RESMİ FORUMLARDAKİ AÇIKLAMA BUDUR İNANMAYANLAR BAKABİLİR. HENÜZ TADINA VARAMAMIŞTIK DAHA PELERİN ALIP ALEMLERE AKICAKTIK
KOL Admin açıklamış az önce baktım da topic açmak aklıma gelmedi
Son 2 gün indirmeye değmez.
şükürr
Hmmm..Bencede.
gerçekler acıdır :)
normali ne zaman açılcak peki
quote:
Orjinalden alıntı: darthmaul
normali ne zaman açılcak peki
+1907
bide bişi dicem gerçek fire drake geldimi bizim charlara bişi olucak mı?
eğlenceliydi be
Başlayalı 1 gün oldu kapanıyor ha.Oyunda kime sorduysam bana takıları nasıl aldıklarını sölemediler.İyi görürler.Bende bundan sonra bildiklerimi hiç kimseyle paylaşmayacam.
gerçek fire drake die bişe olmicak ole bişenin gelmesi mümkün deil rüyanızda gorun daha başlıyamadan bitti cok sinirlendim tek hayalim sol elimde defansive of lord tutmaktı artık hayatta bole bişe olmicak saat gecenin 1:58 içimden dışımdan ve msn den herkese sövüyorum keşke boyle bir şeyin oldugunu bilmeseydim cok uzuldum oooooof oof umarım 1 haftalık daha açılır ama kayıtlar 4-8 temmuz arası yapılmalıymış bizim hiç haberimiz olmadı bağarım yanıyor lan bağarım yanıyor bilrimisiniz ki tek hayalinziizinde gerçekleşmiyecek olması bilmek ne acı bir duygudur yaşamayan bilemez kardeş öleydimde bu gunleri gormuyeyedim batsın bu KE bitsin bu rüya of ulan of yazdıkca efkarlandım beee.....
alın size oyunda sahip olduklarım 2 +8 raptor 2 +1 reverse raptor 1 +8 defender of the lord 1 +8 Smite Hammer fuLL +8 priest shell full +8 warrior shell full +6 warrior dragon flight shell full +8 bp priest set 1 +8 deep scar 1 +8 mirage 2 milyar para 4 +3 roc 2 +3 iron neckle 2 +3 iron belt 4 +3 warrior earring 1 +8 elixir staff 1 lvl 61 blade master 1 lvl 62 paladin 1 lvl 66 pet mage daha say say bitmez ama bazı buglardan yararlanmış gibi oldum bazı şeyler çift oldu her şeye rağmen güzeldi bea
quote:
Orjinalden alıntı: dobiligabili
gerçek fire drake die bişe olmicak ole bişenin gelmesi mümkün deil rüyanızda gorun daha başlıyamadan bitti cok sinirlendim tek hayalim sol elimde defansive of lord tutmaktı artık hayatta bole bişe olmicak saat gecenin 1:58 içimden dışımdan ve msn den herkese sövüyorum keşke boyle bir şeyin oldugunu bilmeseydim cok uzuldum oooooof oof umarım 1 haftalık daha açılır ama kayıtlar 4-8 temmuz arası yapılmalıymış bizim hiç haberimiz olmadı bağarım yanıyor lan bağarım yanıyor bilrimisiniz ki tek hayalinziizinde gerçekleşmiyecek olması bilmek ne acı bir duygudur yaşamayan bilemez kardeş öleydimde bu gunleri gormuyeyedim batsın bu KE bitsin bu rüya of ulan of yazdıkca efkarlandım beee.....
dostum bazen ağızdan çıkan kelimeler kişinin duası olarak kabul görebiliyo lütfen dikkat et kullandığın kelimelere ve bi daha düşün oyun için ölmeye değmez
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
quote:
Orjinalden alıntı: dobiligabili
dostum bazen ağızdan çıkan kelimeler kişinin duası olarak kabul görebiliyo lütfen dikkat et kullandığın kelimelere ve bi daha düşün oyun için ölmeye değmez
lan olum delirdin mi
beyler zaten adı üstünde beta eninde sonunda kapanacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme