Evde cay bittigini gorunce girmesem gec kalacagiz.nerdeyse 1 sene once ki fiyatlar.. Ihlamur ve leaf tea yillardir alirim burdan cok iyidir kaliteleri.aktarda ki dandik tomurcuklarla karistirmayin ihlamuru.. Leaf tea hakkindab ir onbilgi,normal kullandiginiz cayin yari olcegi koyuyorsunuz ( zaten paket uzerinde de yaziyor ) yani market caylarina gore yari fiyatini hesaplayin.bir yuzde elli de kasim indirimi nerdeyse.baya hesapliya gelmekte.. www.betateashop.com Ihlamur Çayı 50gr - B.420 Hemen Satın Al - Beta Tea https://www.betateashop.com/urun/ihlamur-cayi-50gr |
Beta Tea efsane indirim % 30-50
-
-
Şuraya şu espriyi bırakayım içimde kalmasın. Fırsat için teşekkürler.
Erkek adam alfa tea içer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Leaf tea kilosu 162 (inmiş hali) hadi yarım ölçü koyalım kilosu 81 ee fırsat bunun neresinde? Yarı ölçü koymamıza rağmen pahalı.
Gerçi alıp kullanan için iyi fiyat olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 20 Kasım 2022; 21:36:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu bizim bildiğimiz kaçak çay mı?
-
Endüstriyel kaçak.
-
leaf tea de turk cayi + sri lanka cayi ( kacak ) + bergamot var.3 cay karisimidir.
-
Bu beta da zamanla bozdu haberiniz olsun. Bir çok ürünü Türk çayı ile harman.
Zevkinize göre Seylan veya sri lanka almanızı tavsiye ederim, en azından paranızın karşılığını alırsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seylan, Sri lankanın eski adı değil mi zaten
-
Champion çayı en son geçen yıl kilosu 75 liraya almıştım. Neredeyse 4 katı. Bir tek konuda paylaşılan çay uygun sayılır. Onu da ben sevmiyorum.
-
Yanlız 250 ye 50 indirim var üye olunca bu şekilde uyguna geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de yeni üye oldum, indirim olmadı. Siz nasıl yaptınız?
-
arkadaş nerdeyse geçen sene çay fiyatları demişte.. orasına takıldım.. hiç alakası bile yok. en ucuz siyah çay kg. fiyatı 62tl..-70tl civarı.. zaten marketlerde de şu an bu fiyata satılıyor.. indirimin i'si bile yok...
-
Beta çayın indirimi goldmaster indirimi gibi. Marketlerde daha ucuza alacağım çayı sitesinden daha pahalıya alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler kodla beraber howdah aldım çok uyguna geldi
-
Bay prada için fırsat
-
verdim şukunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 21 Kasım 2022; 9:28:26 > -
okudugunu anlamamissin ki.
beta cay in gecen sene ki fiyatlari nerdeyse dedim.
ocak ayinda 85 liraya almisim leaf tea 500 grami.su an da da ayni fiyat. marketlerde bu cay 140 tl civari.
akakce.comBeta Tea Bayce Leaf Tea Classic Taste 500 gr Siyah Dökme Çay Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/cay/en-ucuz-bayce-leaf-tea-classic-taste-siyah-dokme-500-g-fiyati,715303109.html -
Ülkenin adı açısından bakarsanız doğrudur.
Ancak çay üretimi açısından bakarsanız:
Seylan aslında Hindistan'ın güney bölgesine verilen isimdir, Sri Lanka adası bu tanımın içinde yer alır ama Seylan çayının tamamı oradan gelmez, düzgün bir markadan alacağınız çayın menşei Hindistan veya Sri Lanka olarak ayıt edilebilir.
-
Betayı hiç tüketmedim.Denemek istediğim sri lanka çayları vardı onları da sepete ekledim. Farklı dünya çaylarını da merak etmedim değil. Onlarda başka sefere artık. Paylaşım için teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- bim parfüm erkek
- bim soğuk baklava
- bim kokoreç
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X