Şimdi Ara

best support tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• iFly'ın altın1'e çıkış maçı, kha zix 100cs fark yemişti. evelynn 6dk'da 6cs yapmıştı. bizim 2 nexus kulesi gitti falan filan derken döndü sabri. oynadıgım en güzel maçlardandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iBest -- 22 Ağustos 2013; 2:49:54 >

• Çok iyiyiz.

Edit Akbayram : Zed plat 3 olduğunu iddia etti. Öyledir değildir bilemem. Gördüğüm en çöp playerdı kendileri. Khada öyle. Biraz pişmanlık hissetmiyorum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiRDY36 -- 22 Ağustos 2013; 2:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Çok iyiyiz.

En iyiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RBlood7

quote:

Çok iyiyiz.

En iyiyiz.

+4 w/l ile nasil gold 5 sin +13 w/l u olan arkadasim silver 2 de acaba gold 5 0 puanda cok kaybettigin oldumu. Asagilayici bisey demek istemiyorum sadece merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

iFly'ın altın1'e çıkış maçı, kha zix 100cs fark yemişti. evelynn 6dk'da 6cs yapmıştı. bizim 2 nexus kulesi gitti falan filan derken döndü sabri. oynadıgım en güzel maçlardandı.

Namiye mikealsiz nası mana yetiriyorsun ?Heralde ben çok skil spamlıyorum.
    Mikaelide çok yakıştırıyorum ben namiye.
    Başarılar bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: gıcık adam

quote:

quote:

Çok iyiyiz.

En iyiyiz.

+4 w/l ile nasil gold 5 sin +13 w/l u olan arkadasim silver 2 de acaba gold 5 0 puanda cok kaybettigin oldumu. Asagilayici bisey demek istemiyorum sadece merak ettim

+15 te gold4 tüm. 1 maç kazanıyorum 26lp geliyo mesela 3 maç kaybediyorum 26lp gidiyo, böyle böyle düştü w/l baya.
  • Vi items
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gıcık adam

quote:

quote:

Çok iyiyiz.

En iyiyiz.

+15 te gold4 tüm. 1 maç kazanıyorum 26lp geliyo mesela 3 maç kaybediyorum 26lp gidiyo, böyle böyle düştü w/l baya.

Bende gold 5 0 puandayken seviniyodum aa puan gitmiyo diye ama sonra elo sisteminin gizli de olsa devam ettigi ve gizli elomun dustugunu anlayinca ciddiye aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.