Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.637
Cevap
83
Favori
168.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok gergin ve heyecanlı değil miydi hocam?   Benim de çok hoşuma gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir bölümdü, dizinin adına yakışır bir bölüm olmuş.

Ne olur ne olmaz diye spoiler olarak yazacağım.

Sosyal medyada, dizi sitelerindr falan, bu ne biçim bölümdü biz Jesse ve Walter'ı görmek istiyorduk yazanlar var. Bizimki kadar ilginç bi millet olamaz. Dizinin adı "Better Call Saul". Jesse ve Walter izlemek istiyorsanız açın Breaking Bad izleyin abi ne saçma yorumlar bunlar.

+ olarak son 3 bölüm kaldı hala aksiyon göremedik diyenler var. Yapmayın abi bu diziden beklentiniz cidden bu mu? 6 sezon boyunca aynı diziyi mi izledik? Dizinin vaatleri arasında hiçbir zaman aksiyon yoktu ki zaten.

Böyle içi boş eleştiriler yerine şu başyapıtın tadını çıkarın. Kalan 3 bölümü doya doya izleyin çünkü bir daha böyle bi dizi daha geleceğini düşünmüyorum.

edit

Bob Odenkirk hakikaten inanılmaz bi aktör. Gömlek ve kravat sahnesinde geçmişe olan özlemini bi insan ancak bu kadar oynayabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BurakBey -- 27 Temmuz 2022; 7:3:59 >

• Her bölüm en iyiydi demekle ve bir sonraki bölüm çıtanın arşa çıkmasıyla devam ediyor. 6x9 karakter ve oyunculuk odaklı izlediğim en iyi işlerden biriydi dizi her bölümde sektöre ders veriyor resmen.

• intro 'daki kaset bitti ayrıntısı güzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm harikaydı. Geçen bölümden daha iyiydi bence.

• kimsenin aksiyon beklediği yok. ama dizi geçen de yazdığım gibi erken final yaptı.

s06e10...

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    bu bölüm kötü müydü? kesinlikle değildi, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım gene. ama yönetmen burada artık işi şova dökmüş. sezon başlarında ufak ufak gösterilen noir sahneler bir sonuca bağlandı, biraz unuttuk ama en azından Saul'un Avm'de yemek üzerine bir yerde çalıştığı kısmı silinmemiş bende. sanırım en son bayılıyordu zaten ve bölümde de bayılmadan sonraki kısım işlenmiş. imdb'de ki görsellerden anladığım kadarıyla kalan bölümler de noir olarak devam edecek yani sezondaki olayla bağlantı tamamen kapandı gibi görünüyor. intro'daki kaset bitmesinden de bunu anlamalıyız sanırım. kalan bölümlerin kalitesinden şüphem yok. dediğim gibi bu bölümden de çok keyif aldım ama "renkli" BCS evreninin kapanışı halen tatmin etmedi beni. bakalım Saul'un hikayesi nasıl kapanacak.

• BAŞLIYORUZ

• 11.bölümün ismi açıklandı ‘ Breaking Bad’

Hazırsanız başlıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 28 Temmuz 2022; 22:24:12 >
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

dimple pinch neat çalmazsa tüylerim tiken olmaz

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Ne çabuk buraya bağlandı , jimmy daha yeni saul oldu
    Eğer böyle bitecekse haksızlık olur , bir sezon daha uzatmalıydılar veya 20 bölüm çekilmeliydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 4. sezonu ben de sırf BB hatrına sıkılarak zar zor bitirdim.Ama 5. Sezonun ilk bölümünden itibaren ne olduysa bir anda inanılmaz keyif almaya başladım diziden.Artık doğru zamana mı denk geldi, dizi mi değişti ben de bilmiyorum :)
    Ha ama hala kesinlikle bir BB etmez orası ayrı…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 2 Ağustos 2022; 11:40:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neye göre BB etmiyor bana göre ondan çok daha iyi.BB izleyip final sezonunda izlemeyi bırakmış biri olarak söylüyorum.Hikaye ilginizi çekmeyince şu etmez bu etmez demeyin.

• Felurian kullanıcısına yanıt

5.sezona başlayacağım bugün umarım ben de daha fazla zevk alırım. BB etmez maalesef ama ona en yakın bu var elimizde o yüzden sıkı sıkı sarılmak istiyorum bu diziye.  

Üstteki arkadaşı da ciddiye almıyorum bb'nin kaç tane akılda kalır ve insanların repliklerini ezberlediği inanılmaz sahneleri var bu dizi için şimdilik aynısını söyleyemeyeceğim. Belki son 2 sezonda bu değişir ama sanmıyorum bu dizi BB'nin bir tık altı şuan daha iyi diyen varsa garip sadece.

• Vince baba tüm dünyaya crossover nasıl yapılır dersi verdi resmen

Bryan Cranston sanki hiç bu rolü oynamayı bırakmamış gibi girdi Walter White rolüne inanılmazdı. Jesse ise yaşlanan yüz hatları ve ilginç ses tonuyla falan bi garip geldi gözüme

Jim, yerinde duramayan ama belli ahlaki değerleri, vicdanı olan bi adamdı. Saul Goodman ise Jim'in ahlaki değerlerini yitiren versiyonuydu. Fakat gelinen noktada Gene Takovic tamamıyla gözü karartmış gerçekten kötü bi adam. Senelerce ölü gibi yaşayan, bi kenara itilmiş ve görmesi gereken hesapları olan bi adam. Çöldeki mezar sahnesinden Gene'in yataktaki sahnesine geçiş buna çok güzel bi örnek. Gene'in bi planı var gibi duruyor. Kim ile konuştuktan sonra para biriktirmesinin bir sebebi olmalı. Aynı şekilde Saul'un Walter'ın okuluna gitmesi ve Gene'in kendi sonunu getirecek bi amatörlük yapıp o eve gitmesi de manidar.

Aslında her şey Saul Goodman'ın başının altından çıkmış. Mike'ı dinleseymiş aslında Breaking Bad diye bir şey asla olmayacakmış. Bence bölüm adının Breaking Bad olma sebebi Walter ve Jesse'nin gelmesi değil, Saul'un Breaking Bad'i başlatması.

Bu dizi sayesinde dizi/film fark etmeksizin bir şeyleri yorumlamayı, kendimce anlamlar çıkartmayı ne kadar özlediğimi fark ettim. Dijitalleşen dizi/film dünyasında maalesef artık üzerine düşünülecek, fikir belirtebileceğimiz işler pek çıkmıyor.

• Bölümün adı bile yeterliydi...

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Saul Goodman'ın sonunu da kanserli bir adam getirmişti, Gene Takovic'in sonunu da kanserli bir adam getirecek.
  • Nasıl başladı nasıl bitti anlamadım, efsane bir bölümdü  

• İki damla yaş süzüldü gözümden 6*11

• ya bu çeviren arkadaş beni deli edecek. rarbg'den iki tane 1080p sunum indirdim sabah, altyazılar gelmiş. iki sürümede uygun altyazı yok. çok arıyorlar mı acaba çevirdikleri sunumları.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

senkron ayarını bulacağım dakikalar harcadım

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.