Şimdi Ara

Beta hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaf bız sımdı 0 dan charmı kasıcaz prelılere bı sans felan yoqmu 70 - 80 gıbı eğer varsa ındırıcemde :D

kasmak ıstesek sıtedekı yazılan normalden 3kkat daha fazlamı ex gelıo

ve bıde su an acıkmı server?

Ty for Reply :D

• Güncel !!
  • bende prelilerin lvl li itemli charlar ile başlamasını bekliyordum ama 1 lvl cıktı.

fire Drake beta serverinde Bronze ,silver 60 lvl dan goldlar 70 lvl dan başlıyor +3 takı set +8 armor ve silahlar ile başlıyordu zevki cıkıyordu , PUS da satılan itemlerin çoğu (buff ac wolf sc vs.) sundiresteydi ,abys fire falnda vardı ama burda sundiresde fazla bişey yok :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubthedevils

bende prelilerin lvl li itemli charlar ile başlamasını bekliyordum ama 1 lvl cıktı.

fire Drake beta serverinde Bronze ,silver 60 lvl dan goldlar 70 lvl dan başlıyor +3 takı set +8 armor ve silahlar ile başlıyordu zevki cıkıyordu , PUS da satılan itemlerin çoğu (buff ac wolf sc vs.) sundiresteydi ,abys fire falnda vardı ama burda sundiresde fazla bişey yok :D

ben de pre yoktu o zmn 60dan başlamıştım herkes 60+dan başlayıp kasiordu pus tan +3 unique set +8 shell set 8 raptor felangeliodu npclerde item kaynıyordu exp shard exp ii abyss fire buff sc sw sc herşey vardı.Hayallerim suya düştü böle olunca üzüldüm ne güzel oynarız dedim hatta önceden kimin ne açıcağını tasarladık vs felan yapcaktık arklarla ama ne yapalım hepsi hayalde kaldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.