Şimdi Ara

[[[ BEST OF XIGENON ]]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SERVERDAKI ESKI VE SUREKLI ONLINE ARKADAŞLARIMIZDAN ,XIGENONDAKİ EN İYİ 5 WARRIOR,MAGE,PRİEST,VE ROGUE YORUMLARINI GORUŞLERINI BEKLIYORUM. HERKES BİLSİN ,ÖĞRENSİN. KİMLERDEN UZAK DURACAGIMIZI

• NİCK : OnlyPriest
    job : Battle Pirset
    lvl : 72
    ırk : orc
    clan : ELT
    cok tehlikelidir kendisi debusuz rahat 1000 vurabılır
  • warriorlar : DANTE_ - D1eB1tchD1e - GOLD_BAR ( Kendisi ark.ım olur :) bugun nova town da bug umuz oldu :) - ERZURUM_TR ( Uzun zamandır göremiyorum x2 cz de ) - Toni (THE BEST!!!)

Assas : ByTheWay - The_Null ( Eski bi chardır yakında fotolarını koyarız Ban ı kalkınca devam!) - madTurk (Elt) - Baska aklima gelmedi geldikce edit larim :)

Priest : IIPoseidonII - aragorn_ ( ShowTime dan ) - gencfb1907 (eskiden madturk le beraber takilirlardi ama simdi pek göremiyorum ) - bunuda edilerim...

Mage : hentbolcu ( Ambuscade leader ) - freestyle001 - ShowTime in bütün mage leri - CezaNefret ( Maradonda bikere konuşmuştuk çok tatlı bi insan :)

Görüşlerim...

Saygılar...
  • ERZURUM_TR DEIL O ERZINCAN_TR
    quote:

Orjinalden alıntı: mavii_yosun

warriorlar : DANTE_ - D1eB1tchD1e - GOLD_BAR ( Kendisi ark.ım olur :) bugun nova town da bug umuz oldu :) - ERZURUM_TR ( Uzun zamandır göremiyorum x2 cz de ) - Toni (THE BEST!!!)

Assas : ByTheWay - The_Null ( Eski bi chardır yakında fotolarını koyarız Ban ı kalkınca devam!) - madTurk (Elt) - Baska aklima gelmedi geldikce edit larim :)

Priest : IIPoseidonII - aragorn_ ( ShowTime dan ) - gencfb1907 (eskiden madturk le beraber takilirlardi ama simdi pek göremiyorum ) - bunuda edilerim...

Mage : hentbolcu ( Ambuscade leader ) - freestyle001 - ShowTime in bütün mage leri - CezaNefret ( Maradonda bikere konuşmuştuk çok tatlı bi insan :)

Görüşlerim...

Saygılar...

• benden korkun
  • TheLusftfulTurks Klanımız geliyor dikkat edin ! :)
    71 Arcturus ( rogue )
    70 Xdenon ( waairor )
    65 cosmopolit ( full heal + debufer )
    63 lDeAtHeRl ( Warrior )
    62 MatilMaNuGYaN ( Str preist + bufer )
  • priestde ixchelin üstüne tanımam mage olarak zad warior bildiniz gibi dante_ rougede ben kayip_nemo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    THE GOD OF EDUCATION NERDESİN?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu aralar nedense server lar arasinda X gozde server lardan birisi oldu.
  • en İYİ MAGE AYBARS_TR o kadar en azında ukela degil digerleri gibi insana deger verior
  • quote:

warriorlar : DANTE_ - D1eB1tchD1e - GOLD_BAR ( Kendisi ark.ım olur :) bugun nova town da bug umuz oldu :) - ERZURUM_TR ( Uzun zamandır göremiyorum x2 cz de ) - Toni (THE BEST!!!)

Mage : hentbolcu ( Ambuscade leader ) - freestyle001 - ShowTime in bütün mage leri - CezaNefret ( Maradonda bikere konuşmuştuk çok tatlı bi insan :)Görüşlerim...
    Saygılar...

• benim tanıdıgım XgaratasarayX (bünyamin abi) var. bana göre serverin en iyi archer'i adam diger eli sakat oldugu için tek elle oynuyo oyunu..
  • quote:

Görüşlerim...

Saygılar...

o imzandaki +8 nedir esprimi wizard staff +8i kare içine almışsın?bence LynCa mı ne öyle bir herif var warrior o çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 21 Ağustos 2006; 20:59:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.