kardeş koptum be gece gece of karnıma agrılar girdi 1 gıdım hp 250 gram mp ExtraNOOB
Züper
bravo valla helal olsun büyük yeteneksin
hepsi profesyonelce hazırlanmış olmasada süper ailemizin bilmemneysisi şinasi (herneyse)
Ehuuuehu
quote:
Orjinalden alıntı: orbjk
Ehuuuehu
aha kimleri görüyorum penguin bitti sıra burda mı? ayrıca msn de engelliyon galiba
Son zamanlarda dolaşan kalitesiz paint çalışmalarından sonra güncellemenin vakti gelmiştir
konu yanlış yerde
Süper Yapmış Eline Sağlık
dewam dewammmmm
En çok Ekistranoob ice buff ice defense yane ice glavier muhabbetlerine gülüorum walla efsane oldu az cırcır gecilmedi zamanında (:
gene hortlamış şu şinasi konusu
Eline sağlık hiç bitmesin istedim SS ler :D
Devamlarını bekleriz...
quote:
Orjinalden alıntı: Mazovski
gene hortlamış şu şinasi konusu
quote:
Orjinalden alıntı: CrL
Son zamanlarda dolaşan kalitesiz paint çalışmalarından sonra güncellemenin vakti gelmiştir
Çok iyi yaptın
Selamlar & Saygılar
Yemin ediyorum şurada yazanları okudum ve egom tatmin oldu resmen =) Neymişim ben lan.
OSS dolayısıyla ayrı kaldık baya ama acısıyla tatlısıyla girip geçti o da. Silkroad'ı bıraktığımda bırak euro'yu falan taklamakan denen yer bile yoktu. Baya bi uzak kaldım. Bu nedenle malzeme de yok. Yani zor ama belki arada bişeyler çızıktırırım yine =) Bi ses ediyim dedim. Kalın sağlıcakla.
Mahallenizin çocuğu Shenasi.
quote:
Orjinalden alıntı: Shenasi
Selamlar & Saygılar
Yemin ediyorum şurada yazanları okudum ve egom tatmin oldu resmen =) Neymişim ben lan.
OSS dolayısıyla ayrı kaldık baya ama acısıyla tatlısıyla girip geçti o da. Silkroad'ı bıraktığımda bırak euro'yu falan taklamakan denen yer bile yoktu. Baya bi uzak kaldım. Bu nedenle malzeme de yok. Yani zor ama belki arada bişeyler çızıktırırım yine =) Bi ses ediyim dedim. Kalın sağlıcakla.