Taç yaprak neden almadınız,demi Yüksek Tepelere göe daha iyi diye düşünüyorum. Beta,Tea dökme siyah çay tercih edenler için gerçekten iyi fırsat. Konuyu açan arkadaş siyah dökme çaylara da değinmeliydi. Beta Tea cezerye ve antep fıstıklı ürünü de fena değil ama kalmamış zaten,kalmaz. Bakmayın bilmeden yazanlara. Altının gramı da 1050 TL,çok pahalı değil mi. Adamın ilk yazıda bahsettiği çay çeşe yaprağı değil,özel bir ürün. Bilmiyorsanız karalamayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beta Tea efsane indirim % 30-50 (2. sayfa)
-
-
Ben beta nın a sınıfı yapraklı tozsuz çaylarından bahsetmişim adamlar gelmiş bim de daha ucuza çay var beta ucuz değile getirmiş konuyu ve akıllarınca laf sokmuşlar.bu yüzden kaale bile almıyorum şahsen.insanlar önce ne okuduğunu bilse keşke..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hesabım kısmından puanlar kısmına tıklayın.
çek oluştur kısmına tıklayınca hediye çeki kodu oluşturuyor.
bundan sonra kullanabilirsiniz.
haber veren arkadaşa ayrıca teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 22 Kasım 2022; 9:15:47 > -
@Shafter, hocam ben de denemek istiyordum, fırsatı haber verdiğin için teşekkür ederim. 250 TL ye 50 TL indirim de oluyor, 250 TL lik bir alım yapalım, tavsiye ettiğiniz ürünler hangileri?
-
Ben de faydalandım, ceylon çayı sevenler için champion çay önerebilirim, tadı çok iyi ve beklese de acılaşmıyor. 1 tane Demlik poşetini doluya yakın termosa atıyorum ve saatlerce acılaşmadan içebiliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar;
Çaykur çay isimlendirmesine göre Beta'da ki isimlendirme nasıldır?
Çaykur: Kamelya- Tiryaki - Çay Çiçeği - Rize Turist - Filiz - Altınbaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X