Şimdi Ara

BEYAZ BİR CİVİC ANCAK BU KADAR REZİL EDİLİR... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • honda araçlara özellikle de civiclere artık apaçi arabası gözüyle bakılıyor bu yüzden. artık civic dendiği zaman millette bir antipati var. accord haricinde honda'dan kesinlikle araç almam.
  • Konu dışı: Bir de şu emniyet kemerini bu araçtaki gibi koltuk arkasından bağlayanlar Allah korusun bir kaza anında camdan çıkıp 5-6 metre öteye düşebileceklerini-sakat kalabileceklerini-ölebileceklerini düşünseler hiç fena olmaz kendi açılarından.

Belediye otobüsü ile yolculuk yapıyordum ve 10 arabadan 7 si emniyet kemerini takmamışlardı. Bu da Türkiye'nin durumunu gözler önüne seriyor.
  • Çok ilginç sadece ben beğendim herhalde.Kaldı ki modifiye yi de hiç sevmem.

Sadece arkadaki spoiler büyük o bozuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosea -- 7 Kasım 2011; 9:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

Honda görseydi elinden alırdı aracı.

• Bence güzel olmuş. Arka tampon ferrari spider yerine daha özgün bir model olabilirdi.

Araçlarına orjinalliği bozulacak 2 elde değeri düşecek diye dikiz aynasına koku asmaktan bile korkanlar yorum yapmasınlar bence
  • Ben bu tarz aile arabalarına bir ton para harcayanları anlamıyorum. Denizli'de bir Symbol görmüştüm.Her tarafı fiber, kanat manat...Maden modifiye yapacaksın niye 4-5 kapılı araba alıyorsun?
  • Nasıl orijinal oluyor o araç?
  • tamam abartılı ama çok da çirkin değil. (forumdaki fotoğraflar, ilandaki değil) ha satarken sıkar biraz tabii.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 8 Kasım 2011; 12:52:28 >
  • yazık hondaya.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Nasıl orijinal oluyor o araç?

Orjinal derken yanlış anladınız hocam.. "Orjinal Apaçilik Ürünü" orda denmek istenen..cingan style yani.
  • Şaptı şeker olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Bence farların koyuluğu dışında bi sıkıntı yok

+1907
    Birde o paspasları çıkartmalı.
  • Bence modifiye özgün olarak yapılmış. Çok da kötü değil.
  • tipini tutturuncaya kadar birkaç tampon daha değiştirecek muhtemelen, fiyat da artıyor doğal olarak. keşke araç üzerinde değilde kağıda çizerek deneseymiş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.