Şimdi Ara

Beurer ft-45 Ateş Ölçer 23,44 tl kargo dahil (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
9
Favori
4.123
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birkaçgündür kullanıyorum ama hiç memnun değilim açıkçası,
    koltukaltından ölçmekten kısa sürüyor ancak koltuk altında tutmaktan daha zor tutuluyor.
    hafif bir oynamada hata mesajı veriyor ölçmüyor.

Alnın ortası ile saç dibine yakın kısım farkılı sonuçlar veriyor.
    saç dibine yakın yerden ölçmek gerekiyorki oda ayrı bir sıkıntı.

Ev resmen ateşölçer çöplüğü gibi. Adamakıllı bir temassız alıp arkaya bakmamak lazım.
    Böyle ucuz uygun fiyatlı deyip aldık 4-5 çeşit ama güvenilmez / ölçümü zor termometre dolu evde.

yüksek ihtimal yarın iade edeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana hem termometre hem de ateş ölçer özellikli bir alet lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım, Fiyatına göre fena değil, iş görür, tüysüz olan alın veya şakak bölgesine 6-7 sn tutun sağlıklı sonuç verecektir. Tavsiye ederim.
  • ateş ölçeri kullanmadan önce oda sıcaklığına bir müddet beklemesi lazım ben ateş ölçeri çocuğun bulunduğu odada bulunduruyorum uyurken kımıldamadan ölçüyorum uyanık olduğunda kımıldarsa hata veriyor tabi yetişkinler için kullanımı daha kolay
    diğer yandan evde başka bir koltuk altı ateş ölçer var onunla bu ürünün sonuçları örtüşüyor koltuk altının olması gereken değerleri ile alından ölçülen değer aralığı farklı hatta kulaktan alınan değerler de farklı ben karşılaştırma yaptım diğer aile fertlerinde de denedim sorunsuz doğru sonuç alıyorum
    bununla beraber temassız bir kaç saniyede ölçen cihazlara da güvenemeyebilirsiniz , temassız olanlar oda sıcaklığını ve cihaz ile alın arasındaki mesafeyi hesaplayıp 3 saniyede sonuç veriyor bu matematik hesabına her zaman güvenemiyorsunuz çünkü kalibrasyon hatası olabiliyormuş, cihaz darbe vs alınca veya zamanla bozulmalar olabiliyor vs derken ateş ölçer olayı sıkıntılı bir durum araştırmalarım neticesinde tek bir cihaza güvenmek yerine iki ateş ölçer bulundurmak daha sağlıklı

•  Beurer ft-45 Ateş Ölçer 23,44 tl kargo dahil

http://www.beurershop.com/beurer-jby-32

Endüksiyon şarj cihazı - Görünen elektrik bağlantısı olmadan şarj edin

Kablosuz şarj cihazımı veriyor yanında ?
  • Arkadaşlar aklınızda olsun kulaktan ölçerler daha doğru sonuç veriyor. Alın sıcak-soğuktan etkilendiği için çocuğu dışardan getirdiğinizde falan alından ölçünce düşük çıkabiliyor.

Ben geçenlerde medifine diye bir marka aldım hem kulaktan hem alından ölçüyor gayet memnunum , ölçümlerde doğru. Yanlış hatırlamıyorsam 39tl ye falan almıştım. Hepsiburada da var ben annelütfenden aldım. 300küsür yorumu var hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 15 Mart 2016; 16:43:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    şarj stand in üstüne koyuyorsunuz ve stand i şarj adaptörü ile prize bağlayıp ürünü şarj ediyosunuz
  • Ürünü aldım ancak sev irsaliyesi ile geldi. Ayrıca fatura çıkmadı. Diğer alanlara da mı bu şekilde ulaştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_mentor

Ürünü aldım ancak sev irsaliyesi ile geldi. Ayrıca fatura çıkmadı. Diğer alanlara da mı bu şekilde ulaştı?

E-fatura göndermiş olabilirler, mail adresinize.
  • emmrecan kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hayır.
  • iThinkSo kullanıcısına yanıt
    E-mailimde de herhangi bir fatura yok. Mail attım cevap bekliyorum.
  • the_mentor kullanıcısına yanıt
    Benim faturada gelmedi. Dün mail attım aşağıdaki cevap geldi. Ama fatura hâlâ piyasada yok...

"Mail ile faturanız tarafınıza ulaştırılacaktır"
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.