Şimdi Ara

BEST BUY İZMİR EKİBİNE BASVURU YAPANLAR SON DURUM NEDİR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
16.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Best Buy İzmir ekbinde işe alımları onaylanan arkadaslar facebook ta "best buy izmir" adı altında (tırnak işareti olmadan) grup kurduk üye olabilirsiniz.

Not: Grubumuz şimdilik sadece çalışanlara özel eğer işe alımınız onaylandıysa yani son görüşmeye gidip sözleşmelerinizi imzaladıysanız üyelik başvurusu yapınız.

• nash ne diyon bu işe sence media markt ile rekabet nasıl olur.hangi firmalar etkilenir.yorumun ne

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_sons

nash ne diyon bu işe sence media markt ile rekabet nasıl olur.hangi firmalar etkilenir.yorumun ne

wolf bilmiyorum ne olacagını

Evraklamı teslim ettim ve bende artık bir mavi t-shirt ' lüyüm. :))

eğer işe alındıysanız facebook ta best buy izmir grubuna uye olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nash0735 -- 3 Eylül 2009; 18:22:59 >

• güncel
  • Bende yarın sabahtan dördüncü görüşmeye gidiyorum :)
  • kaç para veriolar
  • çok para veriyolar. burdan yayın yapılırmı kardesim hiç. seninde sordugun soru yanı..
  • işe kabul edilen tüm arkadaşlara hayırlı olsun
    ben geek squad ekibindeyim
    mağazada görüşmek üzere :)
  • Girenlere hayırlı olsun arkadaşlar. Darısı Başımıza
  • DUYURUDUR ARKADASLAR

Best Buy İzmir ekbinde işe alımları onaylanan arkadaslar facebook ta "best buy izmir" adı altında (tırnak işareti olmadan) grup kurduk üye olabilirsiniz.

Not: Grubumuz şimdilik sadece çalışanlara özel. Eğer işe alımınız onaylandıysa yani son görüşmeye gidip sözleşmelerinizi imzaladıysanız lütfen üyelik başvurusu yapınız.

• Orijinalden alıntı: nash0735

Best Buy İzmir Ekibi için basvuru yapan arkadaslar son durumunuz nedir acaba?
    [/quo
    artık bende best buy aılesındeyım sabırsızlıkla magazanın acılısını beklıyorum
  • arkadaslar bende ıse alındım facebooktan dedıgınız best buy izmir grubuna katılma ıstegını gonderdım baska yapmam gerekn bişey var mı
  • slm pm attım ama gelmedı bende ıse alındım ama servısın olması gerekıyor neden servıs yok dıyorsunuz anlamadım
  • pırt tıme satıs danısmanı olarak baslıycam takım arkadaslarım pm atabılır
  • yaa arkadaslar servıs var olmadıgını nerden cıkarttınız ılk sırket tanıtımında soyledıler
  • satış danışmanı olmak için mülakatta neler sordular ? Kaç dk sürdü görüşme. Teknoloji bilginin üst seviyedemi olması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: papatyaksk

arkadaslar bende ıse alındım facebooktan dedıgınız best buy izmir grubuna katılma ıstegını gonderdım baska yapmam gerekn bişey var mı

facebook grubuna katılım artıyor dunden beri 5 kişi istek yollamıs :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: papatyaksk

pırt tıme satıs danısmanı olarak baslıycam takım arkadaslarım pm atabılır

oncelikle aramıza hosgeldin. bende satıs bölümündeyim.

pm atılmıyor galiba kapatmıssın profil ayarlarından.

neyse soruna cevap vermeye calısayım. servis aksam olacak dediler. magaza 10 gibi kapanacagı için o saatte otobus bulmak zorlasacak kışın o yuzden sadece aksam servis olacakmıs. ama kesin değil. 23 eylulde hepbirlikte ogrenicez.
  • inşallah alınanlar teknoloji özürlü olmaz teknosadakiler gibi

adama gidiyorum 8 gb dvd varmı diyorum yok ama öyle bir dvd var diyor

eğer gine alınan elemanlar böyle olursa hiçkimse gitmez oraya benim çalışmadığım yerde o çalışan benden daha düşük bir bilgiye sahip

toplama adam alıyorlar resmen

Nerde bilgili adamlar boş geziyorlar
    Nerde teknoloji özürlü adamlar çalışıyorlar

Üstünüze alınmayın bunlar İzmirin gerçeği maalesef İzmirde düzgünce alışveriş yapılacak yer yok özellikle Tekmar battıktan sonra

işe girenler adını yazsın geçiştirmeyin mutlaka gelicem görüşelim adınızı neden vermiyosunuz onuda anlamadım FBI ajanımısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnesium -- 6 Eylül 2009; 18:01:08 >
  • magnesium==> isim olarak bilmen sart değilki.magazaya gel sana yardım edecek bir çok bilgili çalısan göreceksin zaten
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.