Şimdi Ara

BEYAZ ARABA BOLLUĞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yollarda BUZDOLABI gibi hep beyaz araba. Yabancı ülkelerde her renk araba var yollarda.
    Bizde neden yollar beyaz eşya dükkanı gibi ?

• Benim aracım DESIGNO DIAMOND WHITE sedefli beyaz ve inan buzdolabı beyazına hiç benzemiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz aracin piyasasi daha iyi cizikleri belli etmiyor kirlendinde yikamasi kolay boyandigi zaman belli etmiyor onlarca sebep var aracim gumus gri benim icin rengin pek onemi yok siyah harici her renk olur

• Buzdolabı beyazı candır..koyu renk alacam yıkandıktan 10dk sonra toz pislik içinde olacak,yazın içinde sıcaktan durmayacam,5 sene sonra her izi acaba bu güneş yanığı mı diye kontrol edeceğim ,gölge yer arayacam yana yana,boyatınca renk farkı olacak falan..hiç çekemem beyaz alır binerim.2 aracım oldu ikiside beyazdı 3.aracımda beyaz olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 24 Eylül 2016; 16:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Benim aracım DESIGNO DIAMOND WHITE sedefli beyaz ve inan buzdolabı beyazına hiç benzemiyor...

Zorlamanin alemi yok hocam basbayagi buzdolabi. Bi northern lights violet degil.

(Muzede sergilenen araclar disinda beyaz/gri candir)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boya farkı istemedilerde beyaz aldık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel kasa jettaya çok yakışıyor beyaz
    Keza bmw 3 serisi 5 serisinde de beyaz muhteşem
    beyaz jetta arkadan harika görünüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esas nedeni çoğu markanın Beyazdan ek ücret istememesi . Seat ta ise Beyaz 1100 TL daha pahalıydı Kırmızı bedavaydı .

Güzel olan şey bizim gibi " ileri " toplumlarda aman kırmızı alma GÖZ olur muhabbeti yüzünden Kırmızı araç sahibi olarak her yerde Kırmızı görmüyorum .

Beyaz neyse de yapılan araştırmaya göre Gri araçlar fark edilmediğinden tehlikeliymiş bizim ülkede de Beyaz Gri çok
  • Geleneksel beyaz araba konusu vol 978946131111
  • kir belli etmeme konusunda gri üzerine tanımam

• -Kiri tozu belli etmiyor
    -Ayda yılda bir araba yıkayanlar için daha rahat
    -Bakımı kolay
    -Metalik renk farkı yok (Hoş, bazı markalarda renk farkı olmamasında rağmen beyaz alıyor millet ısrarla )
    -Araç boyandığı zaman ton farkı daha az oluyor.
    -Akdeniz ve G.Doğu bölgesinde siyah araç kullanmak malum açıklamaya lüzum yok.
    -Bu maddelere paralel olarak daha çok tutulan bir renk olması.

Şuanda kullandığım araç da beyaz renk, elimde olsa şuan başka renk alırdım. Çok basit duruyor bence. Beyazın yakıştığını tek araba bence CLS Shooting Brake

BEYAZ ARABA BOLLUĞU

• Aracın bir sonraki sahibinin çizik, boya derdi olmasın diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende eskiden beyaza karşıydım ama avantajları var ,,, sıfır alırsan fiyat farkı olmaz,renk solma atma yapmaz,günes yanığı olmaz, yazın içerisi nispeten daha az sıcak olur, çiziği belli etmez, boya atılırsa ton farkı olmaz,olsa da sırıtmaz,,satarken daha kolay satarsın,tercih edilen bir renk
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Gri arabalarin farkedilememesi cok dogru. Cok kez basimada geldi yaya olarakta arabaylada.

Ben her zaman favorim kırmızıdır. Astra j de kirmizi ve mavi favorimdir.

Bu zamana kadar kullandigim arabalar babamindi renk takintisi yoktu. Radikal renkler almaz. Ama benim alacagim ilk araba muhtemelen kirmizi olacaktir. Ne marka model alirsam alayim.

• Arabayi daha almadan satmayi dusundugumuz icin

• Fiyat farkını verip metalik renk aldım.
    Bundan sonra da metalik renk alırım.
    Sadece babama beyaz aldırtmak zorunda kaldım ancak o da fiyat farkı verip sedefli beyaz aldı.
    Otomobilin en önemli yeri boyası, beyaza renk gözüyle bakmıyorum.
    Aslında en iyisi araçları lansman rengiyle almak çünkü en çok yakışan renkler lansman renkleri oluyor.

• Kirlilik konusuna katılmıyorum, beyaz araba kir konusunda siyah ve gri arabadan daha kötü.

Bir oto yıkamacı olarak söylüyorum bunu. Bir kere ağaç altına beyaz araba bırakın bir daha kille yıkamadıktan sonra çıkmaz lekeler. Ya da uzun süre araba kirli kaldıysa, basınçlı su bile fayda etmez arabanın üstünde ki kire, süngerlemek ve kurularken 2 kez farklı bezle geçmek gerekir. Gri bu açıdan en iyisi. Hatta renkli araçlar beyazdan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 24 Eylül 2016; 17:35:39 >
  •  BEYAZ ARABA BOLLUĞU

cam tavanda kendini en çok gösteren renk beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

Fiyat farkını verip metalik renk aldım.
    Bundan sonra da metalik renk alırım.
    Sadece babama beyaz aldırtmak zorunda kaldım ancak o da fiyat farkı verip sedefli beyaz aldı.
    Otomobilin en önemli yeri boyası, beyaza renk gözüyle bakmıyorum.
    Aslında en iyisi araçları lansman rengiyle almak çünkü en çok yakışan renkler lansman renkleri oluyor.

Sedefli beyazda lokal boya olayı sıkıntılı tüm bölgeyi boyuyorlar.
  • Valla ben 208 alırken beyaz rengi ucuzdu o nedenle beyaz aldim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.