege park balçova da açilacak mi? ne best buy in ne de egepark in reklamlarini gordum ben daha..
  • bestbuy açılışı ne oldu acaba bilgi var mı?
  • aralık'a ertelendi gibi..
  • açılış aralıkta olucakmış , çok farklı bir tasarım ve hizmete sahip olucağını duydum türkiye ye yeni bir sistem getiriolarmış... avrupanın ilk mağazası balçovaymış :)
  • Kipaya yemeğe gittiğimde görüyorum sürekli best buy formalı insanları. Eğitim veriyorlar kanımca. İşi kapan arkadaşlardan da ses çıkmadı tarih konusunda :) Binanın dışı gayet güzel görünüyor.
  • Yeni yıla mı saklıyorlar kendilerini anlamadım..
  • planladiklari acilis tarihi gerceklesemeyince ertelendi acilis sanirim. simdi de yilbasi alisveris zamani baslasin, insanlar maaslarini falan alsin diye sanirim araligin ortasina kadar bekleyecegiz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.