Şimdi Ara

BEYAZ ARABA BOLLUĞU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ülkemiz güneş enerjisi cenneti.

Füme rengi çok seviyorum arabada ama o bile yanıyor yazın tandır gibi. Açık mavi falan ideal gibi Adana için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ucuz arabalarda 1-2 lira metalik farkı için alıyorsunuz da, D, E segmenti veya Suv'lerde yapmayın bari arkadaş. Her taraf şirket aracı gibi bembeyaz araç dolu. Piyasaya çıkan araçların %60 civarı beyaz renkmiş. Gına geldi artık. Sahibinden araç bakarken beyaz hariç renkleri seçiyordum direkt. Arabayı bayiden seçerken de ilk beyaz kalmadı elimizde dediklerinde asla istemiyorum zaten diyince şaşırmışlardı. Siyah candır.

• Beyaz renk alınca rahat satabilirsin kırmızı yeşil mavi bazı kişilere iyi gelmiyor piyasa olmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyaz renk ön-arka led farlı araçlarda geceleri çok güzel görünüyor. Beyazın artıları malum ama asla bir yeni yıkanmış pırıl pırıl bir metalik rengi tutamaz görüntü olarak.
  • bmw merso range rover hariç hiç bir araca yakıştıramıyorum

Siyah ve gri tercihimdir
  • 2.el kaygısı yüzünden ayrıca beyaz araba ekonomik kriz habercisidir. beyaz araba ne kadar artarsa ekonomik kriz o kadar yaklaşır bunu forumda okumuştum.
  • Parlak siyah renk araçlar bana cok asil geliyor ..sedef beyaz seviyorum mercedes bmw lerde ..opak beyaz lar banada buzdolabi rengi gibi geliyor tabi herkesin kendi zevki

• false6 kullanıcısına yanıt
    Siyah araç satışı zordur. Her yıl pasta cila gibi işlemler gerektirir. Fırça izi hemen belli olur. En ufak yağmur yağışında leş gibi kalır. Güneş altında yıkamazsınız. Sahibinden gibi sitelerde siyah araç gördüğümde ilanın içine dahi girmiyorum isterse 5 bin ucuz olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: toyota16

Valla ben 208 alırken beyaz rengi ucuzdu o nedenle beyaz aldim

Başka ilave hayrı olduğundan emin ol.

• Beyaz alalım kir göstermesincilerden bir arkadaşım daha fazlasını isteyince çözümü kir renginde Corsa almakta buldu inanın araba hiç kir göstermiyor

Cila da atsan, 1 sene yıkamasan da farkı yok hep aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir24 -- 20 Ekim 2016; 9:41:17 >
  • Siyah aracın satışıda beyaz arabaya göre her zaman daha zordur , beyaz iyidir
  • Satasacak yer arıyor millette haa sizene belki beyaz seviyoruz biz

• mythbusters programında aynı aracın siyah ve beyazını yan yana koyup güneş altında beklettiler
    siyah 6 derece daha sıcaktı beyazdan
    bu bir numaralı tercih sebebi
    ikincisi siyah aracı her hafta yıkamak gerekirken beyazı çok daha uzun süre gider sırıtmadan
  •  BEYAZ ARABA BOLLUĞU

Nokta

• Beyaz renk opak renk oluyor. Metalik boya farkı ödenmiyor araç daha ucuza geliyor gibi bir yorum yapabilirim. Ayrıca metalik gri ve beyaz renkler diğerlerine göre kiri daha az gösteriyor.

Ama bana sorarsan candy white dediğimiz hafif parlak beyaz bir çok renkten daha güzel. Bugüne kadar 4 arabam oldu 2si beyaz 2si siyahtı. Yeni araba alacak olsam yine beyaz alırım.
  •  BEYAZ ARABA BOLLUĞU
     BEYAZ ARABA BOLLUĞU

Örnek olarak verdim bu aracı,bence bu tonlardaki renkler araçlara çok yakışıyor.Çok koyu renkler olmadığından derdi tasası da pek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 20 Ekim 2016; 11:52:46 >

• Beyaz yakışan araçlar da var, ama genel olarak bende beyaz tercih etmiyorum. Siyah kesinlikle almam orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Hocam beyaz arabayı çizerlerse de değeri düşecek öyle değil mi

Yani öylede işlemi daha kolay, yok renk tuttu tutmadı gibi bir durum çok söz konusu olmaz vs.. vs.. Benim önceki poloda ön kaputta bir karış anahtar çiziği vardı. Bakınca belli olmuyordu ama dibine gelince anlaşılıyordu. O araba kırmızı olsaydı manzara daha kötü olurdu. Hepsinin değeri düşüyor ama işte beyaz daha mantıklı geliyor insanlara.
  • Siyah araç sahibi olarak bundna sonra beyazdan başka renk tercih etmem. Çiziği pisliği vs çok belli ediyor. Arabayı yıkadıktan sonra silmezsen daha bile kötü oluyor.
  • Beyaz hem arabayı güzel gösterir
    çizik fazla belli etmez
    güneşi fazla çekmez
    satarken daha çabuk satmanıza yardımcı olur
    isteyen buzdolabı desin beyaz araba kendini belli ediyor arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.