Şimdi Ara

BEST BUY İZMİR EKİBİNE BASVURU YAPANLAR SON DURUM NEDİR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
16.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar uğraş satış görevlisi seçmek için mi yoksa şirkete ceo mu atıycaklar
  • kimse bişey demeyecekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_sons

ya referanstan sonra ne görüşmesi yapacaklar daha çok merak ediyorum.bi fikri olan yokmu??

Benim tahminim ücret ve çalışma şartları felan konuşulcak çünkü hiç konusu bile geçmedi şimdiye kadar.
  • bugun son gorusmeye gidiyorum kardes. ne hakkında konusulacagını bende merak ediyorum. aksama manşetten veririm haberleri

quote:

kimse bişey demeyecekmi?
  • Başka bi forumda tanıştığım birini dün aramışlar, oda haftasonu mülakatlara gitmiş, katıldığınız için çok teşekkürler ama buraya kadarmış hayatınızda başarılar demişler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

Başka bi forumda tanıştığım birini dün aramışlar, oda haftasonu mülakatlara gitmiş, katıldığınız için çok teşekkürler ama buraya kadarmış hayatınızda başarılar demişler...

son görüşmeye katılan denk gelmedimi daha. ben ilkmi olacam yawww
  • sonuç varmı ?
  • benim iş tamamdır işe alındım?oh be bekle beni best buy ben geliyorum
  • benim işte tamadır . benide bekle Best Buy bende geliyorum
  • hayırlı olsun kardeş.ne kadara anlaştın pm atsana
  • Bu İzmir/Balçova'daki Best Buy ve Mediamarkt ne zaman açılacak ya? İkisinin de inşaatı çok yavaş ilerliyor gibi. =)
  • İşe alınanlar isimlerini yazsın, gittiğimizde buluruz.
  • Best Buy aralıkta açılyo. Mediamarkt ın tarıhını bilmiyorum artık rakıbimiz oldular.
  • yarbay nie isim istiyorsun.
  • Arkadaşlar hangi alanlarda işe alımlar oldu? Seçim yaparken göz önünde tuttukları en önemli şeyler neler? Biraz bilgilendirme yapar mısınız detaylı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 1 Eylül 2009; 18:51:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH

İşe alınanlar isimlerini yazsın, gittiğimizde buluruz.

sen gel donanım haber de ben bulurum seni
  • quote:

yarbay nie isim istiyorsun.

Çalışan indirimi için. Şaka bir yana alışverişe gittiğimizde belki karşılaşırız diye.

quote:

Orijinalden alıntı: nash0735

quote:

Orijinalden alıntı: SSH

İşe alınanlar isimlerini yazsın, gittiğimizde buluruz.

sen gel donanım haber de ben bulurum seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 1 Eylül 2009; 18:54:19 >

• sen başla orada tanışırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

Arkadaşlar hangi alanlarda işe alımlar oldu? Seçim yaparken göz önünde tuttukları en önemli şeyler neler? Biraz bilgilendirme yapar mısınız detaylı.

satıs danısmanlıgı , musteri hizmetleri , geek squad (turkce tabirle teknik servis) alanında alımlar oldu. seçim yaparken nasıl bi eleme yaptılar bilmiyorum ama teknolojıye yaktınlık ilk once gelen özellik galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nash0735

quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

Arkadaşlar hangi alanlarda işe alımlar oldu? Seçim yaparken göz önünde tuttukları en önemli şeyler neler? Biraz bilgilendirme yapar mısınız detaylı.

satıs danısmanlıgı , musteri hizmetleri , geek squad (turkce tabirle teknik servis) alanında alımlar oldu. seçim yaparken nasıl bi eleme yaptılar bilmiyorum ama teknolojıye yaktınlık ilk once gelen özellik galiba...

Eğitim olarak sınırlama var mıydı? Üni. mezunu olma zorunluluğu ya da belli alanlardan mezun olma zorunluluğu gibi? Bir de ne gibi imkanlara sahip olacak çalışanlar. Maaş iyi mi :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.