Şimdi Ara

## Best of Shenasi... Yoğun istek üzerine.. ## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
0
Favori
8.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • extra noobla aynı serverde oynuyodum eskiden 2 gün önce dikleniyodu o zaman fire blade wardı full sp farm extranoobu bi kesmişim feleği şaştı blade işlemiyodu protector set filan elimdeki sos
  • HorT!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ConyStyle

extra noobla aynı serverde oynuyodum eskiden 2 gün önce dikleniyodu o zaman fire blade wardı full sp farm extranoobu bi kesmişim feleği şaştı blade işlemiyodu protector set filan elimdeki sos

Şakaya bak 20 haziran
    Bu gün 14 kasım
    nasıl uplandı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 14 Kasım 2008; 18:21:06 >
  • halen gündemde olmak ne güzel bir başarı eskiden şinasiye kızardım ne çocukta tavırlarmış keşke gene yapsa böyle güzel görseller hepsini biriktirdim arşivlik eser bunlar teşekkürler şinasi
  • yarabbi şükür diyorsun ve kendinin yaptığı bu yüzsüzlüğü büyüklük olarak tanımlıyorsun vallahi büyüksün
  • O kadar hortlamış konuya mesaj yazmadan geçmek olmaz dimi Cold hoş bir kol yakma ama sp harcamaya değmez. Tabi milyonu geçik sp kasarsam birgün ve yapılandırmam cold-fire şeklinde olursa, neden 2 kol yakma açmayayım ki? :) Ama normal şartlarda kesinlikle gereksiz ve saçma

@Shenasi; Biraz silkroad takıl da yeni çalışmalar üret bize(üretirmisin yani )
  • evet şinasi benim için bir tane daha yaparmısın hazır lvl 90 geldi spartan kostum aldık cursed kostum aldık bunlarla bolca ss lerim var bir tane daha yap gundemi yakalayalım
  • :D süper ya devamını bekliyoruz.. ^^[

en cok cenabet statüs %20 reduce ye güldüm.. :D
  • Skill barları süper ya secde sübaneke tespih :D:D
  • fikrim değişti.yani bir kez daha baktımı konun horuyla beraber.aslında güze lesprilerde var.ozellikle char bolumleri çok güzel olmuş.tebrikler.

not:önceki yorumumu geri alıyorum ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

evet şinasi benim için bir tane daha yaparmısın hazır lvl 90 geldi spartan kostum aldık cursed kostum aldık bunlarla bolca ss lerim var bir tane daha yap gundemi yakalayalım

reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsun yani
    neyse bu sefer susayım geçen sefer senin yüzünden 4 gün yemiştim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

evet şinasi benim için bir tane daha yaparmısın hazır lvl 90 geldi spartan kostum aldık cursed kostum aldık bunlarla bolca ss lerim var bir tane daha yap gundemi yakalayalım

reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsun yani
    neyse bu sefer susayım geçen sefer senin yüzünden 4 gün yemiştim...

susmak büyük erdemdir hele ki gereksiz konuşulup 4 gün ceza alacak şekilde konuşulacaksa bence de sus.

reklamın iyisi kötüsü olmaz şinasi güzel yapmış devamını da bekliyoruz

• Şİmdi o eski günleri hatırladım...
  • Süper ya ellerine sağlık . . .
  • ellerine saglık birader hakkatten güzel olmus emege saygı
  • Şinasi yaşıyormu acaba ses seda yok..Gelsinde update etsin şu resimleri..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manisali45

Şinasi yaşıyormu acaba ses seda yok..Gelsinde update etsin şu resimleri..

Bilmiyorum
    Unuttu buraları galiba xS
  • mükemmel olmuş ya bir insan paintle ancak bukadar şaheser yaratabilir
  • Cık cık cık...

Kuş gribi Status
  • puhahahha
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.