Şimdi Ara

Best buy izmir ne zaman açılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün önünden geçiyorum, kasım demişlerdi açılış için, bir türlü açılamadı. hala bir açıklama yok gibi. Forumda vardı Best Buy çalışanları sanırım. Var mı bilgisi olan?

• 1tb harici almayı düşünüyorum fiyatlar uygun olursa.artık teknosa gibi salak yerlerden alışveriş yapmaktan kurtulcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbury

1tb harici almayı düşünüyorum fiyatlar uygun olursa.artık teknosa gibi salak yerlerden alışveriş yapmaktan kurtulcaz.
    29 u diye hatılrıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

29 u diye hatılrıyorum

Alıntıları Göster
    kesin bilen varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

kesin bilen varmı acaba

Alıntıları Göster
    Yılbaşı gibi açılması mümkündür, Hala Çalışanlarına eğitim vermekteler...

Best-Buy Amerika'dayken en çok alışveriş yaptığım Mağazalardan biri Türkiyede çok şey değişecek göreceksiniz...

Daha önce hiç MadieMarkt dan alışveriş yapmmaıştım İzmir'e açtıklarında şöyle bir gidip bakıyım dedim ama fıss, Best-Buy 1 Numara

bu arada ürünlerini ithalatçılar aracılığı ile değil kendileri getirecekleri gibi söylentiler var gerçi benim için hiç sorun olmayacaktır eğer iade prosedürü aynı ABD gibi olucaksa teknosa bimeks vs gibi mağazaların salak saçma iadeleri geri çevirmelerinden kurtulacağız, ABD de iken memnun olmadığım ürünü götürdüğüm anda sorgu sulal olmadan kasada Param iade edilirdi gider başkasını alırdım gerçi o kadar alışveriş yapmama rağmen sadece 2 defa iade yaptım ama aynen böyle oldu.. :)

Teknolojiyi seven biri olarak yaşadım diyebilirim, Ha bide üzüldüm bu kadar beceriksiz bir belediyeciliğin olduğu şehre gelince kim bilir neler düşünmüşlerdir,

izmirin hali içler acısı beyler insanı gittikçe yozlaşıyor bence bestbuy ı haketmiyorlar ama, bu saatten sonra yapacak bişey kalmamış zaten salın gitsin, best buy dan alışveriş genede bambaşka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camptr -- 22 Kasım 2009; 23:52:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: camptr

Yılbaşı gibi açılması mümkündür, Hala Çalışanlarına eğitim vermekteler...

Best-Buy Amerika'dayken en çok alışveriş yaptığım Mağazalardan biri Türkiyede çok şey değişecek göreceksiniz...

Daha önce hiç MadieMarkt dan alışveriş yapmmaıştım İzmir'e açtıklarında şöyle bir gidip bakıyım dedim ama fıss, Best-Buy 1 Numara

bu arada ürünlerini ithalatçılar aracılığı ile değil kendileri getirecekleri gibi söylentiler var gerçi benim için hiç sorun olmayacaktır eğer iade prosedürü aynı ABD gibi olucaksa teknosa bimeks vs gibi mağazaların salak saçma iadeleri geri çevirmelerinden kurtulacağız, ABD de iken memnun olmadığım ürünü götürdüğüm anda sorgu sulal olmadan kasada Param iade edilirdi gider başkasını alırdım gerçi o kadar alışveriş yapmama rağmen sadece 2 defa iade yaptım ama aynen böyle oldu.. :)

Teknolojiyi seven biri olarak yaşadım diyebilirim, Ha bide üzüldüm bu kadar beceriksiz bir belediyeciliğin olduğu şehre gelince kim bilir neler düşünmüşlerdir,

izmirin hali içler acısı beyler insanı gittikçe yozlaşıyor bence bestbuy ı haketmiyorlar ama, bu saatten sonra yapacak bişey kalmamış zaten salın gitsin, best buy dan alışveriş genede bambaşka...

Alıntıları Göster
    belediyeciligin ne alakasi var anlamadim?

• aynen belediyeciliği neden karıstırdınkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: confidence35
    aynen belediyeciliği neden karıstırdınkı

Aslında Media Markt' tan önce açılmayı planlıyorlardı ama bina ve ruhsatla ilgili problemlerden dolayı açılmadı diye duymuştum. Dışarıdan görüldüğü kadarı ile bina daha tamamlanmadığından daha da bir müddet açılamayacak gibi...

quote:

..."dünyanın en büyük tüketici elektroniği perakendecisi" olarak tanımlanan Bust Buy, Türkiye'deki ilk mağazasını ekim ayında İzmir'de açmaya hazırlanıyor. Best Buy International CEO'su Robert A. Willert, 2010 ilk çeyreğine kadar ortalama 4 bin metrakare alana sahip olacak Bursa ve Ankara mağazalarını da açacaklarını söyledi....

http://yenisafak.com.tr/Ekonomi/Default.aspx?t=13.05.2009&i=186038

• quote:

Orijinalden alıntı: El Turco

quote:

Orijinalden alıntı: confidence35
    aynen belediyeciliği neden karıstırdınkı

Aslında Media Markt' tan önce açılmayı planlıyorlardı ama bina ve ruhsatla ilgili problemlerden dolayı açılmadı diye duymuştum. Dışarıdan görüldüğü kadarı ile bina daha tamamlanmadığından daha da bir müddet açılamayacak gibi...

quote:

..."dünyanın en büyük tüketici elektroniği perakendecisi" olarak tanımlanan Bust Buy, Türkiye'deki ilk mağazasını ekim ayında İzmir'de açmaya hazırlanıyor. Best Buy International CEO'su Robert A. Willert, 2010 ilk çeyreğine kadar ortalama 4 bin metrakare alana sahip olacak Bursa ve Ankara mağazalarını da açacaklarını söyledi....

http://yenisafak.com.tr/Ekonomi/Default.aspx?t=13.05.2009&i=186038

Alıntıları Göster
    bugun onunden gectim, merak edenler icin birkac fotograf cektim. her sey hazirmis sanirim, urunler falan konulmus. belediyenin ruhsat vermemesi gibi sacma bi nedenden dolayi acilmasi bir ay gecikti sanirim. hala bir haber yok cunku. sacmalik.

http://yfrog.com/7dimg0550tj

http://img514.imageshack.us/i/img0552c.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etherial -- 25 Kasım 2009; 15:05:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: etherial

Doğrusu pek alakası yok, şöle diyim konuyu yazarken aklımda oraya gidip geldiğimi canlandırdım ordan çıktı heralde, izmirliler bilir o yolda belli saatlerde çile gibidir..

Ama dediğim gibi o kısım konu dışıdır...
  • quote:

quote:

Doğrusu pek alakası yok, şöle diyim konuyu yazarken aklımda oraya gidip geldiğimi canlandırdım ordan çıktı heralde, izmirliler bilir o yolda belli saatlerde çile gibidir..

Ama dediğim gibi o kısım konu dışıdır...

Alıntıları Göster
    tecavüzcü coşkunun yeni tercihi best buy!!! coşkun yeni gö..lere el atıcam DEDİ ŞOK ŞOK:D off çok sıkıldım

• quote:

İzmir in belediyeciliğini kötülüyorsun ama tanımadan bir şehiri yorum yapman çok büyük hata.

Tanısan İzmiri bırakamazsın. Tutkudur İzmir. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeislekel

quote:

İzmir in belediyeciliğini kötülüyorsun ama tanımadan bir şehiri yorum yapman çok büyük hata.

Tanısan İzmiri bırakamazsın. Tutkudur İzmir. . .

Alıntıları Göster
    subatta ankara, mart sonunda ise bursa ya acilacakmis bu arada. ankara ve bursalilarin haberi olsun. =)

• quote:

subatta ankara, mart sonunda ise bursa ya acilacakmis bu arada. ankara ve bursalilarin haberi olsun. =)

Alıntıları Göster
    Önce binasına ruhsat alsın... İzmir Best Buy'u haketmiyormuş :) Bet Buy'ı Gözünüzde bu kadar cok büyütmeyin... Ayrıca BestBuy'ı bedava mal dağıtan aş evi gibi birşey sananlar var :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: naten

Önce binasına ruhsat alsın... İzmir Best Buy'u haketmiyormuş :) Bet Buy'ı Gözünüzde bu kadar cok büyütmeyin... Ayrıca BestBuy'ı bedava mal dağıtan aş evi gibi birşey sananlar var :).

Alıntıları Göster
    Güzel oldu ya ben Balçova'da yaşayan biri olarak tam ilçenin ortasında harabe bi gökdelen tarzı bişi vardı kalkdı şimdi, adamlar iyi güzel dizaynda etmiş gözlemlerime göre yakın zamanda açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

Güzel oldu ya ben Balçova'da yaşayan biri olarak tam ilçenin ortasında harabe bi gökdelen tarzı bişi vardı kalkdı şimdi, adamlar iyi güzel dizaynda etmiş gözlemlerime göre yakın zamanda açılır.

Alıntıları Göster
    o binanın ruhsat işleri ben kendimi bildim bileli sürüyor. bayağa bir el değiştirdi. 10 yılı geçmiştir heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zslayz

o binanın ruhsat işleri ben kendimi bildim bileli sürüyor. bayağa bir el değiştirdi. 10 yılı geçmiştir heralde.

Alıntıları Göster
    bnce çok az kaldı açılmasına bi 15 gün kadar , beklediğimize kesinlikle deyecek çok çok farklı bi mağaza olucak izmirliler görücek ve yaşıycak bunu ne şanslıyız :)

ayrıca belediye cddn berbat özellikle en yoğun yağmur döneminde doal gaz çalışmasını başlatıp tüm ana arterleri maf eden tek belediye , ilkbaharda başlasalardı olmazdı :S ayrıca 2oo7 şubatda bitcek metromuz hala bitmedi be boş doruo öle :S bide yüzde 50 oy aldı , toplum taşımayı kullanan her izmirli her sabah küfr edio belediyeye bunu sizde biliosunuz !

• quote:

Orijinalden alıntı: pachoz

bnce çok az kaldı açılmasına bi 15 gün kadar , beklediğimize kesinlikle deyecek çok çok farklı bi mağaza olucak izmirliler görücek ve yaşıycak bunu ne şanslıyız :)

ayrıca belediye cddn berbat özellikle en yoğun yağmur döneminde doal gaz çalışmasını başlatıp tüm ana arterleri maf eden tek belediye , ilkbaharda başlasalardı olmazdı :S ayrıca 2oo7 şubatda bitcek metromuz hala bitmedi be boş doruo öle :S bide yüzde 50 oy aldı , toplum taşımayı kullanan her izmirli her sabah küfr edio belediyeye bunu sizde biliosunuz !

Alıntıları Göster
    Bugün yayınlanan Hürriyet gazetesinde ilanı var, 19 Aralıkta açılıyormuş Best Buy Balçova. Açılış indirimi şeklinde herhangi bir duyuru yok, hayırlısı olsun bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: egeloman

Bugün yayınlanan Hürriyet gazetesinde ilanı var, 19 Aralıkta açılıyormuş Best Buy Balçova. Açılış indirimi şeklinde herhangi bir duyuru yok, hayırlısı olsun bakalım.

Alıntıları Göster
    İnşallah media markt gibi boğucu ve otoparkı cehenneme benzeyen bir yer olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

İnşallah media markt gibi boğucu ve otoparkı cehenneme benzeyen bir yer olmaz.

Alıntıları Göster
    http://www.bestbuy.com.tr/

sitesinde de duyurmuş. açılış 19 aralıkta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.