Şimdi Ara

BEYAZ BİR CİVİC ANCAK BU KADAR REZİL EDİLİR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paspaslar tweety ve tasmania devil :) Bari sticker felan yapıştırsaydı, sünger bob, betty boo, winx, cars :))
  • Fakirin ferrarisi işte motoru güçlü ya sorunsuz bi araba ya illa canım dizayn harikası arabayı kendi çapınızda evo subaru tarzi rally arabasina çevirin allahin apaçi görmemiş öküzleri nerden buluyolar bu parayı onuda anlamiş değilim 92 99 hondaları anlarimda 40 liralik arabaya bunu yapıyorlar şaka gibi ya!
  • difüzör ve ön logo iptali gayet kuul :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Fakirin ferrarisi işte motoru güçlü ya sorunsuz bi araba ya illa canım dizayn harikası arabayı kendi çapınızda evo subaru tarzi rally arabasina çevirin allahin apaçi görmemiş öküzleri nerden buluyolar bu parayı onuda anlamiş değilim 92 99 hondaları anlarimda 40 liralik arabaya bunu yapıyorlar şaka gibi ya!

Sizede vur dedik öldürdünüz. O kadarda değil. Orjinal Mugen kitler var. Araca mükemmel bir görünüm veriyor bence. Ama bu arkadaş eşşeğin kulağına su kaçırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangona

quote:

Fakirin ferrarisi işte motoru güçlü ya sorunsuz bi araba ya illa canım dizayn harikası arabayı kendi çapınızda evo subaru tarzi rally arabasina çevirin allahin apaçi görmemiş öküzleri nerden buluyolar bu parayı onuda anlamiş değilim 92 99 hondaları anlarimda 40 liralik arabaya bunu yapıyorlar şaka gibi ya!

Sizede vur dedik öldürdünüz. O kadarda değil. Orjinal Mugen kitler var. Araca mükemmel bir görünüm veriyor bence. Ama bu arkadaş eşşeğin kulağına su kaçırmış.

Hocam bagajın içindeki yazıyı görmedinmi :)) tabiki o mügenler orjinalleri olduğu zaman güzel filmlediğin zaman çok sportif bir görünüm veriyor ama iğreniyorum Apaçilerden tiskiniyorum :D biz 25 liraya bi araba alsakda efendi gibi bi deri koltuk yapsak pasta cila yapsak temizlesek diyoruz admlar koskoca hondanin prestijini TOFAŞA satmiş :D

• Ön logo iptali yapılan şeyi oradan alıp, eski haline getirince ve arka farlardaki çorabımsı maddeyi alınca gayet de güzel bir araç olabileceğini düşünüyorum.
  • arka stoplar dışında gayet hoş bence
  • kötü
  • kötü
  • insanlar parasıyla nasıl rezil olmayıda iyi biliyor...
  • her zaman derim arkadaş.ORİJİNAL,ORİJİNAL,ORİJİNAL...
  • içine fazla dokunmamış. arabayı sürerken halen honda sürüyomuş hissi verir. :)
  • Üstüne para istemesi garip geldi bana.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bagajın içindeki yazıyı görmedinmi :)) tabiki o mügenler orjinalleri olduğu zaman güzel filmlediğin zaman çok sportif bir görünüm veriyor ama iğreniyorum Apaçilerden tiskiniyorum :D biz 25 liraya bi araba alsakda efendi gibi bi deri koltuk yapsak pasta cila yapsak temizlesek diyoruz admlar koskoca hondanin prestijini TOFAŞA satmiş :D

Arka bagajda yazanın anlamı ne demek?

• Body kit değiştirilirse birşeyler olabilir. Herkesin kendi zevki fakat ne bileyim yeni kasa civiclerin özellikle sedanların eski modifiye ruhu yok. Bana doktor arabası gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C220CDIBG

quote:

quote:

quote:

Arka bagajda yazanın anlamı ne demek?

bilmiyorum bişey yazması bile yeterli.

• Arabanın her zaman orjinalinin korunmasından yanayım. Modfiyecilerin emeğine ve zevkine saygı duyarım ama mühendisler bi arabayı nasıl imal etmişlerse öyle kalmalı bence...
  • Beğenenler hatta delisi olanlar çıkacaktır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

Honda görseydi elinden alırdı aracı.

ferrarimi sandın sen hondayı

ferrari gaz takılan aracını geri aldı geyiği var ya onu diyo arkadaş. daha hala bu olayı gerçek sanan var demek.
  • Onu disinda guzel olmus
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.