Şimdi Ara

Beyaz Ampul Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar. 1 aya kadar 1992 model Peugeot 405 alıyoruz. Farları beyaz yapmayı düşünüyorum. Xenon ya da beyaz ampul olabilir ama çevremdekiler beyaz ampullerin özellikle merceksiz xenonların görüntüyü yaydığını ve adam akıllı aydınlatma sağlamadığını söylüyorlar. Farların rengini değiştirsem ne kadar aydınlatma sağlar ? Uzun yolda sıkıntı çıkarır mı ? Bir de herhangi bir ampul öneriniz var mı ?

• Xenon taktırma küfür yersin, artı muayeneden geçmez far yıkama yük ayarı olmadığı için. 2. beyaz ampüller yağışlı havalarda çuvallıyor aydınlatmaları sıfır sana önerim night breaker alman.
  • Böyle bir işe kalkışmanızı tavsiye etmem. Merceksiz xenon'lar ışığı yayar ve karşıdan gelen sürücüleri aşırı derecede rahatsız eder. Mercekli xenon uygulaması ise maliyetli ve zahmetli olur. Üstelik mercekli-merceksiz farketmez, orjinal olmayan xenon farlı araçlar artık muayeneden geçemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

Xenon taktırma küfür yersin, artı muayeneden geçmez far yıkama yük ayarı olmadığı için. 2. beyaz ampüller yağışlı havalarda çuvallıyor aydınlatmaları sıfır sana önerim night breaker alman.

quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

Böyle bir işe kalkışmanızı tavsiye etmem. Merceksiz xenon'lar ışığı yayar ve karşıdan gelen sürücüleri aşırı derecede rahatsız eder. Mercekli xenon uygulaması ise maliyetli ve zahmetli olur. Üstelik mercekli-merceksiz farketmez, orjinal olmayan xenon farlı araçlar artık muayeneden geçemiyor.
    Zaten muayeneden geçtikten sonra taktırcam. Arabanın camları da renkli olacağı için yağışlı havalarda daha çok sıkıntı çıkarır heralde. Bu arada night breaker nedir ? biraz daha açar mısınız ? :)

• night breaker ampülün adı markası osram internette ara bulursun.Oda parlak sarı yanar ne çok sarı ne çok beyaz ortası iyi aydınlatır.Xenon taktırıp taktırmamak senin elinde ama uzun yolda sellektör ve küfür yersin benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

night breaker ampülün adı markası osram internette ara bulursun.Oda parlak sarı yanar ne çok sarı ne çok beyaz ortası iyi aydınlatır.Xenon taktırıp taktırmamak senin elinde ama uzun yolda sellektör ve küfür yersin benden söylemesi.

Xenon taktırmaktan vazgeçtim zaten. İnternette ufak çaplı bir araştırma yaptım aydınlatması ve rengi güzel duruyor. Bu dediğiniz ampul far ayarı yaparken sorun çıkarır mı peki ?
  • night breaker plus öneriyorum, daha uzun süre gidiyor...

Far ayarı yapılırken problem çıkmaz.
  • Night Breaker Plus, muazzam aydınlatıyor!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.