Bildirim
best support tr
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok iyiyiz.
Edit Akbayram : Zed plat 3 olduğunu iddia etti. Öyledir değildir bilemem. Gördüğüm en çöp playerdı kendileri. Khada öyle. Biraz pişmanlık hissetmiyorum değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiRDY36 -- 22 Ağustos 2013; 2:48:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BiRDY36
Çok iyiyiz.
En iyiyiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: RBlood7
quote:
Çok iyiyiz.
En iyiyiz.
+4 w/l ile nasil gold 5 sin +13 w/l u olan arkadasim silver 2 de acaba gold 5 0 puanda cok kaybettigin oldumu. Asagilayici bisey demek istemiyorum sadece merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
iFly'ın altın1'e çıkış maçı, kha zix 100cs fark yemişti. evelynn 6dk'da 6cs yapmıştı. bizim 2 nexus kulesi gitti falan filan derken döndü sabri. oynadıgım en güzel maçlardandı.
Namiye mikealsiz nası mana yetiriyorsun ?Heralde ben çok skil spamlıyorum.
Mikaelide çok yakıştırıyorum ben namiye.
Başarılar bu arada.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gıcık adam
quote:
quote:
Çok iyiyiz.
En iyiyiz.
+4 w/l ile nasil gold 5 sin +13 w/l u olan arkadasim silver 2 de acaba gold 5 0 puanda cok kaybettigin oldumu. Asagilayici bisey demek istemiyorum sadece merak ettim
+15 te gold4 tüm. 1 maç kazanıyorum 26lp geliyo mesela 3 maç kaybediyorum 26lp gidiyo, böyle böyle düştü w/l baya. -
Vi items -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gıcık adam
quote:
quote:
Çok iyiyiz.
En iyiyiz.
+15 te gold4 tüm. 1 maç kazanıyorum 26lp geliyo mesela 3 maç kaybediyorum 26lp gidiyo, böyle böyle düştü w/l baya.
Bende gold 5 0 puandayken seviniyodum aa puan gitmiyo diye ama sonra elo sisteminin gizli de olsa devam ettigi ve gizli elomun dustugunu anlayinca ciddiye aldim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X