Şimdi Ara

-best htc seller- yorumlar, referans ilanı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
10.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1er adet dadasgs arkadaşımıza ayrılmıştır, perşembe günü teslim edilecek.

halen mevcut, isteyen arkadaşlar pm ile ulaşabilirler.

edit:

dadasgs arkadaşımıza teslim edildi, halen mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drQuark -- 10 Şubat 2011; 17:02:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: drQuark

edit:
    sık sorulan sorulara cevaplar:

*telefoncu değilim, sadece belirli htc modelleri getirebilirim, sınırlı sayıda.

*kayıt konusunda yardımcı olamam, tanıdığım yok, başka yolu yok, vs.. halledemem.

*sadece istanbul çapa da elden teslim olur, ya da adresinize kargolanır.

*tr de geçerli garantisi yok.

*morelocale 2 programını telefonunuza market üzerinden yükleyerek kolayca Türkçe ye çevirebilirsiniz.

*Almanya da ya da şurda burda bilmem kaç €uro, sende bana o fiyattan ver diyen arkadaşlar gidip dedikleri yerde o fiyattan istedikleri kadar alabilirler, uçaklar bedava gidip geliyor nasılsa size göre.. cihazın resmi satış fiyatı belli, şu an tr de euro nun fiyatı belli benim satış fiyatım bunlara göre normal ki bana olan maliyetinde bir düşüş oldu mu bunu satış fiyatına anında yansıtıyorum indirim yapıyorum zaten.

Aynen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 9 Şubat 2011; 15:08:17 >

• süper fiyat iyi satışlar. desire aldım. hd yi düşünmüyor değilim. bakalım nasip kısmet:)
  • merhaba arkadaşlar...

bir kaç görüşme sonunda bende karar verim "drQuark" kullanıcı adlı arkadaştan satın aldım.... gerçekten benim soru bombardımanımla meraklılığımla bile hiç sıkıntı etmeden ilgilendi sağolsun...telefonumu dün aldım... kutusu açılmamış sıfır ve orjinal bir telefon... ancak kayıt yaptıramadığım için daha açamadım.. bunun bir üzüntüsü var..bu kısım benimle alakalı tabiki.. çünkü kendisi telefon kayıt ettirmediğini zaten belirtti.... telefon yurtdışı garantilidir arkadaşlar.. garanti belgesi içindedir... Türkiye garantisi yok drQuark'ın da dediği gibi.. ama sanırım bir sorun olduğunda o hallediyor.. detaylı konuşamadık ama burada yazılanlar ve alan arkadaşlarla özel mesajda konuştuklarımızdan yola çıkarak bunu söylüyorum.. yanlışım varsa drQuark düzeltir....

sonuç olarak kesinlikle güvenilir biridir...karşılıklı güven çerçevesinde oldu bizim alışverişimiz... tavsiye edilir ;)

• ben teşekkür ederim güle güle kullan
    sattığım ürünün her zaman arkasındayım arkadaşlar, sorun olduğunda hallettim bugüne kadar, cihazı garantiden değişenler de oldu.
    bugüne kadar birçok alışverişim oldu buradan sorunsuz ilginize teşekkür ederim.
    referansım sorunsuz alışverişlerim, ve sözümdür.

• quote:

ben teşekkür ederim güle güle kullan
    sattığım ürünün her zaman arkasındayım arkadaşlar, sorun olduğunda hallettim bugüne kadar, cihazı garantiden değişenler de oldu.
    bugüne kadar birçok alışverişim oldu buradan sorunsuz ilginize teşekkür ederim.
    referansım sorunsuz alışverişlerim, ve sözümdür.

"cihazı garantiden değişenler de oldu" derken neyi kasdettiğinizi biraz açıklayabilirmisiniz?

Mesela (olmaz ya, hadi oldu) telefonu aldık sizden bir şekilde kutuyu ilk açtığımızda cihazda sorun olduğunu farkettik, ne yapıyorsunuz bu durumda?

(bende bugün yarın alacağımda bu yüzden bu kadar spesifik soru soruyorum :) )

• cihazda garanti kapsamında bir sorun olduğunda, kullanıcı hatası dışında garantiye gönderiyorum.
    bir arkadaşımız 6 ay kullandıktan sonra cihazda reset atma ve kilitlenme olduğunu bildirdi, bende garantiye gönderdim, cihazı değiştirdiler. polatkanfatih nickli arkadaşa sorabilirsiniz.

• quote:

cihazda garanti kapsamında bir sorun olduğunda, kullanıcı hatası dışında garantiye gönderiyorum.
    bir arkadaşımız 6 ay kullandıktan sonra cihazda reset atma ve kilitlenme olduğunu bildirdi, bende garantiye gönderdim, cihazı değiştirdiler. polatkanfatih nickli arkadaşa sorabilirsiniz.

Bilgi için teşekkürler
  • sattıgınız urunun arkasında durdugunuz icin tebrikler drquark
  • desire z getirecek misiniz peki? başlıktaki güzel yorumlardan sonra hd yada z almayı düşünüyorum,eğer getirirseniz desire z fiyatı ne olacak? teşekkürler.
  • desire z getirmeyi düşünmüyorum şimdilik. kendim için alacaktım ancak ilerde sorun çıkarması olası bir kızak mekanizması var, kullanan arkadaşlarımdan da benzer şikayetleri duydum. o yüzden şimdilik desire hd, yakında da htc 7 pro

• Yurt ici kargo ile kapida odeme seceneginiz var mi?
  • pm
  • pm
  • pm ler cevaplandı
    1 adet kaldı şimdilik, açılmamış kutusunda 1049 tl

• bende gecen gun drQuark arkadastan 1 adet dhd satin aldim. gonderdigi urun aynen bahsettigi gibiydi ve 1 gun icinde urun elime gecti.
    kendisinden guvenle telefon alabilirsiniz. tesekkurler drQuark.
  • quote:

Orijinalden alıntı: romulan

bende gecen gun drQuark arkadastan 1 adet dhd satin aldim. gonderdigi urun aynen bahsettigi gibiydi ve 1 gun icinde urun elime gecti.
    kendisinden guvenle telefon alabilirsiniz. tesekkurler drQuark.

ben teşekkür ederim, güle güle kullan

arkadaşla sadece mesaj yoluyla anlaştık : ) gerçekten çok az soru sordu hesap numaramı istedi sadece ve adresini gönderdi.. Güveni için ayrıca teşekkür ederim

• bir tanede ben aldım sorunsuz bir alışveriş oldu ürün aynen dediği gibi açılmamış kutusunda geldi teşşekkürler drQuark
  • ah birde kayıt yaptırabilecek olsam hemen alacagım da :(
  • pm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.