Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.637
Cevap
83
Favori
168.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer de jüri muhtemelen diziyi unuttuğu için ödül alamadı

haklı olanın acelesi yoktur

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti
  • 6 sezon, 53 adaylık, 0 ödül. Eyvallah...

• Saul Asyalı, siyahi, travesti ve cüce olsaydı 56 adaylıktan bi 70 ödül çıkarırdı belki.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    https://m.youtube.com/watch?si=XU3SbM0DA5ZDhG-w&t=0m11s&v=fW_D--Zmrbc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 16 Ocak 2024; 13:38:5 >
  • Bu dizinin hiç ödül alamaması şaka olmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İzleyici olarak ödüllere hiç takılmam BCS yeri her zaman ayrıdır. Ama çalışan insanların emeklerinin karşılığını alamamış olması gerçekten üzücü.

• BCS yapılan zülümün hiç bir açıklaması yok.Gerçi BCS tüm ödüllerden büyüktür denilebilir dönemi için.

• 6 sezonu boyunca 53 kez Emmy'e aday gösterilip hiçbirini kazanamaması kesinlikle orijinal bir durumBetter Call Saul (2015 - 2022) | Bitti 

• 9 yıl önce bugün başlamış

• dün akşam final bölümünü izleyip bitirdim

dizi muhteşemdi bb den daha güzel 👍🏻

bir ara tekrar baştan izleyeceğim o kadar sevdim herkese de tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Günümüzde ödül alan yapımlar izlenmeye değer olmuyor zaten. Yemişim onların siyasi amaçlı ödüllerini.

• Yeniden izlemeye başladım
    1.sezon bitti…

• Kaliteli diziler var bunun kadar olmasada yakın diyebileceğim euphoria bear yenilerden güzel diziler.

• 2020'de BrBa ardından başlayıp Netflix'e zam gelince, 3. sezonda, bırakmıştım. Telefonum eski olduğuna kaçak siteyi açması da zordu. Unutmadım seni... BrBa ve bunun görselliğine sempati besliyorum epeydir. Böyle diziyi de heba ettiler ya Emmy'lerde... Yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 14 Eylül 2024; 16:13:37 >
  • Gayri ciddi bir yapım. Ama bu dizideki oyuncular ve yine aynı senaristlerle ciddi bir avukatlık dizisi yapılsın tarih yazılırdı. Avukatlık dizisi olarak övülen Suits dizisi bence bunun tırnağı olamaz. Bütün oyuncular şahane iş çıkartmış.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    "Breaking Bad"den sonra "spin-off olma kalıbından" taşacak kadar başarılı ama izleyemediğim bitiremediğim dizi, nedendir bilemiyorum sohbetler ve akış kakara kikiri'ye sarınca ciddiyet ağırbaşlılık her ne kadar konu ve oyuncular başarılı olsalar dahi akıp gidiyor ben de bırakıyorum, ıslak hissettiriyor konu dağılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 5 Aralık 2024; 23:13:6 >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.