Şimdi Ara

Besyo Okunur Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Beden Eğitimi Öğretmeni olmak istiyorum fakat öncelikle ne için çaba sarfetmeliyim bir de üniversiteyi bitirdikten sonra KPSS'ye giriliyormuş. Peki KPSS'yi geçemessem aylık 1000 tl civarı bir para alıp sürünür müyüm ? Bu bölümde okuyup öneren / önermeyen arkadaşlar olursa da çok sevinirim :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

BESYO Okumak Mantıklı mı?

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), fiziksel aktivite ve spor alanlarında uzmanlaşmak isteyenler için bir yükseköğretim seçeneğidir. BESYO okumayı düşünen kişiler, "BESYO okumak mantıklı mı?" sorusunu sıklıkla sormaktadır.

BESYO Okuyanların Yorumları

BESYO öğrencileri ve mezunlarının yorumları, programın değerlendirilmesinde önemli bir rol oynar. Öğrenciler genellikle BESYO'nun fiziksel ve zihinsel olarak zorlu ancak ödüllendirici bir program olduğunu belirtmektedir. Mezunlar ise kariyer olanaklarının geniş olduğunu ve sektörde değerli görüldüklerini ifade etmektedir.

Beden Eğitimi Öğretmenliği Okunur mu?

BESYO programlarının önemli bir kısmı beden eğitimi öğretmenliği üzerine yoğunlaşmaktadır. Beden eğitimi öğretmenleri, okullarda öğrencilere fiziksel aktivite ve spor eğitimi vermektedir. BESYO'dan mezun olanların beden eğitimi öğretmeni olma yetkisi bulunmaktadır.

BESYO Okumak Mantıklı Mıdır?

BESYO okumak mantıklı mı sorusunun cevabı, kişisel hedeflerinize ve ilgi alanlarınıza bağlıdır. Fiziksel aktivite ve spor alanlarında kariyer yapmak istiyorsanız, BESYO uygun bir seçenek olabilir. Ancak, beden eğitimi öğretmeni olmak dışında sınırlı kariyer seçenekleri olduğunu göz önünde bulundurmalısınız.

BESYO Okumak

BESYO okumak için üniversite giriş sınavlarında başarılı olmanız ve fiziki yeterlilik testini geçmeniz gerekir. Programlar genellikle dört yıl sürer ve teorik derslerin yanı sıra uygulamalı eğitimler içerir. Dersler arasında anatomi, fizyoloji, antrenman bilimi ve spor yönetimi gibi konular yer alır.

Sonuç olarak, BESYO okumak, fiziksel aktivite ve spor alanlarında kariyer yapmak isteyenler için bir seçenek olabilir. Ancak, sınırlı kariyer seçeneklerini ve programın zorluğunu göz önünde bulundurmanız önemlidir. BESYO okumayı düşünüyorsanız, öğrenci yorumlarını araştırmanızı ve kişisel hedeflerinize uygun olup olmadığını değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • besyoya gidersen üni okurken kpss ye çalışmaya başla.Kpss ataması çok zor abartmıyorum .Besyo puanları düşük ama kpss de uçuyo alım yapmıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezios

besyoya gidersen üni okurken kpss ye çalışmaya başla.Kpss ataması çok zor abartmıyorum .Besyo puanları düşük ama kpss de uçuyo alım yapmıyolar

Hocam KPSS ciddi anlamda zor bir şey midir ? Daha önce spor özgeçmişim yok. Bi ortaokulda takım seçmelerindeydim ama koordinasyon parkurunda kendimi iddialı düşünüyorum. Okusam mı okumasam mı bilemedim gerçekten kafam çok karışık
  • Bu sene arkadas denedi besyoya gitmeyi.Sadece ygs girdi ama diyor adamlar lys de yüksek yapip gelenler varmis.Çogu seyden eliyorlarmis.Sonuc arkadas optisyenlik okuyor.Okuyacaksan da 2. planin olsun....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaGLe Power

Bu sene arkadas denedi besyoya gitmeyi.Sadece ygs girdi ama diyor adamlar lys de yüksek yapip gelenler varmis.Çogu seyden eliyorlarmis.Sonuc arkadas optisyenlik okuyor.Okuyacaksan da 2. planin olsun....

Hocam şimdi okulda kurslar olucakmış bende haftanın 2 günü, 2 saati besyo için beden eğitimi kursuna gitsem mi ? Yoksa başka bir ders mi seçeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

Orijinalden alıntı: EaGLe Power

Bu sene arkadas denedi besyoya gitmeyi.Sadece ygs girdi ama diyor adamlar lys de yüksek yapip gelenler varmis.Çogu seyden eliyorlarmis.Sonuc arkadas optisyenlik okuyor.Okuyacaksan da 2. planin olsun....

Hocam şimdi okulda kurslar olucakmış bende haftanın 2 günü, 2 saati besyo için beden eğitimi kursuna gitsem mi ? Yoksa başka bir ders mi seçeyim

Ya illa besyo diyorsan kursa gideceksin.Bizim arkadas hem okul hem kursa gidiyordu cok yoruluyordu.Kursun cocuga tek yarari baklavaari çikti.Eger okuyacaksan besyo sana tavsiyem lys de çalis olmadi lys den bir bòlüme girersin.Yinede iyi düşün..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda konunu buldum ve blokladım seni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖĞRETMENLİK OKUNUR MU ?
    7 yıl önce açıldı
    gata'da tıp okunur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Seer

Sonunda konunu buldum ve blokladım seni.

En iyisi yapmışsınız hocam eyvallah
  • olum burda geçirdiğin vakti ders çalışmaya ayırsaydın ygs bitmişti şu anda anlatmaktan dilimde tüy bitti artık :/
  • liseye geri dönecek olsam besyo için çabalardım. lisede voleybol oynuyordum hiç yoktan sevdiğim iş ile ilgilenirdim saçma sapan fizikti kimyaydı uğraşmazdım
    eğer spor yaparken zevk alıyorsan bu işten ekmek yerim dersen devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

liseye geri dönecek olsam besyo için çabalardım. lisede voleybol oynuyordum hiç yoktan sevdiğim iş ile ilgilenirdim saçma sapan fizikti kimyaydı uğraşmazdım
    eğer spor yaparken zevk alıyorsan bu işten ekmek yerim dersen devam

Hocam bende zevk alıyorum spor yaparken yani o yüzden besyo istiyorum hem yeteneğimin farkındayım gibi. Daha önce sadece futbol ile ilgilendim sadece 4 senedir adam akıllı sporla uğraşmadım bile. Ama koordinasyon parkurunda olur gibime geliyor. Bir de bir şey diyeceğim Besyo'nun okuldaki ortamı nasıl sürekli dışarıda mı oluyorlar ? Okulun içerisi ile bir alakaları yok mu ? Bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafiye Lordu

olum burda geçirdiğin vakti ders çalışmaya ayırsaydın ygs bitmişti şu anda anlatmaktan dilimde tüy bitti artık :/

İnsafiyetiniz için teşekkürler hocam bazıları gibi bloklamayıp uyarıyorsunuz eyvallah
  • hayır uygulama kadar teori dersi de var yani hem içerdesin hem dışarda
  • Sporcu geçmişin ne durumda bilmiyorum ancak haftanın 2 gününde 2 saatlik çalışma ile Besyo kazanamazsın dostum.

Besyo olarak adını en duyurmuş Gazi'dir. Ben bu sene girmiş bulunuyorum, adı da değişti zaten. Spor Bilimleri Fakültesi olarak devam ediyor.
    Öğretmenlik için 300 üzerinde bir puan alman gerekli ve OBP puanın da iyi durumda olmalı. Parkur benim için oldukça basitti güle oynaya bitirdim diyebilirim ancak koordinasyon sorumlusu hocalar bazı parçaları hatalı yapanları bile geri çevirmedi. O parkurun değişmesi söz konusu yani.

Eğer özgeçmişin yoksa özgeçmiş etkili olan üniversiteleri deneme bile. Gideceğin kursu da iyi seç. Biz haftanın 5 günü(sonradan haftanın 7 günü) çalışıyorduk. Ek olarak da çarşamba günü hem yüzme hem koşu günümüzdü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.