Arkadaşlar hangi alanlarda işe alımlar oldu? Seçim yaparken göz önünde tuttukları en önemli şeyler neler? Biraz bilgilendirme yapar mısınız detaylı.
satıs danısmanlıgı , musteri hizmetleri , geek squad (turkce tabirle teknik servis) alanında alımlar oldu. seçim yaparken nasıl bi eleme yaptılar bilmiyorum ama teknolojıye yaktınlık ilk once gelen özellik galiba...
Eğitim olarak sınırlama var mıydı? Üni. mezunu olma zorunluluğu ya da belli alanlardan mezun olma zorunluluğu gibi? Bir de ne gibi imkanlara sahip olacak çalışanlar. Maaş iyi mi :)
egitim sınırlaması yoktu benim bildigim kadarıyla fakat tercih sebebidir uni. mezunu her yerde. maaş konusunu burda acıklamam etik olmayacagı dusuncesindeyim. ama tatmınkar diyebilir. şu turkıye sartlarında.
quote:
Orijinalden alıntı: nash0735
quote:
Orijinalden alıntı: V_lkan
quote:
Orijinalden alıntı: nash0735
quote:
Orijinalden alıntı: V_lkan
Arkadaşlar hangi alanlarda işe alımlar oldu? Seçim yaparken göz önünde tuttukları en önemli şeyler neler? Biraz bilgilendirme yapar mısınız detaylı.
satıs danısmanlıgı , musteri hizmetleri , geek squad (turkce tabirle teknik servis) alanında alımlar oldu. seçim yaparken nasıl bi eleme yaptılar bilmiyorum ama teknolojıye yaktınlık ilk once gelen özellik galiba...
Eğitim olarak sınırlama var mıydı? Üni. mezunu olma zorunluluğu ya da belli alanlardan mezun olma zorunluluğu gibi? Bir de ne gibi imkanlara sahip olacak çalışanlar. Maaş iyi mi :)
egitim sınırlaması yoktu benim bildigim kadarıyla fakat tercih sebebidir uni. mezunu her yerde. maaş konusunu burda acıklamam etik olmayacagı dusuncesindeyim. ama tatmınkar diyebilir. şu turkıye sartlarında.
Teşekkürler. Alımlar devam edecek mi yoksa bitti mi? Bilginiz var mı? Maaşı pm'den atabilirsin bu arada
pm attım V_lkan
ARKADASLAR BASVURUSU KABUL OLANLAR VARSA PM ATSIN TANISALIM
ben maddi imkanlarını beğenmedim ,,, diğer firmalara göre çok büyük bir fark beklemeyin servis olmaması kötü yol parası veriyor .. özellikle kışın gece çok kasar... hafta sonu kesinlikle izin kullanılmaması bir dezavantaj. Şuan ikea da çalışan birisi olarak teklifi kabul etmedim. Evim karşıyaka da ..
karşıyaka zor olur tabi biraz kardesim. goztepe taraflarında oturanlar daha sanslı bu durumda.
ben balçova da oturuyorum çok şanslıyım
sezar a da bak maddi imkanlarını beğenmemiş adamlar asgari ücretden çok daha fazla maaş veriyorlar.ikeadan ne kadar alıyon 2 bin lira mı
hayır ama akıllı bir insan aynı paraya servisi olmayan bir yere gitmez rahatını bozup ( evimin önünden servise binip evimin önünde iniyorum )
ve hafta sonu izin kullanılmayan bir yere .... sadece maddi imkanlarını merak ettim ve o yüzden başvurdum daha iyi olsaydı bile aradaki miktarı ölçüp biçip gene kabul eder yada etmezdim.
tercih benim ve doğru yaptığıma inanıyorum. ben zaten hiç bir zaman asgari ücrete çalışmadığım için bunu istisnaya koymam
sen ikea da 650 tl alırsın ancak
bu site amerika ile aynı formattamı olcak. daha hesaplımı yani ? direk amerikadaki mağzadan mı yollucaklar. bide netten satış olcakmı ?
arkadaşım burda kusura bakma senle maaş mülakaşasına girmek istemiyorum o yüzden gülüp geçiyorum
Konuyu dağıtmayalım beyler muhabbet işe giren girme sürecinde olup aranan vs. ile ilgili. 2 arkadaşımız işe alınmış ama satış kısmına, ben geek squad tarafına başvurmuştum sonuç bekliyorum.
çok biliyo baksana
wolf bende balçovadayım artık geliriz yanına yardımcı olursun :) şaka bir yana hayırlısı olsun işe girenlere. Açılmasını 4 gözle bekliyorum. İşe giren arkadaşlarla tanışırız herhalde gidegele..
bornovada oturmasam bende başvurucaktım.neyse artık girenlere hayırlı olsun. merak ediyorumda maaşı pm ile yollarmısın
Kariyer.net'ten başvurmuştum ancak geri dönüş olmadı
bende kariyer net üzerinden baş vurdum bakalım hayırlısı 2 gün evel.
benden size küçük bir tüyo internetten başvurmayın artık inciraltına crowne plaza ya gidip form doldurun daha etkili olur. artık uzatmalar oynanıyor. tabi gerçekten işi istiyorsanız