|
Bildirim
Gamepass sayesinde
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gamepass sayesinde diye düşünüyorum. 1 yıl sonra tam mod desteği gelince alırım veya sağlam bir indirim olunca. Çünkü her Bethesda oyununda olduğu gibi modsuz problem. |
|
|
|
hala 2011 teknolojisiyle uzayda geçen Skyrim daha mantıklı sanki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çöp oyun ya çöp çöp çöp, oyunda insanların gözleri bilmemne olmuyor, oturup kalkarken bilmemne animasyonu çok kötü, uzayda kuyrukluyıldız yok, yıldız kaymıyor dilek dileyemiyoruz. Ne kadar çöp bi oyun, allahım acayip çöp çöp çöp, nasıl beğeniyor insanlar, beğenen de çöptür, oyundan anlamıyordur. Star Citizen öyle mi oysa ki, 10 senedir geliştiriliyor, 10 sene daha geliştirilecek, açın onu oynayın... falan yazmaya gelmiştim beğenmeyen mesajlardan önce ama geç kalmışım |
Daha da yükselecek haterlar sayesinde ana neden game pass değil bu arada. Starfield Tops Final Fantasy 16, Resident Evil 4 on Major Sales Chart (gamerant.com) starfield çapında starfield'ın karşısına geçecek bir oyun olmadığı sürece popülaritesini asla kaybetmeyecektir. |
|
|
Linç yemeyeceksek, ben de beğenmedim hocam. Diyaloglu oyunlara nedense ısınamıyorum. Destiny tadında uzayda geçen bilim-kurgu oyunu bekliyordum ama, umduğum gibi olmadı maalesef. Grafiklere ve optimizasyona diyecek yok zaten de... Zevkler ve renkler meselesi. :) |
uzay simülasyonu yapacak pcyi topla, iki katı fiyat vericem ben de alıcam. boş boş konuşmak kolay. uzay simülasyonu diyo adam |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |